2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim ki arabada bile huysuzluk yapıyor ya :)) ayarlarıyla mi oynadım ne yaptım :) ne bebek arabasında ne de araçta şöyle rahat durduğunu göremedim. Acaba astronot giymeyi mi sevmiyor diye bile düşündüm
Benimki de evden çıkarken tulumunu giydirirken özellikle bi de şapka takıyorsam hiç bi şey yokkken birden bağırmaya başlıyor giydirme beni diyor resmen :)))
Ama dışarı çıkınca unutuyor bence meraklı meraklı etrafa bakıyor özellikle son zamanlar her şey ilgisini çekmeye başladı başka bi odaya gitsek bile önce kafayı kaldırıp her yeri bi inceliyor :)

Bızımkı gece 2 saat uyur 2 saat uyanıktı
Şimdi bıraz düzen başladı cok şükür
Saglıklı olsunlarda napalım uykusuz gecelerde azalacak elbet

Benim iki doğumumda da girdi normal doğum olmasına rağmen drlarım aldı içeri...
Doğumdan sonra adamın ilm dediği 3. Çocuğu boşverelim canım oldu
Görmeden ne oldugunu anlayamıyorlar

Daha iyiyiz uykuya dalacaginda yada yeni uyandiginda tikiyorum agzina eger itip aglarsa omuzumda sakinlestiriyorum odalari gezdiriyorum konusup azicik oyun oynuyorum tekrar deniyorum aliyor inadi kirilinca ama her seferinde bi ciglik kopuyor emincede kitliktan cikmis gibi emiyor o yuzden 3 4 saat hic ilismiyorum ona iyice aciksin diye. Biberonda almiyorsa israr etme biberona birak memeye duskunlessin. Sagim yapiyorsan emmediginde hic degilse birini sag duzeni azaldigi icin sut azalmasin. Benim sag gogsumu pek sevmiyor bastan beri o yuzden şu surecte sagi gece veriyorum sevdigini gunduz.

Anneler 2 aylık bebeğimin kilosu 4500 2600 doğdu kilo alımı az mı sizlerin bebekleri ayda kaç kilo alıyor
Hayir kilosu az degil gayet guzel kilo almis daha ne olacakti 5.ay bittiginde dogum kilosunun 2 katina cikmasi beklenir bu saglikli kilo alimini gosterir. Zaten simdiden 1900gr almis daha ne alsin masallah :) aylik 600gr alt sinir bunun uzerinde bir kilo alimi herseyin yolunda oldugunu gosteriyor

Senın yıne doguma kadar yanında durmuş
Benımkı 1 haftalığına turkıye ye gelınce ben erken dogum yaptım
Yanımda ne aılem ne eşim
Yanımdakı tek kişi topiği karıştıran meşhur gorumcem

Bilmiyorm bazen korkutuyor
ben sütyen takıyorum ondan değildir heralde
Sut kanallarının dolmasıyla ılgılıdır dıye düşünüyorum
Ben mastıt olunca usg cekıldı
Normaldı hersey canım
Devam ederse sor Dr a sende

Bilmiyorm bazen korkutuyor
ben sütyen takıyorum ondan değildir heralde
Kasinti bendede var iki gundur :) ama nedeniyle ilgili en ufak bilgim yok. Ucida sizliyor emmeleri daha guclendi ondan sanirim ben ona yoruyorum emerken sıkıyor cunku baskiyi iyice hissediyorum bu aralar belkide sagimda yaptigim icindir ikiside olabilir.

Evet çok merakla bakıyor bizimki de. Boş duvara bile öyle meraklı bakıyor kafayı sağa sola çeviriyor ki.. babasıyla gülüyoruz inşaat mühendisi mi olacaksın diye :)) havalar bi ısınsa da şöyle sere serpe dolaşmanin tadına varsalar. Slinge koyup çıkmak istiyorum ama astronotla mümkün gelmiyor sonra da o ağırlasacak..

Canim ya kiyamam.
Cok acayip bir an gercekten.
Benim dogumum zangir zangir titremeyle gecti bagli olmasam sedyeden duserdim herhalde.
Cok usumustum ama sanirim korkudan da titriyordum:)
Benıde ıkı hemşire tutuyodu öyle tıtredım

Haklisin gece hareketsizliginden olmali.
3.aydan itibaren dönmeye basliyor bebekler, daha cok hareketlendiklerinden gazi kolay cikariyorlar yoksa bitmiyor. 31 yasindayim hala gazim var yani

evet pik yaptığı bir dönemdeyiz üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…