2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sindirim sistemi oturdukça düzelcektr canım inşallah azcık daha sıkın dişinizi. Burda soylenmişti yatagına tişörtünü sersen kokunu alıp yatakta uyumaya devam eder mi acaba? Bide iş arkadaşım evde bebek arabası ile gezdiriyodu işe yarayabilir. Hem uyur içinde :)

Kıyafetimi koyuyorum canım ama çok işe yaramadı sanki. Bebek arabasını evde hiç kullanmadık ama bi temizleyip deneyeyim bir gece. Dışarıda çok uslu değil arabasının içinde belki evde ise yarar :)

İnşallah canım Aşlahım senin oglununda damatlıgınıda göstermeyi nasip etsin inşallah :)
Doktora götürdünüzmü kızını canım eeg için gitcez diyodun inşallah bişey çıkmaz kuzumun
Yok canim 3. Ayin sonunda gecmezse demisti dr 12 nisanda 3 ay doluyor ve titremeler azaldi baya tamamen gecmezse götürecegim...sorma o kadar pimpirikliyim ki sürekli her hareketini kontrol ediyorum yabanci sitelerdeki makaleleri Türkce ye cevirip onlari okuyorum serebral palsi ya da epilepsi bulgusu olarak baska bisey yok ayak titremesinden baska o da sadece emzirirken oluyor ama tamamen gecmedigi icin de icim hic rahat degil. Eeg de zor bir islemmis kafasina bir suru elektrot baglayip sedatif vererek yapiliyormus olmazsa üniversiteye docent ya da prof a götürüp detayli bir muayene ettireyim önce diye düsunuyorum...cok sagol ilgin icin Allah im tüm hasta bebeklere sifa versin konuyu arastirirken epilepsili cocuk videolarina rastladim icim cız etti insan anne olduktan sonra sadece kendi cocuguna degil butun cocuklara üzülüyor haberleri falan izleyemiyorum psikolojim bozuluyor...

Hayırlı olsun erkeke :)

İnşallah endişe edeceğin herhangi birşeye gerek kalmaz ve muayene sonucunda için rahat eder. İlgi ve bilgi arttıkça istemsiz pimpiriklilik de oluyor. İnsallah sadece bilgi olarak yanına kar kalacaktır. Ben de haberleri izleyemiyorum bebeğinden yaslisina kadar tüm hassasiyetim arttı.

Kızlar hayırlı kandıller ve tüm hasta olanlara gecmış olsun
Bıkac gündür umut ta bende hastaydık,eşimde yoktu pek gıremedım
Cuma günü doktor kontrolümüz vardı
ERKEK annelerı sızlere hem sorum olucak hemde eğer böyle bışey yasıyorsanız yapmanız gerekenı paylaşıyım
Umut un doğduğundan berı testıslerı şişkindi
Bebeklerde olabılen zamanla gecen bı durummuş
Içlerı su dolu oluyomuş
Hatta bazen bırı ınıp bırı Şiş kalıyodu
Bunu bana ılk götürdüğüm Dr lardan bırı soylemıştı
Gördüğüm için söylüyorum ama önemseme demıştı
Şimdı gıttıgım Dr da aynı seyı soyledı 1 yasına kadar geçer geçmezse urologa yonlendırıcem dıyınce içim sıkıldı
Sorum şu sızın oğlanlarda böyle bışey var mı?
Eğer varsa Dr un onerısı Altını bezlerken testıslerı yukarı dogru toplayıp bezleyın
Bikaç günde gerçekten farkettı

canım d vitaminini eksik etme.ondan da olurmuş ayakta titreme.biliyorsun benim oğlumda arada bir titriyordu ayakları şimdi 105 günlüğüx geçti seninki de geçer merak etme

canım d vitaminini eksik etme.ondan da olurmuş ayakta titreme.biliyorsun benim oğlumda arada bir titriyordu ayakları şimdi 105 günlüğüx geçti seninki de geçer merak etme
Ay insallah canim dogru soyluyorsun d vitaminini cok duzenli kullanamadim ondan da olabilir cok sagol bilgi verdigin icin

ben şubat annesiyim ve haftaya 2. ay asımız var kızlar sizler neredeyse tamamınız olmuşsunuzdur ateş yada başka yan etki yaptı mı birde 2. ay kac kg almış ve kac cm uzamıştı bebisler

Selam herkese. Arada bir yazıyorum belki hatırlarsınız. Bugün oğlumun 3 aylık kontrolü vardı. Hemde rota asisinin ilk dozu yapıldı. Çok uykusuz ve huzursuz olduğundan bahsettim doktora. Geceleri hala saat başı kalkıyor dedim.kanina baktı ve kansızlık varmış oğlumda maalesef. Uykusuzluk ve huzursuzluk yapar kansızlık dedi.o yüzden Demir damlasına başladık. Normalde 4.ay başlanıyor. Bi süre kullan farkı görürsün dedi. Umarım düzelir.

canını sıkma benim oğlumda daha iki günlükken sünnet yerinde kanama olmuştu baya kan kaybetmişti.biz 15 günlükken 2 damla şeklinde başladık kan damlasına sonra kilosu artınca dr umuz 3 damlaya çıkardı hala devam ediyoruz kanıda normale döndü

Büyük oğlumda öyleydi. 5.5 yaşında hala ayni.
ferrum yazdı doktorumuz .günde 8 damla dedi.

ben şubat annesiyim ve haftaya 2. ay asımız var kızlar sizler neredeyse tamamınız olmuşsunuzdur ateş yada başka yan etki yaptı mı birde 2. ay kac kg almış ve kac cm uzamıştı bebisler
Ates yapmadi ama o gun cok agladi eziyet etti calpol verdim ben cay kasigiyla...2. Ay 1300 gr aldi 3.5 cm uzadi sadece anne sutuyle...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamıyorum. Haklısınız artık bütün herşeyiyle ben ilgileneceğim bebegimin. Zaten çoğunlukla geceleri annem ilgileniyordu ama artık o zamanda mamasını ben yedirecegim. Umarım bebegimle daha iyi bi bağ kurarız. O kadar çok hissetmek istiyorum ki benim annesi olduğumu bildiğini. Zamanla olacak o da inşallah. Annem diyor ki annenin alnında iz varmış sen merak etme o seni biliyor diyor ama işte hissetmek başka. Iyi ki varsınız...

Maşallah canım darısı uyumayan bebeklere olsun
Sen bebeğini bilirsin ya aç mı tok mu anlarsın. benimki açken hayatta durmaz mesela illa ki ağlar bağırır bide bu aralar dudak büzüyor içleniyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…