- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Sindirim sistemi oturdukça düzelcektr canım inşallah azcık daha sıkın dişinizi. Burda soylenmişti yatagına tişörtünü sersen kokunu alıp yatakta uyumaya devam eder mi acaba? Bide iş arkadaşım evde bebek arabası ile gezdiriyodu işe yarayabilir. Hem uyur içinde :)Olmaz mı :) sezaryen dikiş yerim bile acıyor çoğu zaman. Bilekler sırt pert oldu. Yaşlı teyzeler gibi ve koltuğun ucunda oturduğumu farkettim her an kalkacak gibi. Eşim ve benim için son Bıkac haftadır böyle. Ama idare ediyoruz. Burada kendi oylanarak uyuklayan bebekleri duyunca da sorguluyorum birşeylerı. 3 aylık olduk artık. Hala gazdan dolayı hoplayıp gezdirme modundayiz.
İnşallah canım Aşlahım senin oglununda damatlıgınıda göstermeyi nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun Allah evlenmesini de gostersin insallah canim
Kıyafetimi koyuyorum canım ama çok işe yaramadı sanki. Bebek arabasını evde hiç kullanmadık ama bi temizleyip deneyeyim bir gece. Dışarıda çok uslu değil arabasının içinde belki evde ise yarar :)Sindirim sistemi oturdukça düzelcektr canım inşallah azcık daha sıkın dişinizi. Burda soylenmişti yatagına tişörtünü sersen kokunu alıp yatakta uyumaya devam eder mi acaba? Bide iş arkadaşım evde bebek arabası ile gezdiriyodu işe yarayabilir. Hem uyur içinde :)
Hadi geçmiş olsun rahat atlatır inşallah2ay asılarını oldukk :)) koca kız oldu kızım artık abileri ablaları gibi
Yok canim 3. Ayin sonunda gecmezse demisti dr 12 nisanda 3 ay doluyor ve titremeler azaldi baya tamamen gecmezse götürecegim...sorma o kadar pimpirikliyim ki sürekli her hareketini kontrol ediyorum yabanci sitelerdeki makaleleri Türkce ye cevirip onlari okuyorum serebral palsi ya da epilepsi bulgusu olarak baska bisey yok ayak titremesinden baska o da sadece emzirirken oluyor ama tamamen gecmedigi icin de icim hic rahat degil. Eeg de zor bir islemmis kafasina bir suru elektrot baglayip sedatif vererek yapiliyormus olmazsa üniversiteye docent ya da prof a götürüp detayli bir muayene ettireyim önce diye düsunuyorum...cok sagol ilgin icin Allah im tüm hasta bebeklere sifa versin konuyu arastirirken epilepsili cocuk videolarina rastladim icim cız etti insan anne olduktan sonra sadece kendi cocuguna degil butun cocuklara üzülüyor haberleri falan izleyemiyorum psikolojim bozuluyor...İnşallah canım Aşlahım senin oglununda damatlıgınıda göstermeyi nasip etsin inşallah :)
Doktora götürdünüzmü kızını canım eeg için gitcez diyodun inşallah bişey çıkmaz kuzumun
Gecmis olsun bizimki 3 gun uyumustu gecen hafta aşılardan sonra ben de gazı gecti düzene giriyor heralde diye sevinmistim o 3 günün ardindan eskisinden de beter oldu...2ay asılarını oldukk :)) koca kız oldu kızım artık abileri ablaları gibi
Hayırlı olsun erkeke :)Biz dün sünnet ettirdik :)) daha yenice buraya yazmaya vakit bulabiliyorum bizimkini uyusturarak yaptılar kanamalı oluyo yani çok şükür dün geceyi sıkıntısız atlattık normal günlerimizdeki gibi emdi uyudu sünnetten sonra ilk yarım saat agladı ondan sonra fazla sıkıntı yaşamadık çok şükür ettirdik kurtulduk :) sünnet yerine kagıt bardagı kestik koyduk temasta etmiyo bezle sizde oyle yapın :)
İnşallah endişe edeceğin herhangi birşeye gerek kalmaz ve muayene sonucunda için rahat eder. İlgi ve bilgi arttıkça istemsiz pimpiriklilik de oluyor. İnsallah sadece bilgi olarak yanına kar kalacaktır. Ben de haberleri izleyemiyorum bebeğinden yaslisina kadar tüm hassasiyetim arttı.Yok canim 3. Ayin sonunda gecmezse demisti dr 12 nisanda 3 ay doluyor ve titremeler azaldi baya tamamen gecmezse götürecegim...sorma o kadar pimpirikliyim ki sürekli her hareketini kontrol ediyorum yabanci sitelerdeki makaleleri Türkce ye cevirip onlari okuyorum serebral palsi ya da epilepsi bulgusu olarak baska bisey yok ayak titremesinden baska o da sadece emzirirken oluyor ama tamamen gecmedigi icin de icim hic rahat degil. Eeg de zor bir islemmis kafasina bir suru elektrot baglayip sedatif vererek yapiliyormus olmazsa üniversiteye docent ya da prof a götürüp detayli bir muayene ettireyim önce diye düsunuyorum...cok sagol ilgin icin Allah im tüm hasta bebeklere sifa versin konuyu arastirirken epilepsili cocuk videolarina rastladim icim cız etti insan anne olduktan sonra sadece kendi cocuguna degil butun cocuklara üzülüyor haberleri falan izleyemiyorum psikolojim bozuluyor...
canım d vitaminini eksik etme.ondan da olurmuş ayakta titreme.biliyorsun benim oğlumda arada bir titriyordu ayakları şimdi 105 günlüğüx geçti seninki de geçer merak etmeYok canim 3. Ayin sonunda gecmezse demisti dr 12 nisanda 3 ay doluyor ve titremeler azaldi baya tamamen gecmezse götürecegim...sorma o kadar pimpirikliyim ki sürekli her hareketini kontrol ediyorum yabanci sitelerdeki makaleleri Türkce ye cevirip onlari okuyorum serebral palsi ya da epilepsi bulgusu olarak baska bisey yok ayak titremesinden baska o da sadece emzirirken oluyor ama tamamen gecmedigi icin de icim hic rahat degil. Eeg de zor bir islemmis kafasina bir suru elektrot baglayip sedatif vererek yapiliyormus olmazsa üniversiteye docent ya da prof a götürüp detayli bir muayene ettireyim önce diye düsunuyorum...cok sagol ilgin icin Allah im tüm hasta bebeklere sifa versin konuyu arastirirken epilepsili cocuk videolarina rastladim icim cız etti insan anne olduktan sonra sadece kendi cocuguna degil butun cocuklara üzülüyor haberleri falan izleyemiyorum psikolojim bozuluyor...
Ay insallah canim dogru soyluyorsun d vitaminini cok duzenli kullanamadim ondan da olabilir cok sagol bilgi verdigin icincanım d vitaminini eksik etme.ondan da olurmuş ayakta titreme.biliyorsun benim oğlumda arada bir titriyordu ayakları şimdi 105 günlüğüx geçti seninki de geçer merak etme
canını sıkma benim oğlumda daha iki günlükken sünnet yerinde kanama olmuştu baya kan kaybetmişti.biz 15 günlükken 2 damla şeklinde başladık kan damlasına sonra kilosu artınca dr umuz 3 damlaya çıkardı hala devam ediyoruz kanıda normale döndüSelam herkese. Arada bir yazıyorum belki hatırlarsınız. Bugün oğlumun 3 aylık kontrolü vardı. Hemde rota asisinin ilk dozu yapıldı. Çok uykusuz ve huzursuz olduğundan bahsettim doktora. Geceleri hala saat başı kalkıyor dedim.kanina baktı ve kansızlık varmış oğlumda maalesef. Uykusuzluk ve huzursuzluk yapar kansızlık dedi.o yüzden Demir damlasına başladık. Normalde 4.ay başlanıyor. Bi süre kullan farkı görürsün dedi. Umarım düzelir.
Büyük oğlumda öyleydi. 5.5 yaşında hala ayni.canını sıkma benim oğlumda daha iki günlükken sünnet yerinde kanama olmuştu baya kan kaybetmişti.biz 15 günlükken 2 damla şeklinde başladık kan damlasına sonra kilosu artınca dr umuz 3 damlaya çıkardı hala devam ediyoruz kanıda normale döndü
Ates yapmadi ama o gun cok agladi eziyet etti calpol verdim ben cay kasigiyla...2. Ay 1300 gr aldi 3.5 cm uzadi sadece anne sutuyle...ben şubat annesiyim ve haftaya 2. ay asımız var kızlar sizler neredeyse tamamınız olmuşsunuzdur ateş yada başka yan etki yaptı mı birde 2. ay kac kg almış ve kac cm uzamıştı bebisler
Maşallah canım darısı uyumayan bebeklere olsunBeş altı saat kesintisiz uyuyo geceleri uyandırıp emzirmeyi çok denedim uyanamıyo aç kalıyosa diye çok içim içimi yedi ama uyandıramadım naapiim, ablamın beş çocuğu varbi tanesi böyle uyurdu bi yaşına kadar uyudu ve kardeşleri içinde en iyi gelişeni o, hala da erken uyur. Uykusuna müdahale edildiği zaman dengesi şaşıyo çocukların diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?