Günlerdir bakıyorum uyku yöntemlerine ama elim varmıyor zaten. Sadece uyku öncesi risaleleri benimsenme çabası diyelim. O bile büyük bir adım olur bence. Ama benim kuzunun anladığı tek uyku öncesi ritueli kucak :) bu hafta hep hastaydim bulaştırmama icin cok sokulmak istemedim. Uyku zamanlarında çok zorlandık bu nedenle. İnş. Benim bebem de tum bebeler de verimli uyur.
Uykusuzluk çok zor oluyor evet ama geçici diye düşün bi de seninki gazlı bi bebekse çok normal ama bi süre sonra gazı da geçer öylece uykuları düzene girer inş
benimki de uyuyor diye yatağa bırakırken ağlayabiliyor hele gazı olduğunda saniye sürüyor uykusu bölünüyor hemen tekrar uykuya dalmak zor oluyor
Uyku eğitimi için de yatır kaldır yöntemi iyi gibi bence yada bi kaç tanesinden ortak bi şeyler belirleriz ben inanıyorm çözeriz bu işi :))
Maşallah canım darısı uyumayan bebeklere olsun
Sen bebeğini bilirsin ya aç mı tok mu anlarsın. benimki açken hayatta durmaz mesela illa ki ağlar bağırır bide bu aralar dudak büzüyor içleniyor :))
Kıyafetimi koyuyorum canım ama çok işe yaramadı sanki. Bebek arabasını evde hiç kullanmadık ama bi temizleyip deneyeyim bir gece. Dışarıda çok uslu değil arabasının içinde belki evde ise yarar :)
Biz dün sünnet ettirdik :)) daha yenice buraya yazmaya vakit bulabiliyorum bizimkini uyusturarak yaptılar kanamalı oluyo yani çok şükür dün geceyi sıkıntısız atlattık normal günlerimizdeki gibi emdi uyudu sünnetten sonra ilk yarım saat agladı ondan sonra fazla sıkıntı yaşamadık çok şükür ettirdik kurtulduk :) sünnet yerine kagıt bardagı kestik koyduk temasta etmiyo bezle sizde oyle yapın :)
Hayırlı uğurlu olsun MaşaAllah. Rabbim damat olduğu günleride göstersin inşaAllah. Lokal oldu yani kaç tane iğne yaptilar minnaga Şuan bir sıkıntısı var mi canım Aradigim sünneti yapan yer kanamalı da çocuk çok eziyet çekiyor dedi korkuttu beni ne yalan söyleyeyim xkardelenx
Oğlan hastaydı canım benimde migrenim azdı. o arada da eşim telefonuma reset atmış bende şifremi bilmiyordum. Bir türlü telefonu elime alıp şifremi yenileyemedim.
Sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
Masallah canim Miray a insallah Elif de birlestirir ellerini ben yaptirmaya calisiyorum ama yapmiyor inatla yanlara aciyor ellerini daha erken heralde...
Masallah canim Miray a insallah Elif de birlestirir ellerini ben yaptirmaya calisiyorum ama yapmiyor inatla yanlara aciyor ellerini daha erken heralde...
Gecmis olsun bizimki 3 gun uyumustu gecen hafta aşılardan sonra ben de gazı gecti düzene giriyor heralde diye sevinmistim o 3 günün ardindan eskisinden de beter oldu...
Hayırlı uğurlu olsun MaşaAllah. Rabbim damat olduğu günleride göstersin inşaAllah. Lokal oldu yani kaç tane iğne yaptilar minnaga Şuan bir sıkıntısı var mi canım Aradigim sünneti yapan yer kanamalı da çocuk çok eziyet çekiyor dedi korkuttu beni ne yalan söyleyeyim xkardelenx
Çok sükür hiç bi sıkıntısı yok canım igneyi vuruldugunda bende yanındaydım ellerinden tuttum 4 5 yerinden yapıyo galiba yüregim dayanmadı fazla bakamadım ama sıkıntı yok hiç kanaması olmadı çok şükür devlet hastanesinde yaptırdım hemde :)
Çok sükür hiç bi sıkıntısı yok canım igneyi vuruldugunda bende yanındaydım ellerinden tuttum 4 5 yerinden yapıyo galiba yüregim dayanmadı fazla bakamadım ama sıkıntı yok hiç kanaması olmadı çok şükür devlet hastanesinde yaptırdım hemde :)
Barek Allah MaşaAllah :) bende koterli yani yakmalı ile normal sünnet arasında gidip geliyordum. Eşim zaten karşıydı yakılarak sünnete , sendende böyle şeyler duyunca yüreğime su serpildi resmen Allah razı olsun aydinlattigin için beni oh be :)
Barek Allah MaşaAllah :) bende koterli yani yakmalı ile normal sünnet arasında gidip geliyordum. Eşim zaten karşıydı yakılarak sünnete , sendende böyle şeyler duyunca yüreğime su serpildi resmen Allah razı olsun aydinlattigin için beni oh be :)
Ne demekk canımm anlatabildiysem ne mutlu bana
İlk çıktı yarım saat bi zorlugu var bizimki ilk yarım saat agladı emdi uyudu eve de gittigimizde çiş yapmalarında agladı normal olarak ama kanama falan olmadı çok şükür ama aglamalarına hazırlıklı ol ilk saatler gayet normal :)
Merhaba anneler 2 aylık bebeğim sol memeyi emerken hep huysuzlanıyor zorla veriyorum bazen hiç almak istemiyor sağda bir sıkıntı çıkarmıyor acaba soldan süt az yada çok mu geliyor diye düşündüm hep kontrol ediyorum aynen sağ memenin akışı gibi süt akışı neden böyle yapıyor olabilir sizce ?
Ne demekk canımm anlatabildiysem ne mutlu bana
İlk çıktı yarım saat bi zorlugu var bizimki ilk yarım saat agladı emdi uyudu eve de gittigimizde çiş yapmalarında agladı normal olarak ama kanama falan olmadı çok şükür ama aglamalarına hazırlıklı ol ilk saatler gayet normal :)
Eyvah eyvah 2. Ay aşısında öldürdü beni 3 gün sünneti düşünemiyorum onun için memlekete gideceğim annem yardım eder diye yoksa cinnet geçiririm sanırım bu sefer :)) kendimi psikolojikmen hazırlayayım yavaştan o zaman :))
Merhaba anneler 2 aylık bebeğim sol memeyi emerken hep huysuzlanıyor zorla veriyorum bazen hiç almak istemiyor sağda bir sıkıntı çıkarmıyor acaba soldan süt az yada çok mu geliyor diye düşündüm hep kontrol ediyorum aynen sağ memenin akışı gibi süt akışı neden böyle yapıyor olabilir sizce ?
Bendede aynı durum vardı sağ tarafı emerken çok sıkıntı yaşıyorduk ama bizde sağdan süt çok tazyikli geliyordu fışkırır gibi evladım boguluyordu resmen solu daha çok veriyordum rahat emsin diye. Belkide öyle geliyordur yada tersine geliyorsa tutarken bebeği çocuk rahat mı edemiyor acaba. Çünkü bizde öyle bir durumda var sağ tarafı emzirmeye çalışırken düzgün tutamıyorum o zamanda durmuyor ve almıyor
Hyrlı geceler hanımlar size özel bi soru sormak istiyorum bilhassa norml doğum yapanlar bebeğim 73 günlük oldu eşinizle ilişki yaşarken iç dikişleriniz acıyo mu çok bnm çok acıyo aglicak dereceye geliyorum birde 2 kere kan geldi bu ndn olur acaba bnm gibi yaşayan var mı bu durumu
Canım cok konuşamıyorum boyle seyler. Ama normal doğum cok az burda ondan yazım dedim. bizde 72. Günde birlikte olduk. Acı oyle cok olmadı benim ama az bi lekelenme gibi kanamam oldu. İnşallah normaldir