Benim ki arabada bile huysuzluk yapıyor ya :)) ayarlarıyla mi oynadım ne yaptım :) ne bebek arabasında ne de araçta şöyle rahat durduğunu göremedim. Acaba astronot giymeyi mi sevmiyor diye bile düşündüm
Benimki de evden çıkarken tulumunu giydirirken özellikle bi de şapka takıyorsam hiç bi şey yokkken birden bağırmaya başlıyor giydirme beni diyor resmen :)))
Ama dışarı çıkınca unutuyor bence meraklı meraklı etrafa bakıyor özellikle son zamanlar her şey ilgisini çekmeye başladı başka bi odaya gitsek bile önce kafayı kaldırıp her yeri bi inceliyor :)
Cok şükür canim gece emme duzeni var. Aralarda uyansa da memeyi almiyor, kucagima gelip uyumayi tercih ediyor.
Bir de sabaha karsi gazi artiyor nedense.
Sanki aksamlari olur gaz sancisi daha cok, ama bizim 5 gibi basliyor.
Oyle boyle gidiyor bakalim.
Allah hepimize huzurlu,düzenli bebekler nasip etsin :)
Sabirsiz61
canım çözdünüz mü emme sorununu ben hala boğuşuyorum. Bugün bi emip hızlı süt bitince almamak için direniyor. Çok yoruldum 2 gündür 2 saat uykuyla ayaktayım resmen... mal gibi oldum valla şimdde bi 5 dakika zorla emdi uyudu ama bir göz açık uyuyoruz. 30luk mama yaptım vermeyi denedm biberonuda istemedi kendince atar yapıyor bana
Daha iyiyiz uykuya dalacaginda yada yeni uyandiginda tikiyorum agzina eger itip aglarsa omuzumda sakinlestiriyorum odalari gezdiriyorum konusup azicik oyun oynuyorum tekrar deniyorum aliyor inadi kirilinca ama her seferinde bi ciglik kopuyor emincede kitliktan cikmis gibi emiyor o yuzden 3 4 saat hic ilismiyorum ona iyice aciksin diye. Biberonda almiyorsa israr etme biberona birak memeye duskunlessin. Sagim yapiyorsan emmediginde hic degilse birini sag duzeni azaldigi icin sut azalmasin. Benim sag gogsumu pek sevmiyor bastan beri o yuzden şu surecte sagi gece veriyorum sevdigini gunduz.
Hayir kilosu az degil gayet guzel kilo almis daha ne olacakti 5.ay bittiginde dogum kilosunun 2 katina cikmasi beklenir bu saglikli kilo alimini gosterir. Zaten simdiden 1900gr almis daha ne alsin masallah :) aylik 600gr alt sinir bunun uzerinde bir kilo alimi herseyin yolunda oldugunu gosteriyor
girdi ya çok komikti beni önden aldılar ameliyathaneye anesteziyi uyguladılar tam ameliyat başlamadan eşim geldi yanıma eşimi görünce bir ağlamaya başladım ki sorma.bebek çıkana kadar benle ilgilendi bebek çıkınca beni unuttu doktor keremin ilk muayenesini yapıyor gitmiş onları izliyor.gıcık oldum resmen. zaten benim ağlamayla geçti.ilk eşimi görünce ağladım sonra kerem çıkınca duygu patlaması yaşayıp ağladım.fotolarda hep gözüm yaşlı.
Senın yıne doguma kadar yanında durmuş
Benımkı 1 haftalığına turkıye ye gelınce ben erken dogum yaptım
Yanımda ne aılem ne eşim
Yanımdakı tek kişi topiği karıştıran meşhur gorumcem
Kasinti bendede var iki gundur :) ama nedeniyle ilgili en ufak bilgim yok. Ucida sizliyor emmeleri daha guclendi ondan sanirim ben ona yoruyorum emerken sıkıyor cunku baskiyi iyice hissediyorum bu aralar belkide sagimda yaptigim icindir ikiside olabilir.
Bugun Miray ilk kez bilincli sekilde anakucaginda tepiniyor:) ayaklari kolu saga sola vurup saskin saskin bakiniyor sapsik anneside bayila bayila onu izliyor hic baglamamistim kemerini ama artik baglama vaktinin geldigini anladim yoksa kic uzeri yere inecek bu performans ile :)
Benimki de evden çıkarken tulumunu giydirirken özellikle bi de şapka takıyorsam hiç bi şey yokkken birden bağırmaya başlıyor giydirme beni diyor resmen :)))
Ama dışarı çıkınca unutuyor bence meraklı meraklı etrafa bakıyor özellikle son zamanlar her şey ilgisini çekmeye başladı başka bi odaya gitsek bile önce kafayı kaldırıp her yeri bi inceliyor :)
Evet çok merakla bakıyor bizimki de. Boş duvara bile öyle meraklı bakıyor kafayı sağa sola çeviriyor ki.. babasıyla gülüyoruz inşaat mühendisi mi olacaksın diye :)) havalar bi ısınsa da şöyle sere serpe dolaşmanin tadına varsalar. Slinge koyup çıkmak istiyorum ama astronotla mümkün gelmiyor sonra da o ağırlasacak..
Canim ya kiyamam.
Cok acayip bir an gercekten.
Benim dogumum zangir zangir titremeyle gecti bagli olmasam sedyeden duserdim herhalde.
Cok usumustum ama sanirim korkudan da titriyordum:)
Haklisin gece hareketsizliginden olmali.
3.aydan itibaren dönmeye basliyor bebekler, daha cok hareketlendiklerinden gazi kolay cikariyorlar yoksa bitmiyor. 31 yasindayim hala gazim var yani