Benimki banyo yaptırırken bakamıyor neymiş içi gidiyormuş öyle görünce. Sanki işkence yapıyoruz sadece su döküyoruz ağlamıyor bile çoğu zaman :))Kızlar valla eşlerle ilgili yazdıklarınıza çok güldüm
Demek erkeklerin çoğu böyle.
Dün sabah 8de oğlum baya kustu. Yüz göz saç baş kusmuk için de. Kalk yıkayalım çocuğu dedim ,dursun akşam yıkarız dedi beyim....
Gece boyu rahatca uyumasına rağmen sabah 8 de kalkmak bile zor geliyor
Ben evcil hayvan almisim cidden anca ruyanda gorebilecegin birseymisSabirsiz61 rüyamda seni gördüm :) sözde kkulübüne giriyorum yazmışsın 2.el bebek bezı satıyorlarmış ailelerin aldığı paketini hiç açmadan kullanmadıkları için satıyorlar aldım memnunum yazmışsın, bide evcil hayvan aldım bebeğime bence sizde alin deyip link atıyorsun giriyorum siteye minnacık bembeyaz bir keçi yavrusu var bu son zamanlarda heidi yi çok izledim sanırım keçiler rüyama girdi
Sukur bizdeki o boyutlarda degil ve bugun belli bile olmayacak durumda sanirim yune tepki verdi annanesindeyken suan gozlemleyecegim dr a da gotursem gozle gorulur bisey yok bosa gidecegim umarim devam etmez sagol ilgin ve aciklaman icin insallah sizinde tamamen toparlarCanim bu atopik dermatit den en çok çeken benim burda galiba ama çok şükür şimdi kızımın pamuk gibi bir cildi var. Daha önce de detaylı bir sekilde yazmıştım nasıl bakım yaptığımı eski mesajlarimdan bulabilirsin, ben bella b ve babe ürünlerini kullanıyorum. kesinlikle kopuren hicbirsey le yikamiyorum Bebeğimi ve herseyini utuleyip giydiriyorum. Benim kızımın doğduğunda beri göz kapaklarindan ayak parmaklarını kadar heryerinde vardı şimdi sadece bacaklarda hafif kizariklik ve pullanma var ona da hergün 4 5 kez babe losyon suruyorum, ama yuzumuz kar gibi pamuk gibi oldu kaldı ki önceden sivilce den kızın ten rengini anlayamiyorduk. Düzenli bakim yaparsan ve inatçı bir atopik dermatit değilse 20 gunde düzelir.
Hamdolsun cok iyiyim sizlerin dertlerini çektiklerini okudukca sikayet etmeye utanirim huysuzdu kucakti diye bunlar dert degilmis zira onu ogrenmis oluyorum. Kızım bize evine aliskin disarida falan keyifli ama baska evlerde inanilmaz hircin yerini yadirgiyor buda nazarligimiz olsun o kadar olur. Sen lutfen aklina kotu seyler getirme senin bu vesveseli hallerin beni benden aliyor azicik olumlu ilimli ol hatun silkeleyecegim seni yoksa :) 1 ay emzirmemek cok ara vermis olmuyormusun sutun etkilenmiyor mu?Canim benim nasilsin fistik nasil ,Yok canım ilk dogduklarinda süt inenene kadar yara olurdu en fazla 4 gün sürerdi parçalansa bile süt inince hemen emdikce geçerdi dayanırdim acısına hiç krem kullanmadım .ama bu ne ilerliyor ne kapanıyor resmen 2 göz
Var ortada görenler nazar olmuş diyor bilmiyorum ne yapcam 1 aydır emzirmiyorum unutmasin diye 4 5 günde emzirim diyorum hop başa dönüyor ilk 2 ay olmadı nedense geçen ay oldu.birde dogumdan sonra koltuk altinda kitle buldum çok korktum ağladım USG çekildi reaktif kötüdür uzak dendi ama USG den sonra böyle oldu acaba onunla alakali tekrar gidecem Dr a .zaten sol göğüs boş yavrum bunu emsin bari dedim ama böyle çok zor oluyor
Benim herifte aksine cocuk azcik ik mik yapsa bakiyorum soyuyor hemen annesi su hazirla yikayacagiz diyorKızlar valla eşlerle ilgili yazdıklarınıza çok güldüm
Demek erkeklerin çoğu böyle.
Dün sabah 8de oğlum baya kustu. Yüz göz saç baş kusmuk için de. Kalk yıkayalım çocuğu dedim ,dursun akşam yıkarız dedi beyim....
Gece boyu rahatca uyumasına rağmen sabah 8 de kalkmak bile zor geliyor
Hee bugün cocukla da ilgilenmez artik bana tavir yapacak ya isten gelir gelmez atar kendini yatak odasina ben kime kapris yapayim bilemiyorum vallahi sıkıldım artikBi de o sana küsmüş :)))
Ya napalım anayız biz koruma içgüdülerimiz tavan yapmış durumda :)))
Aslında esin hakli ama bakinca sende haklisin kendimden biliyorum ayni durumu bizde yasiyoruz. Gun icinde zaten göremiyorlar aksam geldigindede babaya bize oldugu kadar sen sakrak halleri olmuyor en azindan bizde durum bu ama uykudab uyandiginda agulamalar falan cok keyifli oluyor e oda baba dayanamıyor sevmek istiyor bir kez bende seninle ayni tepkiyi verdim uykusunu boluyorsun sasirtma cocugu birak uyuyacak dedim küstü bana ama uzuldum sonra. Senin benim gibi duzenini bilmez bu herifler sevmek istediklerinden müdahale etmemek lazim. Ben simdi ellemiyorum 10dk bile olsa seviyor nazlatiyor sonra kendisi uyutuyor. Duzenide sasmadi sukur hic kalp kirip sogutmaya gerek yok diye dusunuyorum.Hee bugün cocukla da ilgilenmez artik bana tavir yapacak ya isten gelir gelmez atar kendini yatak odasina ben kime kapris yapayim bilemiyorum vallahi sıkıldım artik
Hep müdahale mi ediyorsun davranışlarına ?Hee bugün cocukla da ilgilenmez artik bana tavir yapacak ya isten gelir gelmez atar kendini yatak odasina ben kime kapris yapayim bilemiyorum vallahi sıkıldım artik
Bebek sesine benimki de cok duyarlı. Aglarsa uyaniyor kalkip beni pispisliyor deli :))Duymasa benimki duymazdı diye düşünüyorum davul çalsan uyanmazdı normalde Aslında ama bu kadar yazdıklarınızdan sonra hakkını yemişim adamın diye düşündüm :))) Bebek sesine duyarlı çıktı benimki galiba :))
Ben cok mudahale ediyorum,delirtiyor cunku. Hatta bazen polise gidip uzaklastirma karari cikartacagim sana diyorum :))Hep müdahale mi ediyorsun davranışlarına ?
Yoksa tek seferde bu kadar küsülür mü :)
Benimki ilk başlarda kızıyordu bana sen annesiysen ben de babasıyım neden zarar verecek bi şey yapayım yada neden kötü tutayım diye
ama ben biraz abartmıştım aman şöyle tut aman şöyle yap diye çok karışıyordum :)))
Abartiyoruz aslinda birak yapsin birsey olmaz bende kiziyordum yok kollarindan kaldirma yok havaya kaldirma yok ayaklarini bastirma bla bla ama baktim ay gelisimine bunlarin yapilmasi lazimmis zaten farkinda olmadan adam dogru birsey yapıyormuş sonucta baba oda nasil sevecegine karismamak lazim empati yapiyorumda bana bu kadar mudahale edilse ellemem o cocugu bir daha :)Ben cok mudahale ediyorum,delirtiyor cunku. Hatta bazen polise gidip uzaklastirma karari cikartacagim sana diyorum :))
Daha 40li bile degilken fotograf cektirir gibi koltuk altina kistirip gezdiyordu,diger eli bosta. Sepet tasir gibi yapiyor cok hirpaliyor. Ikinci cocuk olmasina ragmen adam buldumcuk oldu, ucak yapıp ucuruyor falan. Yahu anlamaz daha hirpalama bu kadar diyorum ama yok anlamiyor.
senin koca tarihe geçer sanırım uyku derinliği konusunda.Bebek sesine benimki de cok duyarlı. Aglarsa uyaniyor kalkip beni pispisliyor deli :))
Oysaki firsat verseler ben uyurum zaten pispislanmaya falan ihtiyacim yok :)
ya kızlar fena üşütmüşüm nefes aldıkça gövdemin içi ağrıyor başım ağrıyor.az önce doktora gittim.aferin forte ve arveles verdi.her doktor başka birşey söylüyor bugün ki doktor emzirirken kullansbilirsin dedi.sizin bi bilginiz var mı bu ilaçlarla ilgili
Kizlar bu inek sutu alerjisinden ben de supheleniyorum.
Ishal gibi su yapiyor kakasini. Bazi gunler 6-7 kereye kadar yapiyor. Bazen 2-3 sefer.
Cok da kusuyor ablasinda oldugu icin bunda da reflu vardir diye dusunuyordum ama son gunlerde bu alerji isi kafama takildi.
Bizim kanguruda anneye dönük dısa dönük kullanıma uygun degil iki üc defa kullandım uyudu içinde kızım bana kullanışlı geldi ama yazın sicakta zor tabi kullanmak.Ben de bugün kanguru ihtiyacı hissettim. Ama anneye dönük kucaktayken bile çok duramıyor. İlla ki dışarıya dönük olacak. Burada bir arkadaş araştırmiş yazmıştı dışa dönük kangurular omurilik yapısı için uygun değil diye. Bunu biraz irdelemek lazım . Bir de sıcaklarda dururlar mi içinde acaba?
Lavoboya çişe tutmayı denedin mi hiç? Bence dene işe yarayabilir.
Yok canım denemedım kaka ıçın mı faydası oluyo kı?
Onun aynisini benim esimde yapıyor .Kızlar gece gece iyi güldümdemekki bütün hepsi aynı bu erkeklerin benimki gece bırak uyanmayı horluyo sabaha kadar kızı uyutup kendim uyuyamıyorum horlamasından gündüz de yemek yapmaya mutfağa gidiyorum mesela kızı emzirip veriyorum eline 10 dk sonra geliyo yanıma bu kız acıkmış galiba elini emiyo diye
Benimde aile hekimim gerek yok dedi ama ben yaptirdim asini alip gittiginde yapıyorlar zaten birsey demeye haklari yok heleki su donemde etrafimda rota yüzünden hastanede yatan o kadar cocouk varken yaptirmamazlik edemezdimKızlar belki yazan olmuştur ama hepsini okuyamadım. Bu rota virüs aşısını çocuk drmuz önerdi ama aile hekimi önermiyor. Siz yaptırdınız mı karar veremedik.
Çok geçmiş olsun canımya kızlar fena üşütmüşüm nefes aldıkça gövdemin içi ağrıyor başım ağrıyor.az önce doktora gittim.aferin forte ve arveles verdi.her doktor başka birşey söylüyor bugün ki doktor emzirirken kullansbilirsin dedi.sizin bi bilginiz var mı bu ilaçlarla ilgili
Benimkide çocuk annenin çantasıdır diyoBen de eşimi dayanıksız zannediyordum alayı böyle herhalde :)) azcık birşey desem ' eeee cennet annelerin ayakları altında, öyle kolay değil cennete gitmek tabi' diyor pişkin pişkin. Babasın sende diyorum babalar için birşey söylenmemiş diyip geçiyor :)) yardımcı olmaya çalışsalar bile o kadar galiba kapasiteleri. Bir deniz atı bir penguen kadar olamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?