2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bence de neko biraz kısa sanki. Ben iri de değilim ama bebek yine de sıkışıyo. Artık biraz büyüyünce bacaklar dısarıda kalacak sekilde kullanırım onu. Kanguru aldım yenioğanlarda da kullanılabilir özellikli onu kullanacağım.

Ben bilmiyordum bunu. Üç aydan sonra bacaklar dısarda kullanılabilir sanıyordum. Öğrendğim iyi oldu tesekkür ederim.

Ben videoda gösterildiği gibi bir kez de öne dolayıp bağlıyordum o sebeple sıkısıyordu. Senin gibi denemedim hiç. Dennismasal ın dediği gibi bacaklar dısarda kullanılabiliyormus. O sekilde deneyeceğim emmesi bitsin de bakalım. Sonucu paylasırım sizle :)

Ah güzelim, çok sıkıntılı başlangıç yapmışsın. Ne yapalım, her doğum insanın istediği gibi olmuyor.
Deniz'in kilo verme nedeni sadece açlık. Bir gıdım sütle şikayet etmeden 9 gün takılmış :)

Acıbadem öyle malesef. Eskiden hep oraya giderdik. Baska hastaneye güvenemezmişim gibi gelirdi. Bir cok kez gereksiz test tahlil filan istedikleri oldu. En son alakasız bir teshis koyup bir de müdahale ettiler. Özel sigortanın karsılamadığı bir işlemdi ve bir sürü paraya maloldu. O zamandan beri gitmem acıbadem e. Yanlıs düşünüyormuşum başka yerlerde cok daha iyi doktorlara rastladım.

ya kızlar bu boza mı beni gazman gibi yapan.kendimi tanıyamıyorum
Galiba eskiler sıcak konusunda haklı :) Annemle papaz olduk, bana giyin de giyin deyip durdu. Normalde evde yalınayak dolaşırım, ama annem haklı galiba, lohusalıkta daha hızlı üşütüyor insan, üşüyünce de gaz oluyor. Çorap çetik filan giymeyi dene ince giyiniyorsan, bakalım ne olacak.

Sağol canım inşallah. Gazını artırır diye şimdiye dek uzak durmuştum ama 77 günlük olduk artık atar bir şekilde o gazı diye umuyorum.
Yok canım gazı arttırmıyor bence. Benim dpğumdan 50 günlük olana kadar hoşafsız günüm gecmedi. Annem gideli hoşaf yapmaya vaktim olmuyor. Yaklasık 10 gündür içemedim hosaf ama gaz acısından bir fark göremedim.

Son düzenleme:
Ben de gece uyanınca altını acmayım diyorum uykusu açılmasın diye ama her gece tam emerken kaka yapıyor. Mecbur kalıp acıyorum altını. Bu sefer de uyutmak uzun sürüyor. Gündüz de az uyuyor zaten. Nasıl büyüyecek benim bebik bu kadar az uyumayla

evet ne yazikki iyice ticarete donusturmusler bizde bebek olunca en iyisi olsun dedik yanıldık. resmen yatmasi gerekmeyen bebegi uc gun yatirip damardan verecekti.

Ben iyice sıkı bağlıyorum, önce biraz mızırdanıyor hatta bazen ağlamaya başlıyor ama ben bağlar bağlamaz yürümeye başlıyorum, kızım da sakinleşiyor. Hatta dışarı çıkacaksak daha apartmandan dışarı adım attığım anda susuyor. Oksijen gerçekten iyi geliyor bebeklere, evde de slingde baktım çok ağlıyor balkona çıkıyorum yine anında susuyor. Zaten slingde öyle uzun süre uyanık kalmıyor, en fazla 10 dk içinde uyuyor. Sıkı bağlamanın sebebi de sling esnek olduğu için gevşiyor biraz kullanınca. Denedikten sonra haber ver nasıl olduğunu

Doğum sonrası içmiştim o zaman epey
gaz yaptı gibi gelmişti ama tekrar deneyeyim. Başka birşeyden de kaynaklanmis olabilir sonuçta.

Sabirsiz61 canım çözdünüz mü emme sorununu ben hala boğuşuyorum. Bugün bi emip hızlı süt bitince almamak için direniyor. Çok yoruldum 2 gündür 2 saat uykuyla ayaktayım resmen... mal gibi oldum valla şimdde bi 5 dakika zorla emdi uyudu ama bir göz açık uyuyoruz. 30luk mama yaptım vermeyi denedm biberonuda istemedi kendince atar yapıyor bana

Bacaklar dısarda denedim canım. Hala bana bağlı durumda ve şu an gayet mutlu görünüyor.

Anneler 2 aylık bebeğimin kilosu 4500 2600 doğdu kilo alımı az mı sizlerin bebekleri ayda kaç kilo alıyor

Yuh yaa daha neler duyucaz
Gelde yaptıkları yemeklerı ye sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…