Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamıyorum. Haklısınız artık bütün herşeyiyle ben ilgileneceğim bebegimin. Zaten çoğunlukla geceleri annem ilgileniyordu ama artık o zamanda mamasını ben yedirecegim. Umarım bebegimle daha iyi bi bağ kurarız. O kadar çok hissetmek istiyorum ki benim annesi olduğumu bildiğini. Zamanla olacak o da inşallah. Annem diyor ki annenin alnında iz varmış sen merak etme o seni biliyor diyor ama işte hissetmek başka. Iyi ki varsınız...
Canım bızde mama takvıyelı devam edıyoruz
Bıberonu göğsüne daya ve emzırıyomus gıbı göğüslerini acık tut yanı bıberonu emerken sana dokunsun dıger elınlede elını tut
Ne için ilaç kullanıyosun bılmıyorum ama bu yaptıgın sana okadar moral verecek kı rahatsızlığını bıle unutucaksın ınşallah
Maşallah canım darısı uyumayan bebeklere olsun
Sen bebeğini bilirsin ya aç mı tok mu anlarsın. benimki açken hayatta durmaz mesela illa ki ağlar bağırır bide bu aralar dudak büzüyor içleniyor :))
Ayy o hallerine içim gidiyo nazlı nazlı, benim kız pek sabırlı çıktı, biraz ıh mıh ediyo elini emiyo filan bakıyo gelen giden yok açlık canına tak edince basıyo yaygarayı :) :)
Canım şimdilik sallıyorum kızımda da öyle yapmıştım. 4. Aydan itibarendr yatağına bıraktım. Kendi uyudu ilk zamanlar biraz ağlıyor ama çabuk alışıyorlar.
Yok canim sanmam ben de carsamba taktirdim bisey olmadi yalniz o gunden beri hafif kanama var sende de var mi Nur internette 2-3 gün kanama olabilir diyor...tatli biseyler yiyip su ic bol bol hemen etki ediyor bana süt icin...
3.ay kontrolumuzu olduk rota asimizida yaptırdık. 750gr almis kuzum ve 64cm olmus. Ebemiz meme reddine ragmen cok iyi almis normal sartlardada almasi gereken bu civarlarda dedi cok rahatladim.
Elle mi bos oldugu hissini verdi yoksa sutmu gelmedi memeler terbiye oluyor benim bu sabaha kadar yaklasik 15 gundur hic doluluk yoktu bos gibiydi ama hem emiyor hemde sagiyordum yani sertlik olmuyordu sadece. Sende de bu durum olabilir mi
Gun icerisinde titresimli ana kucaginda kendi halinde uyuyor. Oyun halisindaykende uykusu gelince kendisi uyuyor. Dun gece ilk defa uyanikken beraber yattik ben ondan once uyumus kalmisim oda sonra kendi halinde uyumus. Kucakta sallanmaktan hoslanmiyor. Parmagini emdigi icin emzik gorevi goruyor bu nedenle kendi alinde rahat uyudugunu dusunuyorum. Her cocugun mizaci farkli bunun alistirmayla alakali oldugunu dusunmuyorum.
Az daha sabir gececek canim Miray cok gazliydi ama artik o derdimiz kalmadi 2 haftadan fazla oldu emzirince bile gazini cikartmama gerek kalmiyor sizinde o günleriniz gelecek rahata ereceksin. Cogu gitti azi kaldi.
Yok canim sanmam ben de carsamba taktirdim bisey olmadi yalniz o gunden beri hafif kanama var sende de var mi Nur internette 2-3 gün kanama olabilir diyor...tatli biseyler yiyip su ic bol bol hemen etki ediyor bana süt icin...
Elle mi bos oldugu hissini verdi yoksa sutmu gelmedi memeler terbiye oluyor benim bu sabaha kadar yaklasik 15 gundur hic doluluk yoktu bos gibiydi ama hem emiyor hemde sagiyordum yani sertlik olmuyordu sadece. Sende de bu durum olabilir mi
Ben aradım, aglamaktan kadınla konusamadim, süt bulmuşlar şükür. sadece bol dua istediler bir de ellerindeki sütler bitince ihtiyaç olursa ararız dediler, buzlugumda 2 2.5 litre süt var isteseler hepsini yollardim, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur Mina bebek, Rabbim yardımcıları olsun.
Ben aradım, aglamaktan kadınla konusamadim, süt bulmuşlar şükür. sadece bol dua istediler bir de ellerindeki sütler bitince ihtiyaç olursa ararız dediler, buzlugumda 2 2.5 litre süt var isteseler hepsini yollardim, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur Mina bebek, Rabbim yardımcıları olsun.
evet cok sukur sut anne de bulmuslar sutleri koyacak yer bulamiyorlarmis maasallah :) şuan icin durum gayet iyiymis. ilanlari geri cekin demişler ihtiyac olduğunda tekrar haber verecekler.
Canim hazir irmik helvasi karisimi var dun ondan yaptim sut ve yagini ekleyip bir kucuk cerez kasesi kadar yedim aksam sabah goguslerimi ememeyecek durumdaydi sagip sonrasinda verdim gogsumu irmik helvasi ilk defa yedim etkisini gordum deneyin muhakkak
Az daha sabir gececek canim Miray cok gazliydi ama artik o derdimiz kalmadi 2 haftadan fazla oldu emzirince bile gazini cikartmama gerek kalmiyor sizinde o günleriniz gelecek rahata ereceksin. Cogu gitti azi kaldi.
Ay insallah canim...elini yumruk yapip emiyor 2 haftadir...son birkac gundur de dilini cigniyor normal midir acaba salya tükürük de cabası diş için erken degil mi daha?