2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tam bulmuşum
Bende temızlık hastasıyım
Sokak kıyafetımle evde koltuğa oturamıyorum
sen be diyon.kız 9 sene önce yen'i evliyim kv lerdeyim kv dışarıdan geldi botlarıyla yatağa girdi annemde benim yanımda kalakaldık annemle durduk birbirimize bakakaldık.yine benim mala bağladığım anlardan biridir

Iyı haberlerını beklıyoruz
inşallah can'ım saat 11 de randevumuz eve gelince haber veririm.yarında eşimin işi var.ben götürücem hastaneye hastanede yakın değil ben maltepedeyim hastane ümraniye de kerem yolda ağlarsa diye korkuyorum.hem arabayı kullanıp hem keremle nasıl ilgilenicem.inş güzel güzel uyur yolda

can'ım ben takip ediyorum daha doğrusu elimle bezi yokluyorum çok sık uyanmadığı geceler sabah değiştiriyorum bezini sık uyanıp sık emdiyse ilk önce bezini değiştiriyorum sonra emziriyorum uyuyo.sende öyle yap ilk önce hızlıca bezini değiştir uykusu açılmadan tık memeyi ağzına

gecmis olsun. bizimde akcigerimize inmis ablasi hastaydi. oksuruyor, hava makinasi verdi bide antibiotik iciyor. sizde yan etki oldumu ilacta? daha 6 haftalik ama mecburuz antibiotik e dedi. cigerine inmis.
yatırmadı mı doktorun.bebek olduğu için bizim doktor yatırıyor.ben bizim doktora açıkçası çok güveniyorum.aynı zamanda yenidoğan yoğun bakım doktoru.biz 3 bacıyız 3 ümüzde çocuklarımızı yıllardır bu doktora götürürüz.az önce ablamla doktorumuz hakkında konuştum hatta.işini ne kadar iyi yapıyor sanki hissederek yapıyor diye.bizde çok şükür yan etki filan olmadı kerem ilk antibiyotiğini 20 günlükken almıştı çok korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile.hangi antibiyotiği verdi bide nebülazatörle hangi ilaçları verdi

klomen antibiyotik. buhar makinasina serum fizyolojik ve ventolin karistirip cekiyor. 6 saatte 1. yatiralim dedi akciger filmi kotu yatarak tedavi olsun dedi. yengem radyoloji uzman doktoru birsey yok cigerinde bronsit baslangici dedi. yatmasina gerek yok dedi evde buhar ve ilacla hallolur dedi. acibadem ne yazikki soygun olmus gecelik 800 tele 3 gece yatalim dedi. damardan alsin dedi. ilaclar da parali. bizde baska yere goturduk yatmasını gerektircek hicbirsey yok dedi. ciger dinlemeleri iyi genel hali iyi bogazindan hafif kizariklik var dedi. hakkıma girdi o acibademdeki cocuk doktoru aglatti oralarda. cocuk kotu deyince, bide kimsem yok 2 yasinda bidaha kizim var naparim ederim falan. hakkim haram.

geceleri nefesini dinle nefes verirken hırıltısı var mı?küçük oldukları için virüs le savaşmaları biraz zor oluyor.öksürük var diyorsun öksürükten dolayı kustuğu oluyor mu?birde özel sağlık sigortan var mı?

hayir yok.. kusmasi yok, hiriltida yok, sadece oksuruk. emmesinde falan da sikinti yok. bugun acilde cok hava verdiler. ventolin cok iyi edermis akciğeri acarmis rahatlatirmis. oksurugu azaldi ama gene var tabii. bronsit baslangici dedi yengem hemen toparlar dedi bilmiyorum. bide salgin bi virus varmış burnuna cubuk soktu azcik aldi teste gönderdi negatif cikti cok sukur.

işte o burun sürüntüsü bizde pozitif çıkmıştı.istanbuldasın sanırım sen hangi semttesin.yarın ben çocukları götürcem bizim doktora.yakınsan istersen gel ben bizim doktordan rica ederim aradan bakar senin bebişede

birde burun sürüntüsünde neye bakmışlar rsv mi h2n3 mü ikisininde salgını var bu ara

hadi ya kiyamam ya.
yok ben kayseri deyim burda da kafama gore hicbir doktor bulamadim

Benim oglum gece hic cis yapmiyor nerdeyse. Hepi topu 2 kere emiyor zaten onun da ne kadar cisi olacak.
Ilk ay emdi gece 2 saate bir, artik emmiyor. Akşam sık emiyor, 12 gibi emiyor en son. Obdan sobra 4-5 civari tekrar emiyor. 7 gibi de kalkiyoruz. Bezi kuruya yakin oluyor.
Ama kaka yapiyor çoğunlukla,kaka yapinca degitiriyorum da çiş icin ihtiyac olmuyor yani.

raporda yaziyor rapor icerde. grip testi diye geçiyor herseye bakmıştır heralde?
o zaman burda iş biraz sana düşüyor.ventolini ihmal etme serum fizyolojikle yarı yarıya yapıyorsundur.antb ver.bebişi takip et.öksürüklerinde azalma olursa korkma sık sık otribebe ile burnunu temizle ciğerlere inmesin daha fazla.birde hırıltısını takip et.artarsa tekrar götür.ama keremide en çok toparlayan hava oldu.bizde ventolin ve pulmicort kullanıyoruz birde largopen antibiyotik.ist da olsaydı elimden geleni yapardım inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…