2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim benimki aksam sevmek istemedi gecenin 2.30 unda yapiyor bunu yani hergün o saatlerde uyuyan cocuga yapiyor bunu gündüz aksam istedigi kadar sevsin ona bisey demiyorum hatta mutlu oluyorum ama zaten gündüz düzeni yok cocugun yarimsar saatlik periyotlar halinde uyuyor bir tek gece düzenli uyuyabiliyor onu da bozarsa hepten biterim ben. Sadece 23-03 ya da 00-04 saatleri arasi duzenli uyuyor ben de sadece o saatlerde kesintisiz uyuyabiliyorum. Öyleyken gundüz zombi gibiyim onu da bölüp bozmasin diye müdahale ettim. Bilmem anlatabildim mi...

Yok canim hic mudahale etmedim simdiye kadar hatta biraz ilgilensin diye gözünun icine bakiyorum...hatta yardimci oluyorum söyle tutabilirsin böyle gezdirince rahat ediyor vb... en fazla 10 15 dk gezdiriyor yorulup birakiyor bir de uyumasi icin salliyor (onu da her zaman degil kendi uykusu varsa ya da online oyunu varsa hicbiseyi gozu gormez)......

Duyuyorlar bence de :) hafta sonu sabahları tuvalete giderken yanına bırakıyorum. Bebiş aglayınca Bizimki agucuk mugucuk moduna giriyor gözler şiş :)

Gecmiş olsunn

Bizimkide cok seviyor sevsin ama uyanıkken değilde uyurken seviyor :) tamam melek gibi oluyolar ama uyanınca hoop annesi :) haklısın bence de

Kızlar sezeryanla doğum yaptım doğum sonrası bacagimdaki uyuşukluk hala geçmedi.dizlerim de cok ağrıyor yaşlı gibiyim.böyle olan var mı aranızda

Merhaba arkadaslar ben araniza bugun katildim bnde bir ocak annesiyim:) gebeligimi 11 mayista ogrenmistim o gun bugundur her gun hic aksatmadan girip okudum takip ettim bir iki gun girmediysem birikmis olanlari bile okurum her gun neden yazmadim bilmiyorum ama melina olayi olsun esranin gogus yaralariyla nasil mucadele ettigi aslinin kereminin rahatsizligi valla tum konuya hakimim:) ama bugun artik bende yazmak istedim ve hepinize tesekkur etmek isterim sizlerden cok sey ogrendim ben)

Kızlar sezeryanla doğum yaptım doğum sonrası bacagimdaki uyuşukluk hala geçmedi.dizlerim de cok ağrıyor yaşlı gibiyim.böyle olan var mı aranızda
Benim de şişlik gecmemisti dogum yaptiran dr kalp damar cerrahiye yönlendirdi o da bacak usg istedi. Usg de o bacagin toplar damarinda emboli var mi diye bakildi bisey cikmadi cok sükür...dogum yaptiran dr una gidip sorabilirsin bence...

Sağol canım sordum fizik tedavi ye görün dedi

Cok gecmis olsun canim . bilemiyorum hic ilaclari ama doktor oyle dedigine gore kullanılabiliyordur.

Emzirdigim surede parasetamol grubu agrikesici ve bir grup antibiyotik verir dr.lar genelde. Arvelesi sezaryen sonrasi agrilarin cok olursa sadece bir tane kullanabilirsin diye hemsire soylemisti ama guvenli degil diye anladim ben. Bir dr. Da omzum tutuldugunda kas gevsetici yazdi ama prospektuste sakincali yazoyordu kullanmadim. Her dr. bu konuda duyarli olmuyor guvenmeyin bence.

Bebek sesine benimki de cok duyarlı. Aglarsa uyaniyor kalkip beni pispisliyor deli :))
Oysaki firsat verseler ben uyurum zaten pispislanmaya falan ihtiyacim yok :)
Benimki de ilk evlendiğimizde uykusu çok ağırdı
Tuvalete giderken yorganı alır giderdi ama dönerken yorganla dönmediği için gece donarak uyanırdım bi bakardım yorgan Yok :))
sen eşini uyku apnesi için araştırma hastanesine falan götür bence bir gece orda yatırıyorlar uykusunu inceliyorlar ne sorunu oldugu çıkıyor

sen de aglayınca koy yanına çık o kadar ağlarken bile alıp ilgilenmez mi?

Duyuyorlar bence de :) hafta sonu sabahları tuvalete giderken yanına bırakıyorum. Bebiş aglayınca Bizimki agucuk mugucuk moduna giriyor gözler şiş :)
Ben sadece tuvalete giderken degil valla bazen öyle bi uykusuz kalıyorum ki
gece eşim uyuyor ağlatmıyorum Zaten sesine bile uykusu bölünmüyor yani.
bari gündüz oynarken çok rahat ilgilenebilir diyorum benim bebiş bazen 7 de açıyor gözleri saatlerce de uyumuyor öyle durumlarda koyuyorum yanına hadi bakalım görüşürüz hoşçakalın diyorm :)))

sen de aglayınca koy yanına çık o kadar ağlarken bile alıp ilgilenmez mi?
Gecen canim cikti artik üst üste emzir altini degistir oyna kucaginda dolastir 2-3 saati bulmustu o da koltukta yatiyor (yatak odasinda koltuktaki gibi tatli olmuyormus uyku) cocuk hala mizildaniyor tabi sesine uyandi Allah sana sabir versin dedi döndü uyumaya devam etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…