2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
can'ım her ikisinde sindirim sistemleri gıdalara daha alıştığı için hem gaz azalıyor hemde daha rahat çıkarıyorlar

Doğru, sindirim sistemleri düzene giriyor. Rahat rahat pirtlatsinlar artık :)) bu arada mesajları sonradan gördüm geçmiş olsun çok şükür sonuçlarınız güzel çıkmış.

yok ben geç vericem dememiştim karıştırdın heralde aksine ben emziğin ciddi bir kurtarıcı olduğunu düşünüyorum.20 günlüktü emziğe alıştırmaya başladım

Senın yıne doguma kadar yanında durmuş
Benımkı 1 haftalığına turkıye ye gelınce ben erken dogum yaptım
Yanımda ne aılem ne eşim
Yanımdakı tek kişi topiği karıştıran meşhur gorumcem
ay kıyamam yaaa.sevmediğin biriyle doğum yapmakta ayrı sıkıntılı bir durum.ben sezeryandan çıktım kv ile görümcem gelmiş onları gördüm o zaman bile sinir olmuştum.bide sanki çok iyi bir ilişkimiz varmış gibi yapışmış beni öpüyorlar geçmiş olsun diye

kiiz beni open bile olmadi yaaa

kizlar hosuma gitti alinti bi yazi
Bir çocuk eğer çok fazla kucak talep ediyorsa, onu annesi alıştırmamıştır, anne çocuğunun ancak ten teması ile rahatladığını farkettiğinden size göre çocuğunu daha fazla kucağına almış ve doğru da yapmıştır.

Algıları çok açık olduğu ,her sesi en yüksek perdeden algıladığı ve bu gürültüyle başedemediğinden ürküyor ve ancak kendini ağlayarak rahatlatabildiği için, sizin kadar kolay sosyal ortamlara giremiyor olabilir.

Tuvalete bile çocuksuz gidemiyor, yemeğini rahatça yiyemiyor, çayını zinhar sıcak içemiyor da olabilir. Tuvalete her daim bir çift minik gözle girmek en büyük hobisi de değildir.

Çocuk yatağından başka hiç bir yerde uyumadığından ve uyku saatleri aksadığında huzursuzlandığından akşamları misafir kabul edemiyor, hiç bir yere gidemiyor da olabilir.

Bu saydıklarımın hiç biri annenin suçu değildir. Çocuğu da huysuz, ağlak, yabani değildir. Sadece "high need child" ( yüksek ihtiyaçları olan hassas çocuk) olarak doğmuştur ve annenin yaptığı tek şey de onun daha huzurlu olduğu şartları sağlamaktır. Bu hassasiyet de doğru davranıldığında iki yaşında hafifleyip üç yasında tamamen geçecektir.

Hiç birimiz birbirimizden daha çok ya da daha az anne değiliz. Hiç birimizin diğerine böbürleneceği bir üstünlüğü ya da kınanacak bir eksikliği yoktur. Annelik ki ayağının altına cennet serilecek kadar hem mukaddes hem de meşakkatli bir yol iken, birbirimizin işini dil yaralarıyla zorlaştırmayalım...Lütfen

kızlar bu arada biz bugün rota virüs aşımızın ilk dozunu aldık.28 gün beklemeye gerek yokmuş.canlı virüs verildiğinde ikisi de aynı yoldan uygulandığı zaman beklemek gerekirmiş.biri ağızdan biri koldan olduğunda sorun olmuyormuş

Uyanınca rahatlıyor minikler :) bende iki kalkıstan birine yakalanıyorum genelde. Uyumadan yapsın die dua ediyorum yoksa bakışmalarda o memnun ama ben perişan

Gözünaydın bızımkıde 24 unde
ASLI peki bu da canlı vırus ya ateş yapabılıyomuymuş

Çok güzel bir paylaşım hemen aile grubumuza aticigiiim

Aminnnnn :)))

Annem de büyüdü artık çok kuvvetli çekiyor ondandır diyor dediğin gibi baskı yapıyor acıtıyor bi de diş çıkınca düşünemiyorum

Evet yaaa geçen eşime fotoğrafını attım nereye bakıyor böyle dikkatli dikkatli diyor
Bizimkinin karşısında bi şey olmasına gerek yok ki dikkatli bakması için..bomboş duvar da gayet ilgi çekici olabilir :))

Denas14__ can'ım nasıl oldu bebiş? bizim kerem iyileşmiş merak etme senin bebişte iyileşir.hemde keremde rsv virüsü çıkmıştı.senin oğlunda oda yok bak.stres yapma
benimki kizan :) oksurugu var ama yumusadi. antibiyotik agir geldi sanirim zor uyaniyor uyanamiyor yani. uyusmus gibi :/

yok ben geç vericem dememiştim karıştırdın heralde aksine ben emziğin ciddi bir kurtarıcı olduğunu düşünüyorum.20 günlüktü emziğe alıştırmaya başladım
Yanlış hatırladım o zaman bi arkadaş 40 ı çıksın öyle vercem demişti
Ben hiç vermem diyordum doğduktan sonra da emmeye alışsın memeyi iyice öğrensin diye vermedim bi süre. Baktım ki emziksiz çok zor şimdi de gözünün içine bakıyorum emsin diye bi sürü emzik denedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…