2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Nasıl gectı yol maceranız? Uyumuştur inşallah
Bende otobana fılan çıkarsam bı yere gıtmek için ağlarsa senEryasunu hep düşünüyorum

Nasıl gectı yol maceranız? Uyumuştur inşallah
Bende otobana fılan çıkarsam bı yere gıtmek için ağlarsa senEryasunu hep düşünüyorum
keremden yana hiçbir sorunum olmadı ama istanbul trafiği işte yağmurlu havada felç oluyor taraflı olmadığında 15 dakikada gittiğim yolu bugün 1,30 saatte gittim sen düşün artık gerisini.

Bızımkı bazen öyle bı ortalığı yıkıyo ki ona fırsat vermıyo ama dogru dedın bezın şişkinliğine bakıyım kısa yoldan
Ee tecrube

keremden yana hiçbir sorunum olmadı ama istanbul trafiği işte yağmurlu havada felç oluyor taraflı olmadığında 15 dakikada gittiğim yolu bugün 1,30 saatte gittim sen düşün artık gerisini.
Neyseki sakin durmuş araba durunca baslıyolar çünkü
Gecen anneme gıttım 1 km aramız daha evden çıkarken uyudu
Annemın sıteye gıttık guvenlıkte sıra vardı araba durdu dıye kendını paraladı

Ohh ne güzel duzenı oturtmuşsunuz
Bakalım bızde de ılerleme var esracım

Cok Sağolun kızlar bende sureyı acıyım artık
Çünkü bezı degıstıgım an 2 saat uyanığınız demek oluyo
Pişikten korkuma cesaret edemıyodum da

Cok Sağolun kızlar bende sureyı acıyım artık
Çünkü bezı degıstıgım an 2 saat uyanığınız demek oluyo
Pişikten korkuma cesaret edemıyodum da

kızlar daha yeni gelebildim hastaneden istanbul trafiği felç olmuş.kerem çok iyi şükürler olsun ciğerleri temiz dedi doktor.kilo alımı da düzelmiş.
Oyy maşallah paşama
Aslı yalnız mı gittiniz ben yalnız hiç çıkmadım trafiğe ablamız yanımızdaydı biraz tırsıyorum.

Bende artık bu sekılde devam edıcem
Teşekkür ederım canım :))

Arkadaslar gunaydin.
Emzirirken sac boyama konusunda bilginiz var mi? Benim doktorum hamikeyken kesinlikle izin vermiyordu ama Emzirirken boyayabilirsin dedi. Ama ben bilemedim.
Sizlerin bilgisi nedir konu hakkinda?
Ben organık boya ıle boyattım bıle canım

Saglıkla kucağımızda ya cok şükür gectı bıttı o günler
Ayy kıyamam sesı çıkmamış
Okadar az sütle çiş kaka nasıl yaptı ki
Neyseki ıyı toparlamış devamında
İşte herkesın kendıne göre oluyo bı sıkıntısı ama Allah evlatlarımıza saglık versınde gerısı boş
Bu arada nüfusa geçmedı ama benım Oğlanın dıger adı denız :))

Ayyy yerım süper yaa maşallah
Benım gevur ellerınde bı resmım bıle olamadı ya
bide bi resmimiz daha var.eşimde girdi benimle sezeryana.yanımda durdu selfi çekti.fotoğrafta ben kurbanlık koyun gibi bakıyorum şuan beni kesiyorlar der gibi eşimde gülümsüyor dedim işte ben can derdindeyim adam selfi derdinde

Oyy maşallah paşama
Aslı yalnız mı gittiniz ben yalnız hiç çıkmadım trafiğe ablamız yanımızdaydı biraz tırsıyorum.
bu benim ilk çıkışım değil keremle ama bugün ilk defa yalnız çıkacaktım o yüzden biraz çekinmiştim ama yine yalnız çıkmadım.ablamızıda okula göndermedim onuda götürdüm doktora.ama yalnız da olsam hiç sıkıntı olmazmış.sadece bi ara mızıldandı.onda da zaten trafik yoğun olduğu için hemen arkaya uzanıp emziğini verdim ağzına sustu.bebekler seviyorlar arabayla gezmeyi

Denas14__ can'ım nasıl oldu bebiş? bizim kerem iyileşmiş merak etme senin bebişte iyileşir.hemde keremde rsv virüsü çıkmıştı.senin oğlunda oda yok bak.stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…