2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Seni o kadar iyi anlıyorum ki evde çocuk olunca aklının bir köşesi orda kalıyor. İnş iyileşmiş bir şekilde karşılar sizi

Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))
Evet bana da Doğum yapınca öyle ddiler meğer ne çok seviyormuşsun eşini diye :))
Gerçektir belki seviyorum gerçekten de ona benzesin çok istedim :) şimdi biraz bana da benzesin istemeye başladım gerçi
..doğurunca farklı düşünüyor insan onu ben doğurdum benim o gibi :))

İşte tam olarak bunu arıyorum. Birden bire kimse satmaz oldu instagramda. Kendi sitesinde de bulamadım. Teşekkür ederim
Ilk resmını gonderdıgım kundak tulumu bana dogum yaptıgım hastane vermıştı
Her ıkısıde turkıyede olsa emınım cok kullanan olur
Instegram da vergıcılerden dolayı daha bız hamıleyken bı anda yok oldu hepsı
Biara farklı bı isimle satıyodu sanırım ama son durum ne bılmıyorum
Ben ondan alışverış yapmadım hiç

Merhaba arkadaslar,
Babalarini kaybeden herkese bas sagligi, babalariniza da Allah tan rahmet diliyorum. Icim sizladi yazdıklarınizi okuyunca.
Kahve iciyor musunuz arkadaslar?
Ben fazla kafein tuketmemeye calisiyordum ama son gunlerde bir buhran coktu resmen üstüme. Her seyden kısıtlı yasamaktan cok sıkıldım. Zaten sisman ve cirkinim:) neskafeyi de cok severim. Gunluk bir bardak icsem ne gibi bir etkisi olur acaba bebek icin?

Canım benim üzülme Rabbim babacığını sizlere bağışlasın. Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. Alışamadım gittiğine baba demek bile yetiyor bana

Valla canım ben hergün bir tane türk kahvesi içiyorum. Dediğin gibi kendimi çok kötü hissediyorum aynaya falan bakmıyorum. Hemen diyetisyene gitmek istiyorum.

Valla canım ben hergün bir tane türk kahvesi içiyorum. Dediğin gibi kendimi çok kötü hissediyorum aynaya falan bakmıyorum. Hemen diyetisyene gitmek istiyorum.
Bu boza yakti beni baska bir sey degil.
Spor yapınca da laktik asit salgiliyormus vucut, sutun tadi bozuluyormus. Spordan sonra en az 90 dakika emzirmemek gerekiyormus bu bizde mumkun degil.
Aynanin onunden gecerken karnimi icsri cekmeye calisiyorum bu sefer de göğüslerim firliyor:))
Geri almaya baslamasam dert etmeyecegim ama resmen kilo aliyorum
Bozadsn baska da sutumu arttirdigini dusundugum bir sey olmadi malesef.

Densizlik olarak dusunme sakin farkindalik olsun diye yazdim ben sahsen densiz oldugunu dusunmuyorum :) annelerimziden bahsedip durduk suna karisiyor buna karisiyor diye sonucta annesi olmayanda vardir burada bu kadar ince dusunemeyiz.

Amaaan kalirsada epilasyona yollar babasi. Kizim babasina benzesin diye dua ettim ama killari unutmusum bari onlar benzemeseydi:))

Ay evet ya hem sarkık meme hem de altta kıllı göbek tam olarak ben :))
Bi de bana 'sakın alma Doğumdan sonra dökülür' demişlerdi ama hala duruyor
Hatta gıtgıde koyulaşıp yukarı dogru gürleşiyo

Sagol esracım.bende doğumdan sonra asli2434 gibi epiduralın ıgrenç basagrısını yaşadım hatta tekrar hastanelık oldum
Orda bana hergun 1 kahve onerdıler ve ben kahve sevmezdım,midem bulanırdı
Şimdi Bağımlı oldum sanırım
Yanı iç mutlaka bebeğe zararsız dıyemem tabıkı ama gözle görülür bı etkıde gormedım oğlumda yada doğduğundan berı oda alıştı
Hemen hemen hergun sıcak süte az bı Nescafé içiyorum yada eşime decaf latte aldırıyorum.son zamanlardaki lüksüm azcıkta nefes almalıyız bence​

Gunde 1 turk kahvesi iciyorum dogumdan beri baskada bisey tuketmiyorum kafein iceren gozlemledigim bir etkisi yok benim gaz sancilarimizda gecti uykudq duzende baska ne olabilir mesela

aaaayyyy nasıl bir baş ağrısı değil mi o? ben 10 kere sezeryan olurdum bu çektiğim acıya diyip durdum.hayırlamak bile istemiyorum.o dönen sadece kahve içsek iyi her gün 2-3 paket nescafe 1 türk kahvesi yetmedi birde günde 4 tane genalgine k isimli kafein içerikli bir ilaç içtim 1 hafta boyunca.bana mısın demedi.senin kaç gün sürdü ağrın benim tam 1 hafta

Gunde 1 turk kahvesi iciyorum dogumdan beri baskada bisey tuketmiyorum kafein iceren gozlemledigim bir etkisi yok benim gaz sancilarimizda gecti uykudq duzende baska ne olabilir mesela
Asiri tuketmedikce bir etkisi olmaz herhalde.
Ben kafeinden oturu uyku sorunu yasar mi acaba diye dusundum baskanbir sey gelmedi aklima :)

Ben içiyorum fakat sütüm çok az bebek emmiyor

Mama vermek zorunda olan anneler günlük nekadar mama veriyorsunuz

Amin canim Insallah gecer olsun geçici şeyler bunlar Allah büyük dertler vermesin genelde oluyomuş yeni dogan bebeklerde

Asiri tuketmedikce bir etkisi olmaz herhalde.
Ben kafeinden oturu uyku sorunu yasar mi acaba diye dusundum baskanbir sey gelmedi aklima :)
Ardindan ayran yogurt icip dengelesek mi:))) dedigin gibi asiri olmadiktan sonra etkilemez sonucta hamileliktede 1 2 tane sorun olmuyordu gunluk.

Damlanin adı neydi acaba bende kullanıyorum da şuan aynisimi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…