2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
asli2434 Allah sağlık versin de zevkle uğraş çocuklarınla inş.

Arkadaslar bebegimin tirnklarini kesiyorum ama yinede yuzunu ciziyor ben mi beceremiyom kesmeyi yoksa kessekte cizerlermi herkes eldiven tak diyo iko aylik oldu takmak istemiyorum siz neler yapiyorsunuzda cizmiyor gozune sokar diye korkuyorum

Benimkide mavii :) değişmese güzel olur ama ela olacak :) eşiminde benimde boyleymiş şu anda ela

Ben içiyorum bi zararını da görmedim :) türk kahvesi tercih ediyorum. Açıkçası gaz yapmadıktan sonra yiyeceklerde çokta kendimizi kasmayalım diye düşünüyorum. Eski kadınlar ne bulsa ne istese onu yiyodu sonuçta:) tabi bu düşüncemde tüm hamilelikte şekerim sınırda olduğu için acayip bi diyet yapmam ve yeter doğurdum artık dememinde çok etkisi var

Arkadaslar bebegimin tirnklarini kesiyorum ama yinede yuzunu ciziyor ben mi beceremiyom kesmeyi yoksa kessekte cizerlermi herkes eldiven tak diyo iko aylik oldu takmak istemiyorum siz neler yapiyorsunuzda cizmiyor gozune sokar diye korkuyorum
İlk kestikten sonra benim kızım da çizdi yüzünü, sonra kestikten sonra törpülemeye başladım :) Şimdi yine ufak ufak çiziyor ama hemen geçiyor. Eldivenleri gördükçe ben daraldım ya tırnaklarını keser kesmez de bıraktım eldiven işini. Yalnız dışarı çıkarırken giydiriyorum şapkayla eldiveni

Gozune falan sokmuyo dimi parmaklarini benimkinin elleri hep gozunde birde nasil torpu kullaniyorsunuz

E bebekte avent süt sağma indirimde şu an kızlar
Hala almayan varsa bi bakın isterseniz

benimde küçük kızım atopik dermatit can'ım ben coresatin krem kullanmıştım kızıma çok faydasını görmüştüm.hemde doğal içerikli.dr a sordun mu ne diyor bazen kortizonlu krem verebiliyorlar.
Canim cok araştırdım ben coresatin ide çok araştırdım coresatin kortizonsuz ama steroid iceriyormus eczaci kuzenim öyle dedi ve birde çok uzun süre kullanmamak gerekiyormuş cildi inceltiyormus, sadece Yuzu çok kizardiginda iki gün kullanabilirsin dedi. Emolient türü yıkama jeli sabun ve krem kullanmami önerdi, bella b nin atopik cilt kremini kullanıyorum günde üç kez bir haftada baya farketti, babe nin de emolient yikama jeli ve vücut losyanuna da yeni başladım. birde atopik bebeklerde kopuren hiçbir ürün kullanilmamaliymis özellikle de şampuan tarzı ürünler kullanilmamaliymis. bakalım inşallah bu kullandiklarim iyi gelir.

Hayırlı sabahlar :) ben şubat annesiyim geceleri gaz sorunu yaşıyoruz nE yazık ki..aranızda momys bliss gripe water gaz damlası kullanan var mı???
canım biz amerikadan aldık bu ilacı ama elimize ulaşmadı bir türlü..muhtemelende ulaşmıcak..istanbula kadar gelmiş ama ordan dün doktor reçetesi istediler..bizde birkaç doktora sorduk yazdıramadık ya bir sorun olursa diye..öylece kaldı..senin elinde var mı bu ilaç?

valla benimki de çizior canım..gece gündüz eldivenler elinde..eldiveninin birini düşürmüş dün burnunun yanını çizip kanatmış..aşırı gazlı olduğu için yüzünü tırmalayıp duruyor.kim ne derse desin ara ara çıkarsam da 3 ay bitene kadar takıcam galiba..

E bebek te avent elektrikli sut sagma sabah 8 e kadar 200 lira. Almak isteyen varsa alsin ben pazartesi almistim gercekten cok guzel bir ürun. Bebegimin cekemedigi sütü onunla topluyorum

Ben gece uyku tulumu kullaniyorum canim. Gunduz uykularinda ustunu ortüyorum onda bile hep tedirgin oluyorum elini basini cok oynatiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…