- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Oyun halisinda 10 ar dk dan 2 kez duruyor gunluk gayette keyif almaya basladi son 3-4gundur ama odadan cikarsam agliyor odadayken bana bakmıyor bile. 82 gunluk bugun. Cingirak ben henuz tutturamadim ama bizimkinin tutmamasi 70 gunluk bebegin tutmayacagini göstermez bi dene tutarsa tutar tutmazsa ara ara denersin.Kizlar merhaba çıngırak almayi düşünüyorum erken mi acaba siz aldiniz mi kullaniyor musunuz bir de oyun halisi alan kullanan var mi memnun oldugunuz marka? Gündüzleri uyanikken sıkılıyor artik kızım yatmak istemiyor kafasini kaldirmaya başladi yattigi yerden kucagina al diye alip dolastiriyorum 10-15 dk. Sonra kollarim kopuyor cok agir geri yatiriyorum agliyor oyalamak icin neler yapiyorsunuz siz?
Ne kadar da rahat ve pervasız.Geçenlerde oğlulumu hastaneye götürdüm öksürüğü var diye antibiyotik yazıyım dedi kaldım öylece eee dedim tahlil yapmadan antibiyotik vermek yasaklanmadımı dedim bebeklere yapılmıyor dedi 50 günlük Bebek bunu Nasıl kullanacak dedim sen bilirsin dedi dr
Benim kızım 64 günlük müzikli dönencesini seviyo ya da bana öyle geliyo kuşlar döndükçe agu agu yapıp heyecanlanıyo , kendisi de uçacak mübarekBen simdiye kadar kimseyle ters düşmek istemedim ama cocuk soz.konusu.olunca pek lafimi esirgeyemeyecegim galiba:/
Halamiz cingirak almis bize sert plastik eline vermiyorum ama ben karşısında konusarak hareket ettiriyorum onu seviyor tabi 5 10dakka suruyordur ,bazen de avizeye ya da koltugun desenine bakiyor onlar daha dikkat cekici geliyo=)
Oyun halisi ben de dusundum ama kararsizim sizin gibi,muhtemelen ikinci alacagim sevmezse o kadar para vermis olmayayim,donenceyi de seviyormus bu donemde çocuklar donence kullanan vat mi.acaba bir de hepimiz ocak annesiyiz ama iki gun bile fark ediyir bu donemde biz tam 60gunluk olduk yeni yeni bakıyor
Okuyamadim mesajlari yazdın mi bilmiyorum çıkmamıştır insallah atesi cok gecmis olsun.İnş hasta olmaz canım şu kış bitmedi valla..
Bizimde burun tıkalı gözü akıyor hapşuruyor öksürükte var. Ateş kontrol ediyorum şimdi çıkarsa dra götürecem
Aa yakinmis günlerii,atem tutem ilk günlerde cok dinletmiştim yine soyleyeyim:) bizde de agular bAsladi konuşuyoruz karşılıklı: )ama bi kere ses cikarinca heyecanlaniyo sanrm hickirik tutuyo=)Benim kızım 64 günlük müzikli dönencesini seviyo ya da bana öyle geliyo kuşlar döndükçe agu agu yapıp heyecanlanıyo , kendisi de uçacak mübarekbi de ninni dinlemeye bayılıyo atem dutem men seni favori ninnisi eğer ben kendim söylersem gülüyo aguluyo miniğim
Haklisin canim da digerleri de sert yüzüne gözüne vurur diye düşündüm en fazla 1-2 aya tutmazlar mi daha?Bunu tutması cok zor olmazmi su donemde ?
Ateşi çıkmadı şükür bizim kala sorunumuz var yapamıyor yavrum. Ama kusma bizde de var birde kusmuğu kokuyor.Okuyamadim mesajlari yazdın mi bilmiyorum çıkmamıştır insallah atesi cok gecmis olsun.
Bizimki de keyifsiz, sirtina kadar yemyesik kaka yapti az önce bir de surekli kusuyor.
Bizde 74 günlüğüz bakayım diye sesler çıkarıyo kedi gibi bakıncada gülüyor. Ama biz ablaya aşığız onun sesini duyması yetiyorAa yakinmis günlerii,atem tutem ilk günlerde cok dinletmiştim yine soyleyeyim:) bizde de agular bAsladi konuşuyoruz karşılıklı: )ama bi kere ses cikarinca heyecanlaniyo sanrm hickirik tutuyo=)
Bilincsiz tutmaya basladi emerken kiyafetimi kucagimda gezdirirken sacimi falan ama dedigim gibi yakaliyor birakiyor sadece o kadar tutamaz dedigin gibi ama cocuk sıkılıyor artık gündüzleri biseyler bulmam lazim ilgisini cekecek. Tekerleme sarki falan soyluyorum basit hareketler yaptiriyorum ama yetmiyor artik buyudukce bilincleniyorlar sanirimOyun halisinda 10 ar dk dan 2 kez duruyor gunluk gayette keyif almaya basladi son 3-4gundur ama odadan cikarsam agliyor odadayken bana bakmıyor bile. 82 gunluk bugun. Cingirak ben henuz tutturamadim ama bizimkinin tutmamasi 70 gunluk bebegin tutmayacagini göstermez bi dene tutarsa tutar tutmazsa ara ara denersin.
Biz de 71 günlügüz bugün...aynen ogluma da bir suru sey almistik hevesle cogunu kullanmadan oynamadan kiler e attik bunda daha bilicli almayi dusunuyorum ben de canim...donenceyi gozleri icin zararli demislerdi ilk aylarda yanlis hatirlamiyorsam tabi hangi dönem icin soylendi emin degilim bir de oglum donencenin eseklerini cok begenip yikamaya kalkinca dönencelikten cikti bizimki :)Ben simdiye kadar kimseyle ters düşmek istemedim ama cocuk soz.konusu.olunca pek lafimi esirgeyemeyecegim galiba:/
Halamiz cingirak almis bize sert plastik eline vermiyorum ama ben karşısında konusarak hareket ettiriyorum onu seviyor tabi 5 10dakka suruyordur ,bazen de avizeye ya da koltugun desenine bakiyor onlar daha dikkat cekici geliyo=)
Oyun halisi ben de dusundum ama kararsizim sizin gibi,muhtemelen ikinci alacagim sevmezse o kadar para vermis olmayayim,donenceyi de seviyormus bu donemde çocuklar donence kullanan vat mi.acaba bir de hepimiz ocak annesiyiz ama iki gun bile fark ediyir bu donemde biz tam 60gunluk olduk yeni yeni bakıyor
Canim bebek icin imal edilmis birsey ne kadar sert olabilirki:) tutmasi kolay yumusak olanları var nette bakabilirsin istersen çubuk seklinde uzeri bez kaplanmislar var eliyle daha rahat kavrayacagi tarzda. Ben suan yaklasik 20dk dir Mirayin yaninda onu izliyorum oyun halisinda tepisiyor azicik sıkıldığı zaman parmagini emip kendini oyaliyor sonra devam ediyor. Bugun 0-12 ay gelisim kartlarindan siparis verdi babamiz onlar geldiginde onlardanda faydalanacağız. Veee suan an itibariyle bizim kucuk hanim uyuya kaldi :)))Haklisin canim da digerleri de sert yüzüne gözüne vurur diye düşündüm en fazla 1-2 aya tutmazlar mi daha?
Bizim bütün oyuncaklarımız pembe Onları görünce gülüyor.Canim bebek icin imal edilmis birsey ne kadar sert olabilirki:) tutmasi kolay yumusak olanları var nette bakabilirsin istersen çubuk seklinde uzeri bez kaplanmislar var eliyle daha rahat kavrayacagi tarzda. Ben suan yaklasik 20dk dir Mirayin yaninda onu izliyorum oyun halisinda tepisiyor azicik sıkıldığı zaman parmagini emip kendini oyaliyor sonra devam ediyor. Bugun 0-12 ay gelisim kartlarindan siparis verdi babamiz onlar geldiginde onlardanda faydalanacağız. Veee suan an itibariyle bizim kucuk hanim uyuya kaldi :)))
Aldi tabiki :) sendende alacaktir baska doktora gorunme sansin varsa gidip ona muayene ol istersen.Kızlar sizi Doğum yaptıran dr a kontrole gittiğinizde tekrar ücret aldığımı? Ben henüz kontrole gitmedim. Doktorumun muayene ücreti 300tl kontrole gidince de alır mı bu ücreti acaba
Aslinda kizi erkegi yok diye dusunuyorum her bebek farkli gelisim gosteriyor. Bizde donme ve kavrama calismalarini 1 aydir yaptiriyoruz. Ellerini tutunca kendini kasip bize dogru ittiriyor gelmeye calisiyor. O kadar aciklarki ogrenmeye ilgilenince dahada bir cesaretlenip mutlu oluyor atiliyorlar herseye su donemler cok kiymetli donemlerBizim bütün oyuncaklarımız pembe Onları görünce gülüyor.
Ben genelde şarkı söylüyorum elinden tutup sağa sola döndürüyorum. Kızım 55 günlükken dönmüştü ama oğlum tembel çıktı. Dönme çalışmaları yapıyoruz. Daha dirençli oluyorlarbu hareketleri yaptırınca...
Eşim almaz diyor 5 bin tl para verdik alması ayıp olur diyor garibimAldi tabiki :) sendende alacaktir baska doktora gorunme sansin varsa gidip ona muayene ol istersen.
Kesinlikle tadını çıkarmak lazım sonuna kadar birdaha gelmeyecek bu günlerAslinda kizi erkegi yok diye dusunuyorum her bebek farkli gelisim gosteriyor. Bizde donme ve kavrama calismalarini 1 aydir yaptiriyoruz. Ellerini tutunca kendini kasip bize dogru ittiriyor gelmeye calisiyor. O kadar aciklarki ogrenmeye ilgilenince dahada bir cesaretlenip mutlu oluyor atiliyorlar herseye su donemler cok kiymetli donemler
Valla 10 binde versen her gidişte alıyorlar.Eşim almaz diyor 5 bin tl para verdik alması ayıp olur diyor garibim
Uzun zaman oldu kullandınız mı damlanızı nasıl nE durumdasınız?iherb den almıştık biz canım..ama gümrükte kaldı malasef doktora yazdıramadığımızdan sonra Türkiyede birinden bulup aldık dün başladık bakalım inşallah faydası olur..bir kutusu bir hafta gidicek..neyse yarasın keşke de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?