- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Bence de neko biraz kısa sanki. Ben iri de değilim ama bebek yine de sıkışıyo. Artık biraz büyüyünce bacaklar dısarıda kalacak sekilde kullanırım onu. Kanguru aldım yenioğanlarda da kullanılabilir özellikli onu kullanacağım.Ben de nekoda aynı şeyi yaşadım. İlk seferde kakasını yapıp ağlamaya başladı. Sonrakilerde direk ağladı. Hamileyken pek bir heveslenmiştim. Neko biraz kısa mı acaba? Bebek iri değil ama ben iriceyim biraz :)
Ben bilmiyordum bunu. Üç aydan sonra bacaklar dısarda kullanılabilir sanıyordum. Öğrendğim iyi oldu tesekkür ederim.Ben de neko wrap sling kullanıyorum 1 aydır. Kızım 11 haftalık oldu ve kullanmaya başladığımdan beri ayakları dışarıda kullanıyorum. Zaten açıklama sı var 3kg üstüyse ve bir ayı da geçtiyse ayaklar dışarıda olmalı diye. Benim kurtarıcım oldu valla, şu anda bile kızım slingde uyuyor ben yemek hazırlıyorum :) facebook kullanıyorsanız babywearing Türkiye grubuna üye olun faydası olur kullanım açısından
Ben videoda gösterildiği gibi bir kez de öne dolayıp bağlıyordum o sebeple sıkısıyordu. Senin gibi denemedim hiç.evet, neko kısa. Bende var. Çok memnunum. Ama videoda gösterildiği gibi, arkadan öne dolayamıyorsun. En azından benim göbeğim var, yetişmiyo. Arkadan bağlayıp öyle bırakıyorum. Ama kızım çok seviyo. Hemen uyuyakalıyo. Demek ki bebekten bebeğe değişiyo, her konuda olduğu gibi.calimero17 S sadegazoz
Yok artık :)sen be diyon.kız 9 sene önce yen'i evliyim kv lerdeyim kv dışarıdan geldi botlarıyla yatağa girdi annemde benim yanımda kalakaldık annemle durduk birbirimize bakakaldık.yine benim mala bağladığım anlardan biridir
Ah güzelim, çok sıkıntılı başlangıç yapmışsın. Ne yapalım, her doğum insanın istediği gibi olmuyor.Evet canım Kaldıramadım zaten amelıyathanede başladım kusmaya doğumdan önce
Hastaneden çıktıktan 2 gun sonra yıne hastaneye yattım
12 gun ıgrwnç basagrısı yaşadım
Zaten sut problemi de öyle başladı :/
Deniz Ilk etapta yüzde 10 danda fazla kılo vermış ıyı toparlamış yıne
Bu kadar kılo verme sebebı sarılık degılse neymiş?
Onu ogrenebıldınmı
aynen bildiğin yağmurda çamurda giyilenBildiğimiz bot mu ayaga giyilen
Acıbadem öyle malesef. Eskiden hep oraya giderdik. Baska hastaneye güvenemezmişim gibi gelirdi. Bir cok kez gereksiz test tahlil filan istedikleri oldu. En son alakasız bir teshis koyup bir de müdahale ettiler. Özel sigortanın karsılamadığı bir işlemdi ve bir sürü paraya maloldu. O zamandan beri gitmem acıbadem e. Yanlıs düşünüyormuşum başka yerlerde cok daha iyi doktorlara rastladım.klomen antibiyotik. buhar makinasina serum fizyolojik ve ventolin karistirip cekiyor. 6 saatte 1. yatiralim dedi akciger filmi kotu yatarak tedavi olsun dedi. yengem radyoloji uzman doktoru birsey yok cigerinde bronsit baslangici dedi. yatmasina gerek yok dedi evde buhar ve ilacla hallolur dedi. acibadem ne yazikki soygun olmus gecelik 800 tele 3 gece yatalim dedi. damardan alsin dedi. ilaclar da parali. bizde baska yere goturduk yatmasını gerektircek hicbirsey yok dedi. ciger dinlemeleri iyi genel hali iyi bogazindan hafif kizariklik var dedi. hakkıma girdi o acibademdeki cocuk doktoru aglatti oralarda. cocuk kotu deyince, bide kimsem yok 2 yasinda bidaha kizim var naparim ederim falan. hakkim haram.
Galiba eskiler sıcak konusunda haklı :) Annemle papaz olduk, bana giyin de giyin deyip durdu. Normalde evde yalınayak dolaşırım, ama annem haklı galiba, lohusalıkta daha hızlı üşütüyor insan, üşüyünce de gaz oluyor. Çorap çetik filan giymeyi dene ince giyiniyorsan, bakalım ne olacak.ya kızlar bu boza mı beni gazman gibi yapan.kendimi tanıyamıyorum
Yok canım gazı arttırmıyor bence. Benim dpğumdan 50 günlük olana kadar hoşafsız günüm gecmedi. Annem gideli hoşaf yapmaya vaktim olmuyor. Yaklasık 10 gündür içemedim hosaf ama gaz acısından bir fark göremedim.Sağol canım inşallah. Gazını artırır diye şimdiye dek uzak durmuştum ama 77 günlük olduk artık atar bir şekilde o gazı diye umuyorum.
Ben de gece uyanınca altını acmayım diyorum uykusu açılmasın diye ama her gece tam emerken kaka yapıyor. Mecbur kalıp acıyorum altını. Bu sefer de uyutmak uzun sürüyor. Gündüz de az uyuyor zaten. Nasıl büyüyecek benim bebik bu kadar az uyumaylaBen çişli sabaha kadar tutuyorum. Kaka yaparsa hemen alıyorum. Çünkü dediğin gibi altını değiştirirsem uykusu cok açılıo bida uyuması 2saat alıyo. Uykuyada ihtiyaçları var. Maşallah pişikte olmadı şu ana kadar
evet ne yazikki iyice ticarete donusturmusler bizde bebek olunca en iyisi olsun dedik yanıldık. resmen yatmasi gerekmeyen bebegi uc gun yatirip damardan verecekti.Acıbadem öyle malesef. Eskiden hep oraya giderdik. Baska hastaneye güvenemezmişim gibi gelirdi. Bir cok kez gereksiz test tahlil filan istedikleri oldu. En son alakasız bir teshis koyup bir de müdahale ettiler. Özel sigortanın karsılamadığı bir işlemdi ve bir sürü paraya maloldu. O zamandan beri gitmem acıbadem e. Yanlıs düşünüyormuşum başka yerlerde cok daha iyi doktorlara rastladım.
Ben iyice sıkı bağlıyorum, önce biraz mızırdanıyor hatta bazen ağlamaya başlıyor ama ben bağlar bağlamaz yürümeye başlıyorum, kızım da sakinleşiyor. Hatta dışarı çıkacaksak daha apartmandan dışarı adım attığım anda susuyor. Oksijen gerçekten iyi geliyor bebeklere, evde de slingde baktım çok ağlıyor balkona çıkıyorum yine anında susuyor. Zaten slingde öyle uzun süre uyanık kalmıyor, en fazla 10 dk içinde uyuyor. Sıkı bağlamanın sebebi de sling esnek olduğu için gevşiyor biraz kullanınca. Denedikten sonra haber ver nasıl olduğunuBen videoda gösterildiği gibi bir kez de öne dolayıp bağlıyordum o sebeple sıkısıyordu. Senin gibi denemedim hiç.Dennismasal ın dediği gibi bacaklar dısarda kullanılabiliyormus. O sekilde deneyeceğim emmesi bitsin de bakalım. Sonucu paylasırım sizle :)
Çok güldüm :)))) :)))) aklımda canlandırmadan edemedimGandalf a benzedi saclarim beyazlarım omzuma geliyor kararsizim bende boyatip boyatmamak konusunda
Yok canım gazı arttırmıyor bence. Benim dpğumdan 50 günlük olana kadar hoşafsız günüm gecmedi. Annem gideli hoşaf yapmaya vaktim olmuyor. Yaklasık 10 gündür içemedim hosaf ama gaz acısından bir fark göremedim.
Bacaklar dısarda denedim canım. Hala bana bağlı durumda ve şu an gayet mutlu görünüyor.Ben iyice sıkı bağlıyorum, önce biraz mızırdanıyor hatta bazen ağlamaya başlıyor ama ben bağlar bağlamaz yürümeye başlıyorum, kızım da sakinleşiyor. Hatta dışarı çıkacaksak daha apartmandan dışarı adım attığım anda susuyor. Oksijen gerçekten iyi geliyor bebeklere, evde de slingde baktım çok ağlıyor balkona çıkıyorum yine anında susuyor. Zaten slingde öyle uzun süre uyanık kalmıyor, en fazla 10 dk içinde uyuyor. Sıkı bağlamanın sebebi de sling esnek olduğu için gevşiyor biraz kullanınca. Denedikten sonra haber ver nasıl olduğunu
Yuh yaa daha neler duyucazsen be diyon.kız 9 sene önce yen'i evliyim kv lerdeyim kv dışarıdan geldi botlarıyla yatağa girdi annemde benim yanımda kalakaldık annemle durduk birbirimize bakakaldık.yine benim mala bağladığım anlardan biridir
Cok şükür canımkızlar daha yeni gelebildim hastaneden istanbul trafiği felç olmuş.kerem çok iyi şükürler olsun ciğerleri temiz dedi doktor.kilo alımı da düzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?