inşallah can'ım saat 11 de randevumuz eve gelince haber veririm.yarında eşimin işi var.ben götürücem hastaneye hastanede yakın değil ben maltepedeyim hastane ümraniye de kerem yolda ağlarsa diye korkuyorum.hem arabayı kullanıp hem keremle nasıl ilgilenicem.inş güzel güzel uyur yolda
keremden yana hiçbir sorunum olmadı ama istanbul trafiği işte yağmurlu havada felç oluyor taraflı olmadığında 15 dakikada gittiğim yolu bugün 1,30 saatte gittim sen düşün artık gerisini.
can'ım ben takip ediyorum daha doğrusu elimle bezi yokluyorum çok sık uyanmadığı geceler sabah değiştiriyorum bezini sık uyanıp sık emdiyse ilk önce bezini değiştiriyorum sonra emziriyorum uyuyo.sende öyle yap ilk önce hızlıca bezini değiştir uykusu açılmadan tık memeyi ağzına
keremden yana hiçbir sorunum olmadı ama istanbul trafiği işte yağmurlu havada felç oluyor taraflı olmadığında 15 dakikada gittiğim yolu bugün 1,30 saatte gittim sen düşün artık gerisini.
Neyseki sakin durmuş araba durunca baslıyolar çünkü
Gecen anneme gıttım 1 km aramız daha evden çıkarken uyudu
Annemın sıteye gıttık guvenlıkte sıra vardı araba durdu dıye kendını paraladı
Benim oglum gece hic cis yapmiyor nerdeyse. Hepi topu 2 kere emiyor zaten onun da ne kadar cisi olacak.
Ilk ay emdi gece 2 saate bir, artik emmiyor. Akşam sık emiyor, 12 gibi emiyor en son. Obdan sobra 4-5 civari tekrar emiyor. 7 gibi de kalkiyoruz. Bezi kuruya yakin oluyor.
Ama kaka yapiyor çoğunlukla,kaka yapinca degitiriyorum da çiş icin ihtiyac olmuyor yani.
Ben en son 22.30 gibi gece uykusuna yatmadan aliyorum bir daha sabah 8-9-10 ne zaman cin gibi uyaniyorsa o zaman aliyorum. Hic kakali bez acmadim. Geceleri cok isemiyorlar zaten en azindan benimki :) annem gece acma alistirma hemde uyanmasin diye tembihleyip duruyordu. Hic zararini gormedim pisik olmadi hic ve sabahlari bezi dolu oldugunda bile kizariklik tahris olmuyor.
Ben en son 22.30 gibi gece uykusuna yatmadan aliyorum bir daha sabah 8-9-10 ne zaman cin gibi uyaniyorsa o zaman aliyorum. Hic kakali bez acmadim. Geceleri cok isemiyorlar zaten en azindan benimki :) annem gece acma alistirma hemde uyanmasin diye tembihleyip duruyordu. Hic zararini gormedim pisik olmadi hic ve sabahlari bezi dolu oldugunda bile kizariklik tahris olmuyor.
Ben çişli sabaha kadar tutuyorum. Kaka yaparsa hemen alıyorum. Çünkü dediğin gibi altını değiştirirsem uykusu cok açılıo bida uyuması 2saat alıyo. Uykuyada ihtiyaçları var. Maşallah pişikte olmadı şu ana kadar
Arkadaslar gunaydin.
Emzirirken sac boyama konusunda bilginiz var mi? Benim doktorum hamikeyken kesinlikle izin vermiyordu ama Emzirirken boyayabilirsin dedi. Ama ben bilemedim.
Sizlerin bilgisi nedir konu hakkinda?
Ah güzelim, çok sıkıntılı başlangıç yapmışsın. Ne yapalım, her doğum insanın istediği gibi olmuyor.
Deniz'in kilo verme nedeni sadece açlık. Bir gıdım sütle şikayet etmeden 9 gün takılmış :)
Saglıkla kucağımızda ya cok şükür gectı bıttı o günler
Ayy kıyamam sesı çıkmamış
Okadar az sütle çiş kaka nasıl yaptı ki
Neyseki ıyı toparlamış devamında
İşte herkesın kendıne göre oluyo bı sıkıntısı ama Allah evlatlarımıza saglık versınde gerısı boş
Bu arada nüfusa geçmedı ama benım Oğlanın dıger adı denız :))
bide bi resmimiz daha var.eşimde girdi benimle sezeryana.yanımda durdu selfi çekti.fotoğrafta ben kurbanlık koyun gibi bakıyorum şuan beni kesiyorlar der gibi eşimde gülümsüyor dedim işte ben can derdindeyim adam selfi derdinde
bu benim ilk çıkışım değil keremle ama bugün ilk defa yalnız çıkacaktım o yüzden biraz çekinmiştim ama yine yalnız çıkmadım.ablamızıda okula göndermedim onuda götürdüm doktora.ama yalnız da olsam hiç sıkıntı olmazmış.sadece bi ara mızıldandı.onda da zaten trafik yoğun olduğu için hemen arkaya uzanıp emziğini verdim ağzına sustu.bebekler seviyorlar arabayla gezmeyi
Denas14__
can'ım nasıl oldu bebiş? bizim kerem iyileşmiş merak etme senin bebişte iyileşir.hemde keremde rsv virüsü çıkmıştı.senin oğlunda oda yok bak.stres yapma