2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Neyseki sakin durmuş araba durunca baslıyolar çünkü
Gecen anneme gıttım 1 km aramız daha evden çıkarken uyudu
Annemın sıteye gıttık guvenlıkte sıra vardı araba durdu dıye kendını paraladı

Benim ki arabada bile huysuzluk yapıyor ya :)) ayarlarıyla mi oynadım ne yaptım :) ne bebek arabasında ne de araçta şöyle rahat durduğunu göremedim. Acaba astronot giymeyi mi sevmiyor diye bile düşündüm

Ohh ne güzel duzenı oturtmuşsunuz
Bakalım bızde de ılerleme var esracım
Cok şükür canim gece emme duzeni var. Aralarda uyansa da memeyi almiyor, kucagima gelip uyumayi tercih ediyor.
Bir de sabaha karsi gazi artiyor nedense.
Sanki aksamlari olur gaz sancisi daha cok, ama bizim 5 gibi basliyor.
Oyle boyle gidiyor bakalim.
Allah hepimize huzurlu,düzenli bebekler nasip etsin :)

Esin girdi mi doguma ne guzel.
Ben cok korktuğum icin girmesini istedim ama doktorum kesinlikle izin vermedi.
Babalar cok karisiyor bir de bayilanlar falan oluyor artik almıyorum doguma dedi :)
Neye karisiyorlarsa artik, yanlis kestin yanlis diktin falan diyecek halleri yok ya :)

Bende çıkayım artık ablamızın etütleri ve yüzmesi var artık almaya biz gidecez.

Benim iki doğumumda da girdi normal doğum olmasına rağmen drlarım aldı içeri...
Doğumdan sonra adamın ilm dediği 3. Çocuğu boşverelim canım oldu

girdi ya çok komikti beni önden aldılar ameliyathaneye anesteziyi uyguladılar tam ameliyat başlamadan eşim geldi yanıma eşimi görünce bir ağlamaya başladım ki sorma.bebek çıkana kadar benle ilgilendi bebek çıkınca beni unuttu doktor keremin ilk muayenesini yapıyor gitmiş onları izliyor.gıcık oldum resmen. zaten benim ağlamayla geçti.ilk eşimi görünce ağladım sonra kerem çıkınca duygu patlaması yaşayıp ağladım.fotolarda hep gözüm yaşlı.

Bizim de sabah artıyor gaz. Gece boyu hareketsiz uyudukça atamıyorlar, sabah da sıkıştırıyor demek ki. Öyle düşündüm ben. Kucağıma alıyorum iki gündür ben de biraz da öyle uyuyor. Bu arada sormuş olayım hani 3 ay dolunca gaz şikayeti bitiyor
deniyor ya, bu gazın azalacağı anlamına mı geliyor yoksa gazı rahat attıklarını mi ifade ediyor? Biz 77 günlük olduk gaz full :) ama hareketlendigi için daha rahat çıkarıyor sanki

Esra ha bu arada eşim hiçbir şeye karışmadı.bi ara yanlış taraftan dolandı keremin yanına gitmek için benim karnımı görmüş baktım bunun yüz ifadesi değişti. kaçar gibi geri dönüp masanın öbür tarafından dolandı

Canim ya kiyamam.
Cok acayip bir an gercekten.
Benim dogumum zangir zangir titremeyle gecti bagli olmasam sedyeden duserdim herhalde.
Cok usumustum ama sanirim korkudan da titriyordum:)

can'ım her ikisinde sindirim sistemleri gıdalara daha alıştığı için hem gaz azalıyor hemde daha rahat çıkarıyorlar

Haklisin gece hareketsizliginden olmali.
3.aydan itibaren dönmeye basliyor bebekler, daha cok hareketlendiklerinden gazi kolay cikariyorlar yoksa bitmiyor. 31 yasindayim hala gazim var yani

Benim ki arabada bile huysuzluk yapıyor ya :)) ayarlarıyla mi oynadım ne yaptım :) ne bebek arabasında ne de araçta şöyle rahat durduğunu göremedim. Acaba astronot giymeyi mi sevmiyor diye bile düşündüm
Benımkıde bere takınca çıldırıyo resmen
Kesın sevmedı astronotu dedıgın gıbı
Hava ısınınca belli olur :))

emziğe alıştırabidysen korkma ver emziği ağzına çık
Sen de emziği geç vereceğim demiştim dimi kaçıncı gün verdin?
Ben de geç başladım ama herkes o yüzden tutmuyor diyor
Şimdi benimkine emzik beğendiremiyoruz
En son bi emzik buldum şimdilik iyi gibi ama diğer bebeklerde gördüğüm gibi öyle istekli sıkı sıkı emmiyor yine de

Anneler 2 aylık bebeğimin kilosu 4500 2600 doğdu kilo alımı az mı sizlerin bebekleri ayda kaç kilo alıyor
Aylık 1 kilo kadar almış bence kilo alımı gayet iyi Zaten doktorlar da 600-1000 gram arasını öneriyor
Benimki de aynı. Doğum kilosundan sonra aylık 1 er kilo aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…