2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay insallah canim...elini yumruk yapip emiyor 2 haftadir...son birkac gundur de dilini cigniyor normal midir acaba salya tükürük de cabası diş için erken degil mi daha?
Erken ama hazirlik bunlar gelisimi dahilinde normal surecten geciyor bizde yasadik endise etme bizimkinin agzindan salya damliyor resmen :)

Ay insallah canim...elini yumruk yapip emiyor 2 haftadir...son birkac gundur de dilini cigniyor normal midir acaba salya tükürük de cabası diş için erken degil mi daha?
Canım benim kızım da öyle senle aramızda 1 gün var sanırım diş için erken bencede ama 4 aylıkken bile diş çıkaran bebek olabiliyomuş

Biizmki de öyle canım damakları kaşınıyor salya akıtıyor hep
damaklarını kaşıyorum bazen öyle hoşuna gidiyor ki
Bu arada o oyuncağı tutması için erken biz 101 günlüğüz hala tutmuyoruz ben eline veriyorum ama o bırakıyor şimdilik ana kucağının oyuncaklarına uzanıp dokunuyor ellerine bakıyor
Yerde sırt üstü yatarken iki elinden tutup kaldırıyor gibi oyun oynarsan uzanma hareketini öğrenmesine yardımcı oluyormuş

nasil canim cekti bi yerim siscek

Ya kızlar biz bugün 2. Ay asimizi olduk boy ve kilo kontrolü beni şok etti . 500 gr. Almış 2 cm uzamis süt İçmesi kaka ve cis yapması uyumasi gayet iyi niye böyle oldu ki, çok fazla kaka ya çıkıyo ondan mi acaba

Benimkide 2,5cm uzamıs canım. Çok takılmamak lazım bence standartlar içindeyse sorun yok :) kilo alımı çok düşük diil. Emzirirken göğsünü tam boşalttır son kısımlar yağlı kilo aldırır

Ben de yazmıştım geçen hafta canım
Biz 3. Ayımızda 500gram 2 cm büyümüştük üzülme böyle oluyor yani. sadece anne sütü aldığı için normal ddi doktor
Benimki fazla hareketli ondan da çok kilo alamıyordur heralde o enerji bende olsa 40 kilo olurdum :)

hiç öyle yapmadım ama dışarda yedim hakketen çok güzel oluyor öyle
kucuk kasenin icine stres film koyuyorsun. dibine ve kenarlarina irmik helvasi koyuyorsun ortasi cukur oluyor yani sonra ortaya dondurmayi koyup irmikle ustuni kapatip duzluyorsun. ters cevirip tabaga servis ediyorsun strecten hemen cikiyor:)))

Ayy canim ya hakkini helal et ben iyi niyetle soyledim ise yariyor isteyen yapar diye
olur mu oyle sey yahu helal olsun sende helal et takildim vallahi:)) alir yaparim at ile deve mi :)) irmik, bulgur vs cok sut yapar evet. gecen bulguru kisir olarak yedim bitsin diye hep ben yedim. inanilmaz farketti. oda aklinda bulunsun insan her zaman bulgur pilavi olarak yiyemiyor kisir yapinca daha iyi taze soganda cok sut yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…