2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Daha 1.5 aylıkken eşim hasta oldu tabı onu eve alamamazlık yapamadım ama ayrı odada yatsak bıle bu süreçte yınede umut a da bulaştı
Küçücük halıyle pipiye torba takıldı tahlıl için
Insan napıcagını sasırıyo

Elimden geldiğince mudahele ediyorum tatlı tatlı kızmiyorum bayagi sert öyle olunca tamamkarismiyorum al çocuğu diyor 10 dk gecmiyor arka mi dönmemle devam ,ikisini yalnız bırakmaya korkar oldum Allah tan bal reçel vermiyor ona sukrediyorum

O tanidiklardan pek çok pek çok var hakikaten :) benim de bir tanıdığım anne sütü vermesine rağmen 4.ay da başladı. Cay peynir ekmek yumurta karışımını ek gıda olarak veriyormuş. Mercimek çorbası vermişligi bile var. Bir nevi blw yapıyor

Okuma vs geçtim bizzat müdahale ediyorum tamam diyor. 10 dk arka mi dönüyorum ohooo o yine aynı kaldığımız yerden devam
Canım senin pimpirikli olduğunu düşünüyodur. O nedenle kendisinin inanması lazım. İnternetten bu konuyla ilgili hikayeleri doktor yorumlarını izletebilirsin. O zman daha etkili olur belki

Çok sağol canım dediğini yaptım fayda etmedi. Mamasına azıcık zeytinyağı döktüm oda olmadı mecburen doktora danışarak fitil aldım yaptı çok zorlanarak. Inşallah tekrarlamaz. Bütün gün ağladı.

Yaa ben farkını bilmiyordum canım yanlış bi şey yazmış olmayayım iyi dedin
Bızde mama desteklı devam ettıgımızden bugüne kadar gıttıgımız 4 Dr da tam tersını soyledı
Aslında mama alan bebeklerde kaka sayısı az daha yoğun kıvamlı ve yesılımsı oluyo ve sutum fazla oldugu günler kaka sayısı rengı mutlaka degısıyo

Kahve yapıp karşılıklı içseymış

Ben hergun cekiyorum cunku o hiritidan rahatsiz olur diye dusunuyorum daha rahat nefes aliyor . Kendi kendine cikmiyo ki . Zarari ne acaba

Gecmis olsun size de.. bitsin artık kış. Kimsecikler hasta olmasın..

Geçmiş olsun Nur.
Bizim minnak da bir tuhaf.
Hasta mi yoksa olacak mi anlamadim.
Hem cok keyifsiz, hem surekli hapsuruyir oksuruyor.
Isin kotusu kac aydir ilk defa annemlere gidecegim cok bunaldim. Esim yok bu hafta.
Tutup da orda hastalanirsa hic iyi olmaz.

Gecmis olsun size de.. bitsin artık kış. Kimsecikler hasta olmasın..
aynen hele ben çok yoruldum bu hastalıklardan.artık çocukların ilaçlarını karıştırmayım diye mutfak dolabına yazıp astım isimlerininve ne zaman hangi ialcı vereceğimi çocuklara

Herkese iyi geceler biz bugün iki aylık aşımızı olduk , bebeğim gündüz uyudu akşam çok halsizleşti gözler baygın baygın bakıyo, ağlamıyo ama inliyo, pek soğuk kanlı biri değilim malesef elim ayağıma dolaştı şu an uyuyo ama ben uyumaya korkuyorum , ateşi çok yükselirse uyanıp ağlar mı tecrübeli anneler

Benımkı ağlamamıştı
Aksam saatlerınde atesı çıkınca gıyısılerını hafıflettım fayda etmıyınce ateş düşürücü verdım düştü ve bı daha yukselmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…