- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Ben kaka suresi her uzadiginda hosaf yapiyorum ise yariyor. Suyu arttirmaya bak hem kabizlik hem sut icin. Sade icemiyorsan limon damlat bal damlat tatlandir gina gelmesin daha rahat tuketirsinHoşaf mi yapsam bende. 3 gündür kakasını yapmıyor. Şimdiye kadar bol bol yapıyordu. Ben bu aralar az su tüketiyorum onun da etkisi var mıdır? Hamilelikte kabızlık problemim oldu ameliyat oldum o nedenle bebeğimin kabız olmasından o kadar korkuyorum ki
Canim tersten aliyorsa gecer endise etme bizimkide ilk dogdugunda yapmisti tersten bir sure emzirip sonra normale donmustuk. Hala sag göğsümü cok severek emmiyor ama emiyor sonucta seninkide emerKizlar benmki de 2.ata girdi .1 haftadir sol memeyi kucagimda emmiyor ben de sool tarafa yataga yatirip sol kolumun altindan tutup emzieiyorum ta da yatarak emziriyorum aliyor .gece uyandiginda emiyor ama gunduz ayrim yapiyor .
Insallah d3diginiz gıbı gecici bir durumdur. Digerini de reddetmesinden korkuyorum
Ben en son 22.30 gibi gece uykusuna yatmadan aliyorum bir daha sabah 8-9-10 ne zaman cin gibi uyaniyorsa o zaman aliyorum. Hic kakali bez acmadim. Geceleri cok isemiyorlar zaten en azindan benimki :) annem gece acma alistirma hemde uyanmasin diye tembihleyip duruyordu. Hic zararini gormedim pisik olmadi hic ve sabahlari bezi dolu oldugunda bile kizariklik tahris olmuyor.Kızlar bışey sorucam sık sık bez degıstırıyorum
Çok Şükür pişikte olmadı
Benım oğlan bazen gecelerı uyanınca emıp uyuyo
Eğer altını degıstırırsem uyanıyo ve bı daha uyuması ıkı saatı buluyo
Bu sefer sutum yetmıyo mama fılan derken sabahlıyoruz
Sızler en fazla kaç saat sadece çiş varken bezı tutuyosunuz?
Cok gecmis olsun en kisa zamanda duzelir insallah. Kucuk evet ama tedavi sart bu durumda endise etmemeye calis iyiliği icin kullanmasi lazim. Rabbim sifasini versin insallah. Evde baska cocuk varken daha zor oluyor hastalanma riski daha cok e birde kış bebekleri kuzular gececek bu gunlerde annesi.gecmis olsun. bizimde akcigerimize inmis ablasi hastaydi. oksuruyor, hava makinasi verdi bide antibiotik iciyor. sizde yan etki oldumu ilacta? daha 6 haftalik ama mecburuz antibiotik e dedi. cigerine inmis.
Kerem pek memnun degil halinden :))) masallah :)kızlar bakın bu görüntülerEki Görüntüle 1967414 Eki Görüntüle 1967413 benim doğumumdan doğum fotoğrafçımız inst hesabına koymuş
Ben de burdayim:)Bu gece topik nobeti bende sanirim herked uyuyor masallah :))
Sağol canım inşallah. Gazını artırır diye şimdiye dek uzak durmuştum ama 77 günlük olduk artık atar bir şekilde o gazı diye umuyorum.Hoşaf çok işe yarıyor bence
günlük olarak kuru kayısı tüketebilirsin aç karnına ılık su iç kayısıları da ye üstüne :)) bide hoşafını yap iç inş iyi gelir
Ben kaka suresi her uzadiginda hosaf yapiyorum ise yariyor. Suyu arttirmaya bak hem kabizlik hem sut icin. Sade icemiyorsan limon damlat bal damlat tatlandir gina gelmesin daha rahat tuketirsin
ay sorma beni niye çıkardınız dr gibiKerem pek memnun degil halinden :))) masallah :)
cok tesekkur ederim ilgin icin. Allah sifa versin hepimizin bebegine hic hastalanmasinlar insallah.o zaman burda iş biraz sana düşüyor.ventolini ihmal etme serum fizyolojikle yarı yarıya yapıyorsundur.antb ver.bebişi takip et.öksürüklerinde azalma olursa korkma sık sık otribebe ile burnunu temizle ciğerlere inmesin daha fazla.birde hırıltısını takip et.artarsa tekrar götür.ama keremide en çok toparlayan hava oldu.bizde ventolin ve pulmicort kullanıyoruz birde largopen antibiyotik.ist da olsaydı elimden geleni yapardım inan ki
tesekkur ederim. buyuk kizim hastaydi igne falan vurulmustu bulastirmis. surekli opcem diyor onu gectim ayni evdeyiz zaten:) hem bebek hem kucuk cocukla zor hastalık hakkaten. buhar makinasindan korkucak eminim bebege bisi yapiyoruz sancak falan. ah biraz daha buyuk olaydi:))Cok gecmis olsun en kisa zamanda duzelir insallah. Kucuk evet ama tedavi sart bu durumda endise etmemeye calis iyiliği icin kullanmasi lazim. Rabbim sifasini versin insallah. Evde baska cocuk varken daha zor oluyor hastalanma riski daha cok e birde kış bebekleri kuzular gececek bu gunlerde annesi.
Ben çişli sabaha kadar tutuyorum. Kaka yaparsa hemen alıyorum. Çünkü dediğin gibi altını değiştirirsem uykusu cok açılıo bida uyuması 2saat alıyo. Uykuyada ihtiyaçları var. Maşallah pişikte olmadı şu ana kadarKızlar bışey sorucam sık sık bez degıstırıyorum
Çok Şükür pişikte olmadı
Benım oğlan bazen gecelerı uyanınca emıp uyuyo
Eğer altını degıstırırsem uyanıyo ve bı daha uyuması ıkı saatı buluyo
Bu sefer sutum yetmıyo mama fılan derken sabahlıyoruz
Sızler en fazla kaç saat sadece çiş varken bezı tutuyosunuz?
Bildiğimiz bot mu ayaga giyilensen be diyon.kız 9 sene önce yen'i evliyim kv lerdeyim kv dışarıdan geldi botlarıyla yatağa girdi annemde benim yanımda kalakaldık annemle durduk birbirimize bakakaldık.yine benim mala bağladığım anlardan biridir
Ben boza içmiyorum ama yok humana yok bulgur yok süt su derken aynı durumdayımya kızlar bu boza mı beni gazman gibi yapan.kendimi tanıyamıyorum
Maşallah keremeee :)kızlar bakın bu görüntülerEki Görüntüle 1967414 Eki Görüntüle 1967413 benim doğumumdan doğum fotoğrafçımız inst hesabına koymuş
Gandalf a benzedi saclarim beyazlarım omzuma geliyor kararsizim bende boyatip boyatmamak konusundaArkadaslar gunaydin.
Emzirirken sac boyama konusunda bilginiz var mi? Benim doktorum hamikeyken kesinlikle izin vermiyordu ama Emzirirken boyayabilirsin dedi. Ama ben bilemedim.
Sizlerin bilgisi nedir konu hakkinda?
Ishal erik hosafindandirErtesi güne kadar uzayacagi hic aklima gelmezdi.
Sut icemiyorum ben laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz alayim dedim , 1-2 bardak onu ictim bir de erik hosafi yapmistim biraz da ondan ictim son birkac gun icinde.
Sanki gazi artti ve biraz ishal gibi kakasi. Hangisinden oldugunu kestiremedim.
Kizim da sindiremiyor laktozu acaba oglumda da var midir bu sorun bilemiyorum. Hos sut laktozsuzdu zaten ama bilemiyorum ne dusunecegimi su an sanirim ic konuşmalarımi karmakarisik bir şekilde buraya yazdim :)))
Saçlarım boyalı değil onu bilemiyorum ama Bende keratin bakımı yaptırıodum belli aralıklarla doğumdan önce şimdi yaptırsam olur mu ki?Arkadaslar gunaydin.
Emzirirken sac boyama konusunda bilginiz var mi? Benim doktorum hamikeyken kesinlikle izin vermiyordu ama Emzirirken boyayabilirsin dedi. Ama ben bilemedim.
Sizlerin bilgisi nedir konu hakkinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?