2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay ayseeel, ayni ben. İkinciyi yapip yapmamaya kesin karar verip bi operasyondan gecerim. Psikolojim bozuluyo gordukce. Bi de benim sipa yeterince sarkmamis gibi enerken iyice kistirip kafasini geriye cekiyor surekli. Daha da sarkitiyor
@mrs_aysel ay bıde duştan çıkıp emzırdım gecen ter içinde kaldım
Bı baktım gogus altlarım sırılsıklam ananem gıbı peçete koydum altlarına

Bence babalariniz cok sempatik en azindan ilgililer bir yerlerden bile duymus olsalar kulak kabartip dinliyorlar ve sizi-torunlarini onemsiyorlar demekki belki soyleme tarzları yada size soyleniyor olmasindan rahatsizsiniz ama olmayin bence. Keske babam yasasaydida daha fazlasini pata kute soyleseydi kizimi bir kez bile olsa opebilmesini yavrumun yavrusu diyerek sevebilmesini cok isterdim. Bu yuzden sanirim babalarinizin tarafindayim:)

Mrb canim benim kızımın da aynı sorunu var başlarda yapışıyordu bile gözleri bana doktor masaj onerdi ve damla verdi biraz daha iyi oldu sende bi göster istersen sağlık ocagina göz çok hassas bi organ yani ben süt ve ilik su denedim dahada arttı göstermeni tavsiye ederim belki damla verir

Canım hiç zorlanmamıştım. 3-4saatte bir uyanıyordu kızım mamayla büyüdü benim ama 6. Ay ayırmak daha mantıklı gelmişti bana 2 yaş geç gibi...

Kendimi çokk suçlu hissettim. Herşeyi o kadar fütursuzca yapma ve harcamaya öylesine alışmışım ki... elbet sevdiklerimizle birlikte olacağımız bir vakit olacak. Allah rahmet eylesin. Babaciginla ebedi bir mutluluk nasip olsun. Çok kıymetliyedi bu mesaj. yanımizdakilerle güzel sağlıklı günler yaşatsın Rabbim

Masum olduklarini dusunmuyorum o yüzden poposuna kullandigim zeytinyagini kullaniyorum daha dogrusu babasi kullaniyor masaj isine o bakiyor :)
Ben de çok düşünmüyorum da belki organik yağlar kullanan çıkar içimizden
Zeytinyağından da korkuyorum tüyleri besliyor diye sadece saçına sürüyorum

Canım benim insanoğlu yaşarken kıymetini bilmiyor kaybedince de ah keşke diyor ama çok geç oluyor; bizimkisi o hesap işte..yanımızdayken değer bilmek lazım..Allah rahmet eylesin seni de cennette buluştursun babanla inş.

bende seninle aynı düşünüyorum keşke babam hayatta olsaydı da işimize karışsaydı.benim eşiminde babası hayatta değil benimde.çocuklarımın dedesi yok.bir yerde torun seven dede görsem içim buruluyor.heleki çocuklarımın yanında bir dede torununu sevse daha fena oluyorum

Amin canim amacim uzmek degildi cidden sempatikler kafaniz baska seylere takiksin bunlara dertlenmeyin demek isterken azicikta ic dokuvermis oldum :)

Amin Allah razi olsun. Eksilmeden cogalalim insallah.
Allah rahmet etsin tum olmuslerimize. Ayni duygu bendede var sanirim o yuzden yaziverdim insanin bir tarafi hep eksik kaliyor ama yanimizdakilerin kiymetini bilmek lazim iste kalanlarimiza Rabbim saglikli uzun ömürler versin.

Ben de çok düşünmüyorum da belki organik yağlar kullanan çıkar içimizden
Zeytinyağından da korkuyorum tüyleri besliyor diye sadece saçına sürüyorum
Bizim oyle bir sikintimiz yok. 6 ay progestan kullandigim icin kizimin omuzlarinda bile pelerin gibi var zaten tuyden bol bisey yok :)

Bizim oyle bir sikintimiz yok. 6 ay progestan kullandigim icin kizimin omuzlarinda bile pelerin gibi var zaten tuyden bol bisey yok :)
Bubchen de sheabutter ve aycicek yagi var. Koruyucu boya katki maddesi olmadigi yaziyor. Iddia edemem ama dogal icerikli oldugunu okumustum. Bu yuzden bu markayi tercih ettim .Sampuanini da kullaniyorum

Ya resmen aydınlandım şu an bende nerdeyse hiç kıl yok, olanlar da açıl renk ince ve seyrek. Ama kızımın kollarında omuzlarında maşallah benden çok çok daha fazla kıl var. Hiç anlam vermemiştim demek progestandanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…