Bende Esra ya cok güldümAllah seni hemi gece gece ne güldüm yorumuna Allah ta seni güldürsün inşaAllah
Eee tek basına yaptın o çocuğu sen bakıcan tabıGecen canim cikti artik üst üste emzir altini degistir oyna kucaginda dolastir 2-3 saati bulmustu o da koltukta yatiyor (yatak odasinda koltuktaki gibi tatli olmuyormus uyku) cocuk hala mizildaniyor tabi sesine uyandi Allah sana sabir versin dedi döndü uyumaya devam etti...
Tuvalete yorganla gitmek de cok iyiymis totoyu sağlama aliyor deseneBenimki de ilk evlendiğimizde uykusu çok ağırdı
Tuvalete giderken yorganı alır giderdi ama dönerken yorganla dönmediği için gece donarak uyanırdım bi bakardım yorgan Yok :))
sen eşini uyku apnesi için araştırma hastanesine falan götür bence bir gece orda yatırıyorlar uykusunu inceliyorlar ne sorunu oldugu çıkıyor
Gamsizlikta nirvanaGecen canim cikti artik üst üste emzir altini degistir oyna kucaginda dolastir 2-3 saati bulmustu o da koltukta yatiyor (yatak odasinda koltuktaki gibi tatli olmuyormus uyku) cocuk hala mizildaniyor tabi sesine uyandi Allah sana sabir versin dedi döndü uyumaya devam etti...
Canım bizim kız biraz düzeldi gibi kefirle 2 günde bir yapıyo bugün 2 kere yaptı hatta sen de dene istersen ama benim kefirim arkadaşımın mayalığından market değil öyle bulabilirsen daha iyi olurEee tek basına yaptın o çocuğu sen bakıcan tabı
Canım gecmış olsun arvelesi bana mastıt te seruma koymuşlardıya kızlar fena üşütmüşüm nefes aldıkça gövdemin içi ağrıyor başım ağrıyor.az önce doktora gittim.aferin forte ve arveles verdi.her doktor başka birşey söylüyor bugün ki doktor emzirirken kullansbilirsin dedi.sizin bi bilginiz var mı bu ilaçlarla ilgili
Aaa denıycem canım cok sagolBiz gazdan dolayı acile gittigimizde doktor demişti o süt alerjisini bana onuda kontrol etmek lazim ağlar gaz sanilabilir diye onun çocuğunda çikmış gazdan aģlıyor sanmıslar sonra kakasinda kan görmüsler o zaman anlamıslar süt alerjisi olduģunu bana bir hafta yeme bak aģlaması değişecekmi diye dedi birkać gün zor dayandim ama bizimki bariz gazdı azaldı ama halada var. Hayatimda gördügüm en enterasan doktorlardandı bir erkek icin fazla hassastı cocuk konusunda aslinda iyide oldu esime güzel seyler anlattı kadınlar doğumdan sonra cok bunalır helede bebek gazliysa yardim etmek anlamak gerek her fırsatta bebekle ilgileninki esiniz o surede kendine vakit ayırabilsin filan dedi baya analattı. Sizin beyleri o çocuk doktoruna bi götürmek lazım
Bizim kanguruda anneye dönük dısa dönük kullanıma uygun degil iki üc defa kullandım uyudu içinde kızım bana kullanışlı geldi ama yazın sicakta zor tabi kullanmak.
Evet beze yapamıyor ıkınıp duruyor lavoboya cişe tutunca yapıyor genelde az da yapsa rahatliyor bizimki.
Onun aynisini benim esimde yapıyor .
Tamam canım cok sagol haber verdıgın içinCanım bizim kız biraz düzeldi gibi kefirle 2 günde bir yapıyo bugün 2 kere yaptı hatta sen de dene istersen ama benim kefirim arkadaşımın mayalığından market değil öyle bulabilirsen daha iyi olur
Eee onu uyandıracak kadarseslı aglamıyosa sorunda yoktur :))Aynenn misafirlere uyuyo uyuyo geceleri dio, ben neyn diince yani sesli ağlamıyor diyor
Tam dayaklık koca örneğiGecen canim cikti artik üst üste emzir altini degistir oyna kucaginda dolastir 2-3 saati bulmustu o da koltukta yatiyor (yatak odasinda koltuktaki gibi tatli olmuyormus uyku) cocuk hala mizildaniyor tabi sesine uyandi Allah sana sabir versin dedi döndü uyumaya devam etti...
Toto önemli :)))Tuvalete yorganla gitmek de cok iyiymis totoyu sağlama aliyor desene
Biz gittik canim doktora, sizin durumunuza çözüm olmaz bu sekilde gozlemlemek dedi. Her gun yasanmiyor bu olaylar cunku. Bir donem gayet normalken bazi geceler surekli aksiyon yasiyoruz
Benım adam ayın yarısı otellerde yata yata eve gelınce tuvaletın yolunu unutuyoBenimki de ilk evlendiğimizde uykusu çok ağırdı
Tuvalete giderken yorganı alır giderdi ama dönerken yorganla dönmediği için gece donarak uyanırdım bi bakardım yorgan Yok :))
sen eşini uyku apnesi için araştırma hastanesine falan götür bence bir gece orda yatırıyorlar uykusunu inceliyorlar ne sorunu oldugu çıkıyor
Dışa dönük almayın kesinlikle,facebookta babywearing türkiye grubunda konu.ile.ilgili postlari okuyabilirsiniz,ben sling kullaniyorum 4.aydan sonra kanguruya gececegiz.insallah ten teması oldugu icin tabi terleniyor ama ince.giyinerek halledilebilir,ya da terbezi muslin koyarak kullniyorlar teri emmesi icin cok.büyük kolaylik sling kanguru bence ikinci el alarak.bir deneyin enazindan alisip alismadgni gorursunz ilk seferde huysuzlanabiliyor bebekler ama dışarı cikarsanz kanguru ile.daha cabuk alisir,karar verirseniz.yine yardimci.olurum.kanguru konusunda :)Ben de bugün kanguru ihtiyacı hissettim. Ama anneye dönük kucaktayken bile çok duramıyor. İlla ki dışarıya dönük olacak. Burada bir arkadaş araştırmiş yazmıştı dışa dönük kangurular omurilik yapısı için uygun değil diye. Bunu biraz irdelemek lazım . Bir de sıcaklarda dururlar mi içinde acaba?
Cik.cik.yuruyuse bosa gitmez: )hangi model aldın kanguruKanguru ben aldim ama hala kullanmak kismet olmadi. Hava burda kanguruyla disari cikacak kadar ısınmadi. Herhalde birden isinacak verdiğim para da bosa gidecek. Yuruyuse gitmek istiyorum oglanla birlikte.
Buyuzden hep yuksekbel pantolon giydiriyorum ben hep daracik.lastikler ama.coraplarimizda sorun yasamadik arkadaslarim hediye almislardi lcw dan ve uclu bir set markasjni hatirlamyrm cok rahatlar foto ekleyeyim ben de yarın, ip dolasmasi ihtimaline.karşı da altini alirken coraplarini da.cikariyorum hem bi hava alsin.diye: )Canim coraplar baskılı oldugu icin icleri hep iplikle dolu o yüzden ters giydiriyorum ben de...üste giydirdigimi de düz giydiriyorum. Üst lastiklerini de kestim hep makasla sıkıyordu ayak bileklerini hatta bazi altlarinda bel lastiklerini kestim iz yapiyordu göbeginde...
Ah o oyun batsın. Ne çektim ben de. 40 ına kadar annem yanımdaydı çocuk ağlamaktan helak oluyor benim adam içerde kahkaha atıp oyun oynuyordu. Şükür haftada 1 e düştü şimdi. Ama o zamanlar kafasını patlatasım geliyordu. Hiç ilgilenmiyor ama yarın baba baba diye peşinde dolaştırır. Ama hepsini anlatcam büyüyünce ben ahtım var. O lohusalıkta az ağlamadımYok canim hic mudahale etmedim simdiye kadar hatta biraz ilgilensin diye gözünun icine bakiyorum...hatta yardimci oluyorum söyle tutabilirsin böyle gezdirince rahat ediyor vb... en fazla 10 15 dk gezdiriyor yorulup birakiyor bir de uyumasi icin salliyor (onu da her zaman degil kendi uykusu varsa ya da online oyunu varsa hicbiseyi gozu gormez)......
Ben öğretmenim cnm kamuda çalışanlara çok zor rapor işi ben bikaç kişiye sordurdum ama vermek istemiyolar ben de iki ay ücretsiz izin aldım yaz tatili ile birleştircemKızlar benim haftaya raporum bitiyor. Burda konuşuldu mu bilmiyorum epeydir girmedim. 700 tl ye veren yer buldum ama daha ucuz heyet veren yer var mı
Benimki kakası gelince yapamiyor iste aşıdan beri o yüzden kaka gelince cok ıkınıyor hatta ağlıyor bazen o zaman tutuyorum birde bu olay yüzünden aşıdan beri her alt açmada tutmaya başladım. Birde özellikle uykudan uyanınca ve emdikten sonra yaptıkları icin o zamanlarda da tutabilirsin. Bir iki dene bakalım işe yarayacak mı.Aaa denıycem canım cok sagol
Eee cışı geldıgını nasıl anlıyosun kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?