2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben kaka suresi her uzadiginda hosaf yapiyorum ise yariyor. Suyu arttirmaya bak hem kabizlik hem sut icin. Sade icemiyorsan limon damlat bal damlat tatlandir gina gelmesin daha rahat tuketirsin

Canim tersten aliyorsa gecer endise etme bizimkide ilk dogdugunda yapmisti tersten bir sure emzirip sonra normale donmustuk. Hala sag göğsümü cok severek emmiyor ama emiyor sonucta seninkide emer

Ben en son 22.30 gibi gece uykusuna yatmadan aliyorum bir daha sabah 8-9-10 ne zaman cin gibi uyaniyorsa o zaman aliyorum. Hic kakali bez acmadim. Geceleri cok isemiyorlar zaten en azindan benimki :) annem gece acma alistirma hemde uyanmasin diye tembihleyip duruyordu. Hic zararini gormedim pisik olmadi hic ve sabahlari bezi dolu oldugunda bile kizariklik tahris olmuyor.

gecmis olsun. bizimde akcigerimize inmis ablasi hastaydi. oksuruyor, hava makinasi verdi bide antibiotik iciyor. sizde yan etki oldumu ilacta? daha 6 haftalik ama mecburuz antibiotik e dedi. cigerine inmis.
Cok gecmis olsun en kisa zamanda duzelir insallah. Kucuk evet ama tedavi sart bu durumda endise etmemeye calis iyiliği icin kullanmasi lazim. Rabbim sifasini versin insallah. Evde baska cocuk varken daha zor oluyor hastalanma riski daha cok e birde kış bebekleri kuzular gececek bu gunlerde annesi.

Hoşaf çok işe yarıyor bence
günlük olarak kuru kayısı tüketebilirsin aç karnına ılık su iç kayısıları da ye üstüne :)) bide hoşafını yap iç inş iyi gelir
Sağol canım inşallah. Gazını artırır diye şimdiye dek uzak durmuştum ama 77 günlük olduk artık atar bir şekilde o gazı diye umuyorum.

cok tesekkur ederim ilgin icin. Allah sifa versin hepimizin bebegine hic hastalanmasinlar insallah.

tesekkur ederim. buyuk kizim hastaydi igne falan vurulmustu bulastirmis. surekli opcem diyor onu gectim ayni evdeyiz zaten:) hem bebek hem kucuk cocukla zor hastalık hakkaten. buhar makinasindan korkucak eminim bebege bisi yapiyoruz sancak falan. ah biraz daha buyuk olaydi:))

Ben çişli sabaha kadar tutuyorum. Kaka yaparsa hemen alıyorum. Çünkü dediğin gibi altını değiştirirsem uykusu cok açılıo bida uyuması 2saat alıyo. Uykuyada ihtiyaçları var. Maşallah pişikte olmadı şu ana kadar

Arkadaslar gunaydin.
Emzirirken sac boyama konusunda bilginiz var mi? Benim doktorum hamikeyken kesinlikle izin vermiyordu ama Emzirirken boyayabilirsin dedi. Ama ben bilemedim.
Sizlerin bilgisi nedir konu hakkinda?

Arkadaslar gunaydin.
Emzirirken sac boyama konusunda bilginiz var mi? Benim doktorum hamikeyken kesinlikle izin vermiyordu ama Emzirirken boyayabilirsin dedi. Ama ben bilemedim.
Gandalf a benzedi saclarim beyazlarım omzuma geliyor kararsizim bende boyatip boyatmamak konusunda

Ishal erik hosafindandir

Arkadaslar gunaydin.
Saçlarım boyalı değil onu bilemiyorum ama Bende keratin bakımı yaptırıodum belli aralıklarla doğumdan önce şimdi yaptırsam olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…