2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))
Hamileyken usg Dr bıle soylemıştı eşime benzedıgını Kulağının iç kısmındakı girintiden,alnındaki saç oyuklarına kadar aynılar
Benımkının anne tarafında bu genler bı garıp
Oğlum,eşim,annesi ve eşimin dedesi aynılar
Bın kişinin ıçınde bunlar akraba dersın
Huyu bana ceksınde

Kızlar, bebeklerinizin göz rengi ne ?
Oğlumun doğduğundan beri çakır, mavi gibi gözleri. Bebek gözü, büyüdükçe değişir diyor herkes. Hemen hemen bebeklerimiz aynı ayda oldukları için sizinkiler de öyle mi merak ettim.

Canim biz doktorun verdiği göz damlasini kullandık çok şükür 5 günde geçti bi göz doktoruna götür hem genel göz muayenesi yaptir hemde çapa için muayene ettir göz damlasinin çok faydasını gördük biz hemen duzeliverdi gözü minigimin, size de acil şifalar olsun insallah

Kızlar
Bebeklerinize masaj yağı kullanıyor musunuz ? Memnun kaldığınız bi marka varsa yazarsanız sevinirim
Benim bebeğim atopik dermatit olduğu için babe nin ürünlerini kullanıyorum, losyonu var çok güzel. Ben bu emolient ürünleri kullanmakta geç kaldım ama bi daha çocuğum olursa ilk 6 ay sadece emolient grubundaki ürünleri kullanacagim çünkü vücudu bir kere kızardı mi geçmek bilmiyor en iyisi bu kizariklik başlamadan tedbir almak. Bebeğin atopik cilt yapısı yoksa bile bunlardan kullan derim. cildin koruyucu bariyer tabakasını besleyen ürünler, bebeğin cildi daha rahat ediyor böylece

Amin canım İnşaAllah

benimde küçük kızım atopik dermatit can'ım ben coresatin krem kullanmıştım kızıma çok faydasını görmüştüm.hemde doğal içerikli.dr a sordun mu ne diyor bazen kortizonlu krem verebiliyorlar.

Kına yeşili göz rengi kahvem si koyu bir yeşil kahve desen değil yeşilde değil tam arası bir renk bende öyle duydum büyünce değişir diye bakalım hayırlısı :)

Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))
Benim oğlumda tıpkı babam eşim sürekli kendine benzetmeye çalışıyor ama nafile...
Kızımda tıpkı babası ama

Ayy canım benim biran önce evinize kavuşun inş.

Ayy canım benim biran önce evinize kavuşun inş.
dr la görüştüm az önce yarın çıkaracakmış bizi.ya aslında hastanede kalmak mesele değil evde küçük kızım da öksürüyordu ilaçları vardı kullandığı.anneme bakıyor şimdi kızlarıma.ilaçlarını filan içiriyor ama ben olsam günde 3-4 bardak ıhlamur içiriyordum keçiboynuzu özü yediriyordum özel bakım anlayacağın.e annem de 62 yaşında artık yetişemiyor herşeye işte kızların yemeklerini yapıyor yediriyor ilaçlarını içiriyor bende daha diyemiyorum ki hani bunlarıda yap.az önce konuştum öksürmüyor dedi geceleri.inş geçmiştir yarım da evde kaldı sanki

Allahım ben ne yaralara tuz basmışım çok hakikatli bir ders oldu bu bana. O kadar da densiz değilimdir ama bebeğe odaklanmaktan başka şeyleri görmemiş gözüm. Rabbim cennetinde tadından doyursun torunlarının. Kalanlariniza, Kalanlarimiza sağlık mutluluk huzur versin. Güzel günler görelim.

üzme kendini.sen bizleri üzmedin. bir çoğumuz babalarımızı kaybedeli çok uzun yıllar oldu.sadece evlatlarımız söz konusu olunca çok duygusal oluyoruz hepsi bu

Bizim oyle bir sikintimiz yok. 6 ay progestan kullandigim icin kizimin omuzlarinda bile pelerin gibi var zaten tuyden bol bisey yok :)
:)))
Ben de 4 ay kullandım benim bebiş de sırt kısmı tüylüydü baya ama döküldü hakkaten :) çok az kaldı onlar da dökülür diye düşünüyorum dökülemese de aman erkek diyorm tüy kıl problemi biz kadınları daha çok yoruyor :) senin kızın da dökülür mutlaka ya böyle kalcak degil :)

Ay evet ya hem sarkık meme hem de altta kıllı göbek tam olarak ben :))
Bi de bana 'sakın alma Doğumdan sonra dökülür' demişlerdi ama hala duruyor

Bende babe nin kepek önleyici şampuanı ve kremini kullanmıştım çok da beğenmiştim bi bakayım canım yağına tşkr ederim.

Benimkinin gözleri de mavi yeşil gibiydi şimdi kahverengi oldu değişti yani gerçekten de
Kardeşim de 1 yaşına kadar maviydi hem de baya bildiğin mavi :) sonra koyu kahverengi oldu
Hatta ve hatta en çok şaşırdığım şey öğrencilerimden biri 5 yaşında mavi gözlüydü
Ertesi yıl geldi ki kahverengi olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…