2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım bızde mama takvıyelı devam edıyoruz
Bıberonu göğsüne daya ve emzırıyomus gıbı göğüslerini acık tut yanı bıberonu emerken sana dokunsun dıger elınlede elını tut
Ne için ilaç kullanıyosun bılmıyorum ama bu yaptıgın sana okadar moral verecek kı rahatsızlığını bıle unutucaksın ınşallah

Maşallah canım darısı uyumayan bebeklere olsun
Sen bebeğini bilirsin ya aç mı tok mu anlarsın. benimki açken hayatta durmaz mesela illa ki ağlar bağırır bide bu aralar dudak büzüyor içleniyor :))
Ayy o hallerine içim gidiyo nazlı nazlı, benim kız pek sabırlı çıktı, biraz ıh mıh ediyo elini emiyo filan bakıyo gelen giden yok açlık canına tak edince basıyo yaygarayı :) :)

Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Sallamadan uyutan arkadaslar yardimci olabilir mi? Nasil alistirdiniz? Ben malesef sallamayinca uyumuyor ve artik geceleri de en ufak seye gozunu acsa sallanmak istiyor kendisi uykuya dalamiyor. Yorgunluktan uykusuzluktan bitkin dustum artik. Nasil alistirmaliyim

Canım şimdilik sallıyorum kızımda da öyle yapmıştım. 4. Aydan itibarendr yatağına bıraktım. Kendi uyudu ilk zamanlar biraz ağlıyor ama çabuk alışıyorlar.

Herkese günaydınn
Bugün sabah göğüslerim resmen boş uyandım moralim çok bozuldu. Dün spiral taktırmıştım acaba o mu etkiledi.
Yok canim sanmam ben de carsamba taktirdim bisey olmadi yalniz o gunden beri hafif kanama var sende de var mi Nur internette 2-3 gün kanama olabilir diyor...tatli biseyler yiyip su ic bol bol hemen etki ediyor bana süt icin...

Herkese günaydınn
Bugün sabah göğüslerim resmen boş uyandım moralim çok bozuldu. Dün spiral taktırmıştım acaba o mu etkiledi.
Elle mi bos oldugu hissini verdi yoksa sutmu gelmedi memeler terbiye oluyor benim bu sabaha kadar yaklasik 15 gundur hic doluluk yoktu bos gibiydi ama hem emiyor hemde sagiyordum yani sertlik olmuyordu sadece. Sende de bu durum olabilir mi

Gun icerisinde titresimli ana kucaginda kendi halinde uyuyor. Oyun halisindaykende uykusu gelince kendisi uyuyor. Dun gece ilk defa uyanikken beraber yattik ben ondan once uyumus kalmisim oda sonra kendi halinde uyumus. Kucakta sallanmaktan hoslanmiyor. Parmagini emdigi icin emzik gorevi goruyor bu nedenle kendi alinde rahat uyudugunu dusunuyorum. Her cocugun mizaci farkli bunun alistirmayla alakali oldugunu dusunmuyorum.

Biz de gazdan ölüyoruz 4 ten beri uyu uyan uyu uyan...Allah im ne zaman bitecek bu çile ya Rabbim (
Az daha sabir gececek canim Miray cok gazliydi ama artik o derdimiz kalmadi 2 haftadan fazla oldu emzirince bile gazini cikartmama gerek kalmiyor sizinde o günleriniz gelecek rahata ereceksin. Cogu gitti azi kaldi.

Herkese günaydınn
Bnm de birkaç gündür öyle akşam sağdığımda da gece sağdığımda da eskisinden az çıkıyo belki de bi süreç geçecek bozaya abanıyorum ama düzelmedi henüz

Yok canim sanmam ben de carsamba taktirdim bisey olmadi yalniz o gunden beri hafif kanama var sende de var mi Nur internette 2-3 gün kanama olabilir diyor...tatli biseyler yiyip su ic bol bol hemen etki ediyor bana süt icin...
Evet canım kanama var. Ama çok az...
birde ben 40ımdan sonra regl olmuştum bi daha olmadım.

Elle mi bos oldugu hissini verdi yoksa sutmu gelmedi memeler terbiye oluyor benim bu sabaha kadar yaklasik 15 gundur hic doluluk yoktu bos gibiydi ama hem emiyor hemde sagiyordum yani sertlik olmuyordu sadece. Sende de bu durum olabilir mi
Elle boş canım sıkınca süt geliyor. Ama dün böyle göğsüme dokunamıyordum ondan korktum. İnş benimkide terbiye oluyordur.

Bnm de birkaç gündür öyle akşam sağdığımda da gece sağdığımda da eskisinden az çıkıyo belki de bi süreç geçecek bozaya abanıyorum ama düzelmedi henüz
Ben sağmadım canım biz meme reddi yaşıyoruz ara ara o yüzden biberon kullanmak istemiyorum. Şimdi incir falan yedim rezene içtim

Ben aradım, aglamaktan kadınla konusamadim, süt bulmuşlar şükür. sadece bol dua istediler bir de ellerindeki sütler bitince ihtiyaç olursa ararız dediler, buzlugumda 2 2.5 litre süt var isteseler hepsini yollardim, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur Mina bebek, Rabbim yardımcıları olsun.

evet cok sukur sut anne de bulmuslar sutleri koyacak yer bulamiyorlarmis maasallah :) şuan icin durum gayet iyiymis. ilanlari geri cekin demişler ihtiyac olduğunda tekrar haber verecekler.

Canim hazir irmik helvasi karisimi var dun ondan yaptim sut ve yagini ekleyip bir kucuk cerez kasesi kadar yedim aksam sabah goguslerimi ememeyecek durumdaydi sagip sonrasinda verdim gogsumu irmik helvasi ilk defa yedim etkisini gordum deneyin muhakkak

Az daha sabir gececek canim Miray cok gazliydi ama artik o derdimiz kalmadi 2 haftadan fazla oldu emzirince bile gazini cikartmama gerek kalmiyor sizinde o günleriniz gelecek rahata ereceksin. Cogu gitti azi kaldi.
Ay insallah canim...elini yumruk yapip emiyor 2 haftadir...son birkac gundur de dilini cigniyor normal midir acaba salya tükürük de cabası diş için erken degil mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…