2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Eee tek basına yaptın o çocuğu sen bakıcan tabı

Tuvalete yorganla gitmek de cok iyiymis totoyu sağlama aliyor desene
Biz gittik canim doktora, sizin durumunuza çözüm olmaz bu sekilde gozlemlemek dedi. Her gun yasanmiyor bu olaylar cunku. Bir donem gayet normalken bazi geceler surekli aksiyon yasiyoruz

Gamsizlikta nirvana

Canım gecmış olsun arvelesi bana mastıt te seruma koymuşlardı

Aaa denıycem canım cok sagol
Eee cışı geldıgını nasıl anlıyosun kı?

Canım bizim kız biraz düzeldi gibi kefirle 2 günde bir yapıyo bugün 2 kere yaptı hatta sen de dene istersen ama benim kefirim arkadaşımın mayalığından market değil öyle bulabilirsen daha iyi olur
Tamam canım cok sagol haber verdıgın için

Tam dayaklık koca örneği
bebek bakmak bütün ev işlerinden ve çalışma hayatından daha zor bence hem büyük sorumluluk hem bedenen yorgunluk.
anne olunca bi kadının ne kadar güçlü olabildiğini daha iyi anladım.
Hem psikolojik olarak hem de beden olarak çok daha güçlüyüz erkeklerden .

Toto önemli :)))
Uyur gezerle yaşamak da zor arkadaş sağı solu belli olmaz ne zman gezeceği de belli değil
Benim de aklıma hocaya gitmek gelirdi ama bu durumda tıp çaresiz kalmış :))
Seni pışpışlaması güzel ama :)))

Benım adam ayın yarısı otellerde yata yata eve gelınce tuvaletın yolunu unutuyo
Ev 14. Kat bı gece yatak odasının camını açarken yakaladım
Napıyosun dıye fırladım
Tuvalete gıdıyorum dıyo
Bı daha donemıycek haberı yok

S sevyeter Esra gogus yaralariniz cok mu fazla bilmiyorum ama benim.bir.gogsum resmen yarilmisti iki ay cektim ben de mamecassl kullandim,mustela,lansinoh cesit cesit surdum kremleri ama ayva cekirdegi ve tahinin uste cikan yagi olur ya tahinyagini.surdum cok hizli.iyilestirdi sukur bir haftadir acimiyor emzirirken

Dışa dönük almayın kesinlikle,facebookta babywearing türkiye grubunda konu.ile.ilgili postlari okuyabilirsiniz,ben sling kullaniyorum 4.aydan sonra kanguruya gececegiz.insallah ten teması oldugu icin tabi terleniyor ama ince.giyinerek halledilebilir,ya da terbezi muslin koyarak kullniyorlar teri emmesi icin cok.büyük kolaylik sling kanguru bence ikinci el alarak.bir deneyin enazindan alisip alismadgni gorursunz ilk seferde huysuzlanabiliyor bebekler ama dışarı cikarsanz kanguru ile.daha cabuk alisir,karar verirseniz.yine yardimci.olurum.kanguru konusunda :)

Kanguru ben aldim ama hala kullanmak kismet olmadi. Hava burda kanguruyla disari cikacak kadar ısınmadi. Herhalde birden isinacak verdiğim para da bosa gidecek. Yuruyuse gitmek istiyorum oglanla birlikte.
Cik.cik.yuruyuse bosa gitmez: )hangi model aldın kanguru

Buyuzden hep yuksekbel pantolon giydiriyorum ben hep daracik.lastikler ama.coraplarimizda sorun yasamadik arkadaslarim hediye almislardi lcw dan ve uclu bir set markasjni hatirlamyrm cok rahatlar foto ekleyeyim ben de yarın, ip dolasmasi ihtimaline.karşı da altini alirken coraplarini da.cikariyorum hem bi hava alsin.diye: )

Eşlerin yorgunum soylemlri konusulmus ben de eşim hic yorulmaya gelemiyor diyordum yalniz olmadigimi.gormek güzel,arkadaslarimin eşleri bebeklerinjn sorumluluğunu aliyor ,yemek yapiyor onlari gordukce moralim.bozuluyordu

Bu arada bim ve sok markete mama sandalyesi geliyormus bu hafta anneler almadiysaniz ya da buyukannelerin evine yedek almak isterseniz40tl iyi fiyat=)bir de oyuncak nerden aliyorsunuz.civil de baktik biraz cok pahalı geldi sesli ve titreyen peluslardan baktik 40tlydi en ucuzu,iki tane.pelus alsam 80 olacak pyin halıları 95den basliyordu bes oyuncak var icinde oyunhalisi daha mi.mantikli.olur bilemedim

Ah o oyun batsın. Ne çektim ben de. 40 ına kadar annem yanımdaydı çocuk ağlamaktan helak oluyor benim adam içerde kahkaha atıp oyun oynuyordu. Şükür haftada 1 e düştü şimdi. Ama o zamanlar kafasını patlatasım geliyordu. Hiç ilgilenmiyor ama yarın baba baba diye peşinde dolaştırır. Ama hepsini anlatcam büyüyünce ben ahtım var. O lohusalıkta az ağlamadım

Kızlar benim haftaya raporum bitiyor. Burda konuşuldu mu bilmiyorum epeydir girmedim. 700 tl ye veren yer buldum ama daha ucuz heyet veren yer var mı

Kızlar benim haftaya raporum bitiyor. Burda konuşuldu mu bilmiyorum epeydir girmedim. 700 tl ye veren yer buldum ama daha ucuz heyet veren yer var mı
Ben öğretmenim cnm kamuda çalışanlara çok zor rapor işi ben bikaç kişiye sordurdum ama vermek istemiyolar ben de iki ay ücretsiz izin aldım yaz tatili ile birleştircem

Arkadaslar su tiroid hormonlarindan bahsetmistim ya.
Dun endokrin bolumune gittim, ultrason falan cekildi. 10 gun bekleme suresi verdi sonra tekrarlanacak tahliller. Duruma göre ilac baslanacak. Gebelikte cikmasa bile dogumdan sonra karsilasabiliyoruz dedi dr. Gecici de olabiliyormus kalici da.
Firsat bulduğunuzda yaptirmasdiysaniz eger sizler de bir kan tahlili yaptirmaya çalışın ne olur ne olmaz.

Aaa denıycem canım cok sagol
Eee cışı geldıgını nasıl anlıyosun kı?
Benimki kakası gelince yapamiyor iste aşıdan beri o yüzden kaka gelince cok ıkınıyor hatta ağlıyor bazen o zaman tutuyorum birde bu olay yüzünden aşıdan beri her alt açmada tutmaya başladım. Birde özellikle uykudan uyanınca ve emdikten sonra yaptıkları icin o zamanlarda da tutabilirsin. Bir iki dene bakalım işe yarayacak mı.

Uzun zamandır giremiyordum malum bizim ki bi mazlum arada fırlamaya kesiyor son 1 haftadır ne meme ne biberon vs vs hiç birşey kabul etmiyordu beyfendi vs vs. Benim göbeğim 5 6 aylık hamile gibi kaldı kilom çoktandır 64 eski kilom dan hamile kalmadan önceki kilodan 1 kiloda aşağı düştüm, ama göbek var bu normal mi ? Siz ne yaptınız gitti mi Gobus ler yoksa benden misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…