2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimki banyo yaptırırken bakamıyor neymiş içi gidiyormuş öyle görünce. Sanki işkence yapıyoruz sadece su döküyoruz ağlamıyor bile çoğu zaman :))

Ben evcil hayvan almisim cidden anca ruyanda gorebilecegin birseymis

Sukur bizdeki o boyutlarda degil ve bugun belli bile olmayacak durumda sanirim yune tepki verdi annanesindeyken suan gozlemleyecegim dr a da gotursem gozle gorulur bisey yok bosa gidecegim umarim devam etmez sagol ilgin ve aciklaman icin insallah sizinde tamamen toparlar

Hamdolsun cok iyiyim sizlerin dertlerini çektiklerini okudukca sikayet etmeye utanirim huysuzdu kucakti diye bunlar dert degilmis zira onu ogrenmis oluyorum. Kızım bize evine aliskin disarida falan keyifli ama baska evlerde inanilmaz hircin yerini yadirgiyor buda nazarligimiz olsun o kadar olur. Sen lutfen aklina kotu seyler getirme senin bu vesveseli hallerin beni benden aliyor azicik olumlu ilimli ol hatun silkeleyecegim seni yoksa :) 1 ay emzirmemek cok ara vermis olmuyormusun sutun etkilenmiyor mu?

Benim herifte aksine cocuk azcik ik mik yapsa bakiyorum soyuyor hemen annesi su hazirla yikayacagiz diyor mirayda suyu cok seviyor cikinca agliyor zilli. Babasida bitiyor hallerine keske bu performansi gecede gosterse uykusu agir ama dikkat ettim ben odada degilken ik etse kalkiyor hemen besigin basinda bitiveriyor ama ben varken umursamiyor sanirim bu rahatligi biz veriyoruz onlara.

Hee bugün cocukla da ilgilenmez artik bana tavir yapacak ya isten gelir gelmez atar kendini yatak odasina ben kime kapris yapayim bilemiyorum vallahi sıkıldım artik
Aslında esin hakli ama bakinca sende haklisin kendimden biliyorum ayni durumu bizde yasiyoruz. Gun icinde zaten göremiyorlar aksam geldigindede babaya bize oldugu kadar sen sakrak halleri olmuyor en azindan bizde durum bu ama uykudab uyandiginda agulamalar falan cok keyifli oluyor e oda baba dayanamıyor sevmek istiyor bir kez bende seninle ayni tepkiyi verdim uykusunu boluyorsun sasirtma cocugu birak uyuyacak dedim küstü bana ama uzuldum sonra. Senin benim gibi duzenini bilmez bu herifler sevmek istediklerinden müdahale etmemek lazim. Ben simdi ellemiyorum 10dk bile olsa seviyor nazlatiyor sonra kendisi uyutuyor. Duzenide sasmadi sukur hic kalp kirip sogutmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Hee bugün cocukla da ilgilenmez artik bana tavir yapacak ya isten gelir gelmez atar kendini yatak odasina ben kime kapris yapayim bilemiyorum vallahi sıkıldım artik
Hep müdahale mi ediyorsun davranışlarına ?
Yoksa tek seferde bu kadar küsülür mü :)
Benimki ilk başlarda kızıyordu bana sen annesiysen ben de babasıyım neden zarar verecek bi şey yapayım yada neden kötü tutayım diye
ama ben biraz abartmıştım aman şöyle tut aman şöyle yap diye çok karışıyordum :)))

Bebek sesine benimki de cok duyarlı. Aglarsa uyaniyor kalkip beni pispisliyor deli :))
Oysaki firsat verseler ben uyurum zaten pispislanmaya falan ihtiyacim yok :)

Ben cok mudahale ediyorum,delirtiyor cunku. Hatta bazen polise gidip uzaklastirma karari cikartacagim sana diyorum :))
Daha 40li bile degilken fotograf cektirir gibi koltuk altina kistirip gezdiyordu,diger eli bosta. Sepet tasir gibi yapiyor cok hirpaliyor. Ikinci cocuk olmasina ragmen adam buldumcuk oldu, ucak yapıp ucuruyor falan. Yahu anlamaz daha hirpalama bu kadar diyorum ama yok anlamiyor.

Abartiyoruz aslinda birak yapsin birsey olmaz bende kiziyordum yok kollarindan kaldirma yok havaya kaldirma yok ayaklarini bastirma bla bla ama baktim ay gelisimine bunlarin yapilmasi lazimmis zaten farkinda olmadan adam dogru birsey yapıyormuş sonucta baba oda nasil sevecegine karismamak lazim empati yapiyorumda bana bu kadar mudahale edilse ellemem o cocugu bir daha :)

ya kızlar fena üşütmüşüm nefes aldıkça gövdemin içi ağrıyor başım ağrıyor.az önce doktora gittim.aferin forte ve arveles verdi.her doktor başka birşey söylüyor bugün ki doktor emzirirken kullansbilirsin dedi.sizin bi bilginiz var mı bu ilaçlarla ilgili

Kızlar belki yazan olmuştur ama hepsini okuyamadım. Bu rota virüs aşısını çocuk drmuz önerdi ama aile hekimi önermiyor. Siz yaptırdınız mı karar veremedik.

Biz ilçedeyiz herzaman çocuk drmuza ulaşamıyoruz o yüzden sağlık ocağında yaptırmaması gerek

Çok geçmiş olsun. Ben sezaryen in ilk günlerinde ağrı acıya dayanamayinca doktorum Arveles voltaren vs iğne vurulabilirsin demişti. Sütü o kadar etkilemez demişti o hastanedeki çocuk doktoru da. Ama birinin al dediğine diğeri kara diyor. İnsan şaşırıyor. Doğal yöntemler yetmezse kullanırsın olmszsa

Biz gazdan dolayı acile gittigimizde doktor demişti o süt alerjisini bana onuda kontrol etmek lazim ağlar gaz sanilabilir diye onun çocuğunda çikmış gazdan aģlıyor sanmıslar sonra kakasinda kan görmüsler o zaman anlamıslar süt alerjisi olduģunu bana bir hafta yeme bak aģlaması değişecekmi diye dedi birkać gün zor dayandim ama bizimki bariz gazdı azaldı ama halada var. Hayatimda gördügüm en enterasan doktorlardandı bir erkek icin fazla hassastı cocuk konusunda aslinda iyide oldu esime güzel seyler anlattı kadınlar doğumdan sonra cok bunalır helede bebek gazliysa yardim etmek anlamak gerek her fırsatta bebekle ilgileninki esiniz o surede kendine vakit ayırabilsin filan dedi baya analattı. Sizin beyleri o çocuk doktoruna bi götürmek lazım

Bizim kanguruda anneye dönük dısa dönük kullanıma uygun degil iki üc defa kullandım uyudu içinde kızım bana kullanışlı geldi ama yazın sicakta zor tabi kullanmak.

Lavoboya çişe tutmayı denedin mi hiç? Bence dene işe yarayabilir.

Yok canım denemedım kaka ıçın mı faydası oluyo kı?

Evet beze yapamıyor ıkınıp duruyor lavoboya cişe tutunca yapıyor genelde az da yapsa rahatliyor bizimki.

Onun aynisini benim esimde yapıyor .

Kızlar belki yazan olmuştur ama hepsini okuyamadım. Bu rota virüs aşısını çocuk drmuz önerdi ama aile hekimi önermiyor. Siz yaptırdınız mı karar veremedik.
Benimde aile hekimim gerek yok dedi ama ben yaptirdim asini alip gittiginde yapıyorlar zaten birsey demeye haklari yok heleki su donemde etrafimda rota yüzünden hastanede yatan o kadar cocouk varken yaptirmamazlik edemezdim

Çok geçmiş olsun canım

Benimkide çocuk annenin çantasıdır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…