- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
- 23
Benim sütüm olmadı o yüzden mama verdim ilk ay 700 g ikinci ay 1200 kilo aldı mama kilo aldırıyorCanım bugün bi arkadaşım söyledi bebeklerimiz bir hafta arayla doğdular onunki de bu ay 750 gram almış ve 1 cm uzamış bi dahaki ay da böyle olursa mamaya başla demiş doktoru
E bizimki daha az aldı ama normal dedi
Ebeden ebeye doktordan doktora bu kadar fark etmemeli diye düşünüyorum
Kafam karıştı benim hem de üzüldüm yeterli beslenemiyor mu diye
Şu an 36 larda seyrediyo canım ateşinden önce halsizliği korkuttu beni Dr U aradım 37.5 olunca ılık bez koy düşmezse şurup ver dedi ben 37 oluyoken ikisini de yaptım şurubu geri kustu ama bezler canlandırdı biraz, geceleri uyanmıyo ben de uyanamam diye korkuyorumaslinaz canım bebek olduğu içşn ateşi çıkınca uyanıp ağlamaz çocuklar uyanıyorda.ama çok ta stres yapma aşıdan dolayı ateşi çıksa bile öyle havale geçirtecek bi ateş olmaz .bebeğin geceleri sık uyanıyorsa zaten uyandıkça kontrol edersin az uyanıyorsa da 2 saatte bir telefonunu kur bakarsın uyanıp ateşine
e benim oğlumun ateşi sürekli 37.2-37.3 bana sorarsan 37.5 yüksek bi ateş değil sadece yükselebilir dikkat et sınırı.37.7 filan olursa ver ateş düşürücüyü.Şu an 36 larda seyrediyo canım ateşinden önce halsizliği korkuttu beni Dr U aradım 37.5 olunca ılık bez koy düşmezse şurup ver dedi ben 37 oluyoken ikisini de yaptım şurubu geri kustu ama bezler canlandırdı biraz, geceleri uyanmıyo ben de uyanamam diye korkuyorum
Küçük bebekler de 37 olunca hemen Dr a gidilmeli gibi bir şey kalmış aklımda videolardan falan , o halsizliğini görünce içim gitti canım napacağımı bilemedim, şu an kucağımda uyuyo uzun zamandır ilk defa kendiliğinden uyanıp on gündür açmışçasına emdi kuzum, bi yeri ağrıyor galibae benim oğlumun ateşi sürekli 37.2-37.3 bana sorarsan 37.5 yüksek bi ateş değil sadece yükselebilir dikkat et sınırı.37.7 filan olursa ver ateş düşürücüyü.
Sizde durumlar zor hakikaten. Başka yolu yok hatırlamanın çok iyi yapmışsın. Çocuk büyütmenin en zor dönemi şu hastalandiklari günlerdir saNirim.aynen hele ben çok yoruldum bu hastalıklardan.artık çocukların ilaçlarını karıştırmayım diye mutfak dolabına yazıp astım isimlerininve ne zaman hangi ialcı vereceğimi çocuklara
canım o sınır 38.nasıl oldu bebiş inş çıkmamıştır ateşiKüçük bebekler de 37 olunca hemen Dr a gidilmeli gibi bir şey kalmış aklımda videolardan falan , o halsizliğini görünce içim gitti canım napacağımı bilemedim, şu an kucağımda uyuyo uzun zamandır ilk defa kendiliğinden uyanıp on gündür açmışçasına emdi kuzum, bi yeri ağrıyor galiba
İnş hasta olmaz canım şu kış bitmedi valla..Geçmiş olsun Nur.
Bizim minnak da bir tuhaf.
Hasta mi yoksa olacak mi anlamadim.
Hem cok keyifsiz, hem surekli hapsuruyir oksuruyor.
Isin kotusu kac aydir ilk defa annemlere gidecegim cok bunaldim. Esim yok bu hafta.
Tutup da orda hastalanirsa hic iyi olmaz.
Çıkmadı canım çok şükür halsizlği de geçti iyi şükür çok sağol içimi rahatlattın:):)canım o sınır 38.nasıl oldu bebiş inş çıkmamıştır ateşi
Canım senin pimpirikli olduğunu düşünüyodur. O nedenle kendisinin inanması lazım. İnternetten bu konuyla ilgili hikayeleri doktor yorumlarını izletebilirsin. O zman daha etkili olur belki
Kızlar iyi akşamlar
Benim minnağım grip oldu yine ablamız grip oldu eve getirdi.
Şu 2 aylıkken ek gıdaya başlayan şahıs kendinde mi acaba küçücük çocuk ya 6. Ayda bile ek gıdaya geçince her şey hemen verilmiyor çocuğa...
2aylık Bebek için şimdilik sorun yok gibi gelebilir ama ilerde rahatsızlıkları olabilir diye düşünüyorum benAyy ciddi misin, ne acayip davranis. 2 aylik bebek kaldirabildi mi ki onlari :/
Benim de yengem torunlarina her firsatta cay verirm dogdugu andan itibaren basliyor manyak gibi.
Hayir cay nedir yani başka bir gidada ısrarcı olsa anlayacagim da kadin cay icirmek icin debelenip duruyor.
Kendi oglu da geceleri sut degil cay diye aglarmis biberonla cay verirmis.
Su an anlatirken asabim bozuldu karşımda olsa kavga ederim
Bizim babamız da öyle ama bazen soruyor ben yokken sen nasıl pamuk kullanıyorsun acaba diye :)) ama hala alt değiştirmedi ya ben yokken ne yapacaksın sana bırakıp gittiğimde diyorum henüz bu sorunun karşılığı Yok :))Biz de öyle. Hatta babamiz evdeyse pamuk işine hep o bakıyoryokken de zor gelmiyor. Bazen de termostat hazır beklettigim sıcak suyu kullaniyorum
Sizin Baba da cesaretliymiş şuna bak canı çekmesin diyor heralde :) belki annesinden duymuştur öyle yApıyordur ama sen el at o olaya mutlaka. aslında şimdiki babalar da çok pimpirikli bence benimki benden fena :)Aynı bizzz. Bizim babamız sağolsun oğlana peynir sarelle domates salatalık ne bulduysa ağzına sürüyor tadını alsın diye kiziyorum ama nafile :)
Kendi yedikleri yemekleri o baharatlı çorbaları fln nasıl cesaret edip yediriyorlar ben şaşırıyorum onlara ya inş ilerde çocukların mide problemleri olmazO tanidiklardan pek çok pek çok var hakikaten :) benim de bir tanıdığım anne sütü vermesine rağmen 4.ay da başladı. Cay peynir ekmek yumurta karışımını ek gıda olarak veriyormuş. Mercimek çorbası vermişligi bile var. Bir nevi blw yapıyor
geçmiş olsun canım ya inş biran önce iyileşir.İnş hasta olmaz canım şu kış bitmedi valla..
Bizimde burun tıkalı gözü akıyor hapşuruyor öksürükte var. Ateş kontrol ediyorum şimdi çıkarsa dra götürecem
Arkadaşım evolvia kullanıyor çok gaz yaptı onun bebeğinde ama tabi her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilirKızlar oğlum kabız oldu dun fitil verdim yaptı ama bugünde yapamayacak gibi ikiniyo ve ağlıyo.
Sadece mama veriyorum golden goat keçi sütü. Acaba mama mı değiştirsem. Evolvia yı iyi diyorlar kabızlık için özellikle. Bi denesem mi.
Hipp 'le başladık bizde o da bize gaz yaptı. Aynen canım her bebekte farklı tepki veriyo mamalar deneyerek öğreniliyor.Arkadaşım evolvia kullanıyor çok gaz yaptı onun bebeğinde ama tabi her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilir
Kendi yedikleri yemekleri o baharatlı çorbaları fln nasıl cesaret edip yediriyorlar ben şaşırıyorum onlara ya inş ilerde çocukların mide problemleri olmaz
Tanıdık bitmez :)) ben benim tanıdıklara garip geliyorum gereksiz geliyorum onlar da bana tuhaf geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?