2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bizimki bi cesaretle alıyor hadi oğlum altını değişelim diyor. Açıyor ama kapatamıyor orda bi koordine olamıyor ama yavaş yavaş alıştırmak gerek. Dünya hali hasta oluruz, evde olmayız vs. Gaza getirmek lazım :)))

Bizimki sadece cisli oldugunda degisiyor keyifle gayette guzel yapiyor ama cisli degilse annesssssiiii cabuk gel diyor uzaklasiyor bezi kapatip :)

Hanımlar ınternette yazıları ve soru cevap platformu olan bir doktor var Kadir Tuğcu. Tecrübeli anneler kesin karşılaşmıştir paylaşımlarıyla. Dün doktorumuz gerek duyarsan kullanırsın diyerek bitkisel içerikli prospan adlı bir özüt yazdı. Onu araştırırken prospana yönelik sert yorumlarını okudum. Biraz daha araştırıp yazıları varsa okuyacagim. Farklı yaklaşımları var hastalıklara karşı. Hastalara verdiği cevaplardan oluşan bir yazı var paylaşıyorum link te. İlgilenen varsa ya da bilgisi olan varsa irdeleyelim.

http://cocukluhayat.net/site/383/tek-cumlede-dr-kadir-tugcu-yaklasimi/

Öksürük için bal limon vs diyor ama bu bebeklere uygulanmaz ki.

geçmiş olsun canım ya inş biran önce iyileşir.
SAĞol canım valla şu kış bi bitse artık abla okulda olunca sürekli yaşayacağız bu durumu gibi geliyor.

Kesinlikle öğrenmeleri lazım benim eşim kızımın altını toplasan 5 kere anca değiştirmiştir 2sindede çocuğun bezini ters bağlamıştı. Ama benden kaynaklanıyordu ben kızımda kimseye güvenmez bırakmazdım. Uykusuzlıktan yorgunluktan ölürdüm ama 1 saat bırakmazdım.
Oğlumda öyle yapmıyorum veriyorum babaya bakmaya çalışıyor.

Kizlar merhaba çıngırak almayi düşünüyorum erken mi acaba siz aldiniz mi kullaniyor musunuz bir de oyun halisi alan kullanan var mi memnun oldugunuz marka? Gündüzleri uyanikken sıkılıyor artik kızım yatmak istemiyor kafasini kaldirmaya başladi yattigi yerden kucagina al diye alip dolastiriyorum 10-15 dk. Sonra kollarim kopuyor cok agir geri yatiriyorum agliyor oyalamak icin neler yapiyorsunuz siz?

Bizimki sadece cisli oldugunda degisiyor keyifle gayette guzel yapiyor ama cisli degilse annesssssiiii cabuk gel diyor uzaklasiyor bezi kapatip :)
:)) Ohh valla. Henüz kapalı bezle kendi karşılaşmadı malum bu ara zar zor yapiyi zaten. Ama ben değişirken bile ooooo çok koktu diyip bezi hemen atmak istiyor.

Bu dedikleri 1 yaş üstü canım özellikle bal tehlikeli olabilir.
Benim mesela bal alerjim var dokunduğum anda bütün vücudum kabarıyor.

Bizim oyun halımız var ablamızdan kalmıştı. Ama çok sıkılıyor yatmıyor üzerinde genelde salıncağına yatırıyorum gündüzleri... oyun halısında ancak ablası okuldan gelince oyalıyor oda toplasan 10 dakika

Sagol canim hic almiyayim o zaman

Ben de öyleyimdir. Kendim yapacağım illa ki. Ev ile ilgili başka şeylerde de. İlk zamanlar bebegi de baktım öyle tek başıma yukleniyorum dur dedim kendime. Zaten azcık vakit gecirebiliyorlar onda da biraz emekleri olsun. Çünkü sevgi neydi sevgi emekti

Seker atmaz olur mu, ben ihlamuru falan sekersiz veriyorum, cikolata yedirmiyorun diye uzaylı muamelesi yapiyordu:)

Bu dedikleri 1 yaş üstü canım özellikle bal tehlikeli olabilir.
Benim mesela bal alerjim var dokunduğum anda bütün vücudum kabarıyor.
Evet asla verilmez. Gereksiz ilaç antibiyotik hastane prosedürlerine karşı çıkan bir doktor. 1 yaş altı için paylaşımlarını da bulurum umarım. Olumsuz eleştiri de yapmışlar hakkında ekşide. Artık birçok tahlil vb yaptirilirken gerekli mi diye tedirgin olduğum hastaneler doktorlar var. Kendi rantlarina katkı sağlıyorlar diye düşünmeden edemiyorum.

Kızlar aranızda solomombaby kanguru alan vardı kullandıktan sonra yazarım demişti kusura bakmayın kim olduğunu unuttum özür diliyorum memnunmusun

Seker atmaz olur mu, ben ihlamuru falan sekersiz veriyorum, cikolata yedirmiyorun diye uzaylı muamelesi yapiyordu:)
Benim annemde biz sizi böyle büyüttük diyor. Bende diyorum zaten 6. Aydan sonra verecem ilk 6 ay yemesin tadını bilmesin

Özellerde ne yazık ki yaptırılan şeylerin çoğu gereksiz.ama elimiz mahkum napalım mecburen özele gidyoruz.

Tanıdık bitmez :)) ben benim tanıdıklara garip geliyorum gereksiz geliyorum onlar da bana tuhaf geliyor :))
Ben simdiye kadar kimseyle ters düşmek istemedim ama cocuk soz.konusu.olunca pek lafimi esirgeyemeyecegim galiba:/
Halamiz cingirak almis bize sert plastik eline vermiyorum ama ben karşısında konusarak hareket ettiriyorum onu seviyor tabi 5 10dakka suruyordur ,bazen de avizeye ya da koltugun desenine bakiyor onlar daha dikkat cekici geliyo=)
Oyun halisi ben de dusundum ama kararsizim sizin gibi,muhtemelen ikinci alacagim sevmezse o kadar para vermis olmayayim,donenceyi de seviyormus bu donemde çocuklar donence kullanan vat mi.acaba bir de hepimiz ocak annesiyiz ama iki gun bile fark ediyir bu donemde biz tam 60gunluk olduk yeni yeni bakıyor

Geçenlerde oğlulumu hastaneye götürdüm öksürüğü var diye antibiyotik yazıyım dedi kaldım öylece eee dedim tahlil yapmadan antibiyotik vermek yasaklanmadımı dedim bebeklere yapılmıyor dedi 50 günlük Bebek bunu Nasıl kullanacak dedim sen bilirsin dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…