Seni o kadar iyi anlıyorum ki evde çocuk olunca aklının bir köşesi orda kalıyor. İnş iyileşmiş bir şekilde karşılar sizidr la görüştüm az önce yarın çıkaracakmış bizi.ya aslında hastanede kalmak mesele değil evde küçük kızım da öksürüyordu ilaçları vardı kullandığı.anneme bakıyor şimdi kızlarıma.ilaçlarını filan içiriyor ama ben olsam günde 3-4 bardak ıhlamur içiriyordum keçiboynuzu özü yediriyordum özel bakım anlayacağın.e annem de 62 yaşında artık yetişemiyor herşeye işte kızların yemeklerini yapıyor yediriyor ilaçlarını içiriyor bende daha diyemiyorum ki hani bunlarıda yap.az önce konuştum öksürmüyor dedi geceleri.inş geçmiştir yarım da evde kaldı sanki
Evet bana da Doğum yapınca öyle ddiler meğer ne çok seviyormuşsun eşini diye :))Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))
Ilk resmını gonderdıgım kundak tulumu bana dogum yaptıgım hastane vermıştıİşte tam olarak bunu arıyorum. Birden bire kimse satmaz oldu instagramda. Kendi sitesinde de bulamadım. Teşekkür ederim
Canım benim üzülme Rabbim babacığını sizlere bağışlasın. Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. Alışamadım gittiğine baba demek bile yetiyor banaAllahım ben ne yaralara tuz basmışımçok hakikatli bir ders oldu bu bana. O kadar da densiz değilimdir ama bebeğe odaklanmaktan başka şeyleri görmemiş gözüm. Rabbim cennetinde tadından doyursun torunlarının. Kalanlariniza, Kalanlarimiza sağlık mutluluk huzur versin. Güzel günler görelim.
Valla canım ben hergün bir tane türk kahvesi içiyorum. Dediğin gibi kendimi çok kötü hissediyorum aynaya falan bakmıyorum. Hemen diyetisyene gitmek istiyorum.Merhaba arkadaslar,
Babalarini kaybeden herkese bas sagligi, babalariniza da Allah tan rahmet diliyorum. Icim sizladi yazdıklarınizi okuyunca.
Kahve iciyor musunuz arkadaslar?
Ben fazla kafein tuketmemeye calisiyordum ama son gunlerde bir buhran coktu resmen üstüme. Her seyden kısıtlı yasamaktan cok sıkıldım. Zaten sisman ve cirkinim:) neskafeyi de cok severim. Gunluk bir bardak icsem ne gibi bir etkisi olur acaba bebek icin?
Bu boza yakti beni baska bir sey degil.Valla canım ben hergün bir tane türk kahvesi içiyorum. Dediğin gibi kendimi çok kötü hissediyorum aynaya falan bakmıyorum. Hemen diyetisyene gitmek istiyorum.
Densizlik olarak dusunme sakin farkindalik olsun diye yazdim ben sahsen densiz oldugunu dusunmuyorum :) annelerimziden bahsedip durduk suna karisiyor buna karisiyor diye sonucta annesi olmayanda vardir burada bu kadar ince dusunemeyiz.Allahım ben ne yaralara tuz basmışımçok hakikatli bir ders oldu bu bana. O kadar da densiz değilimdir ama bebeğe odaklanmaktan başka şeyleri görmemiş gözüm. Rabbim cennetinde tadından doyursun torunlarının. Kalanlariniza, Kalanlarimiza sağlık mutluluk huzur versin. Güzel günler görelim.
Amaaan kalirsada epilasyona yollar babasi. Kizim babasina benzesin diye dua ettim ama killari unutmusum bari onlar benzemeseydi:)):)))
Ben de 4 ay kullandım benim bebiş de sırt kısmı tüylüydü baya ama döküldü hakkaten :) çok az kaldı onlar da dökülür diye düşünüyorum dökülemese de aman erkek diyorm tüy kıl problemi biz kadınları daha çok yoruyor :) senin kızın da dökülür mutlaka ya böyle kalcak degil :)
Hatta gıtgıde koyulaşıp yukarı dogru gürleşiyoAy evet ya hem sarkık meme hem de altta kıllı göbek tam olarak ben :))
Bi de bana 'sakın alma Doğumdan sonra dökülür' demişlerdi ama hala duruyor
Sagol esracım.bende doğumdan sonraMerhaba arkadaslar,
Babalarini kaybeden herkese bas sagligi, babalariniza da Allah tan rahmet diliyorum. Icim sizladi yazdıklarınizi okuyunca.
Ben fazla kafein tuketmemeye calisiyordum ama son gunlerde bir buhran coktu resmen üstüme. Her seyden kısıtlı yasamaktan cok sıkıldım. Zaten sisman ve cirkinim:) neskafeyi de cok severim. Gunluk bir bardak icsem ne gibi bir etkisi olur acaba bebek icin?
Gunde 1 turk kahvesi iciyorum dogumdan beri baskada bisey tuketmiyorum kafein iceren gozlemledigim bir etkisi yok benim gaz sancilarimizda gecti uykudq duzende baska ne olabilir meselaMerhaba arkadaslar,
Alisilmiyor zaten canim bende 3 yil once ayni hastaliktan kaybettim seni cok iyi anlıyorumCanım benim üzülme Rabbim babacığını sizlere bağışlasın. Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. Alışamadım gittiğine baba demek bile yetiyor bana
aaaayyyy nasıl bir baş ağrısı değil mi o? ben 10 kere sezeryan olurdum bu çektiğim acıya diyip durdum.hayırlamak bile istemiyorum.o dönen sadece kahve içsek iyi her gün 2-3 paket nescafe 1 türk kahvesi yetmedi birde günde 4 tane genalgine k isimli kafein içerikli bir ilaç içtim 1 hafta boyunca.bana mısın demedi.senin kaç gün sürdü ağrın benim tam 1 haftaSagol esracım.bende doğumdan sonraasli2434 gibi epiduralın ıgrenç basagrısını yaşadım hatta tekrar hastanelık oldum
Orda bana hergun 1 kahve onerdıler ve ben kahve sevmezdım,midem bulanırdı
Şimdi Bağımlı oldum sanırım
Yanı iç mutlaka bebeğe zararsız dıyemem tabıkı ama gözle görülür bı etkıde gormedım oğlumda yada doğduğundan berı oda alıştı
Hemen hemen hergun sıcak süte az bı Nescafé içiyorum yada eşime decaf latte aldırıyorum.son zamanlardaki lüksümazcıkta nefes almalıyız bence
Asiri tuketmedikce bir etkisi olmaz herhalde.Gunde 1 turk kahvesi iciyorum dogumdan beri baskada bisey tuketmiyorum kafein iceren gozlemledigim bir etkisi yok benim gaz sancilarimizda gecti uykudq duzende baska ne olabilir mesela
Ben içiyorum fakat sütüm çok az bebek emmiyorMerhaba arkadaslar,
Amin canim Insallah gecer olsun geçici şeyler bunlar Allah büyük dertler vermesin genelde oluyomuş yeni dogan bebeklerdeGösterdim canım banada damla verdi büyüklere kullanilan dan zamanında aynı damlayı bana doktor yazmıştı ve onun yuzunden gözlerimde beyaz yere bakınca siyah siyah birşeyler uçmaya başladı doktora sormuştum yıllar once büyük ihtimal damladan dedi aynı damlayı eşimde kullanmış aynı sıkıntı ondada var ve aynı damlayı bebeğime yazınca almadım ne yalan soyleyeyim farklı bir doktorda merhem yazacaktı şeffaf onuda istemedim korkuyorum daha bebek bu siyah ucusanlardan ondada olur diye, ismini hatırlamıyorum görünce tanıdık eşimle aynısı bile bile lades diyemedim farklı yöntemlerle geçirmeye calisiyorum Rabbim hepimize sıfa versin İnşaAllah masajı dün birisi daha söyledi burada nick ini cikaramadim. Şimdi sende soyledin dün biraz denedim az da olsa azalma var Allah razı olsun hepinizden
Ardindan ayran yogurt icip dengelesek mi:))) dedigin gibi asiri olmadiktan sonra etkilemez sonucta hamileliktede 1 2 tane sorun olmuyordu gunluk.Asiri tuketmedikce bir etkisi olmaz herhalde.
Ben kafeinden oturu uyku sorunu yasar mi acaba diye dusundum baskanbir sey gelmedi aklima :)
Damlanin adı neydi acaba bende kullanıyorum da şuan aynisimi merak ettimCanim biz doktorun verdiği göz damlasini kullandık çok şükür 5 günde geçti bi göz doktoruna götür hem genel göz muayenesi yaptir hemde çapa için muayene ettir göz damlasinin çok faydasını gördük biz hemen duzeliverdi gözü minigimin, size de acil şifalar olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?