Ben diyetisyene gittim 1 hafta olacak diyete basladim.
Kendimi motive etmek icin diyet gunlugu actim burda. Istersen gel günlük gidelim orda birlikte:)
Ben inanıyorum her şey eskisi gibi olucak :) eski pantolonlarına giremeyip hamile pantonlarına devam edince insanın morali bozuluyor. İlk defa eski pantolonuma girdiğimde kaç tane foto cektim kimbilir mutluluktan şimdi sıra badilerde çünkü göbeğim var. Ama düzenli egzersiz ve dediğin gibi sağlıklı yiyeceklerle olucak. Burdan hergün bunları da konussak aslında gaza gelir hızlı toparlarız
Annem karnına korse takmadın o göbek asla gitmez deyip beni korkuttu ne yalan söyleyeyim sezaryen diye gitmez diyor lar genelde . ay içime bir daraltigeldi aynada bakıyorum kendime nohut yutmuş solucan gibi duruyor igrencim
Ben diyetisyene gittim 1 hafta olacak diyete basladim.
Kendimi motive etmek icin diyet gunlugu actim burda. Istersen gel günlük gidelim orda birlikte:)
Bu arada bu meme reddi denen sey ne zaman bitecek ?
Kucuk adam hem emzirmemi, bir elimle elini bir elimle memeyi tutmami ama ayni anda evi dolasabilmeyi, sonra bir ayna onunde tersten( ! ) durup birbirimizle konusup gulusmeyi, bunlari yaparken hafif hafif hoplatilmayi istiyor.
Bu donem gecene kadar kendime dort tane daha kol ekletsem basa cikabilecegim sanirim
Bu arada bu meme reddi denen sey ne zaman bitecek ?
Kucuk adam hem emzirmemi, bir elimle elini bir elimle memeyi tutmami ama ayni anda evi dolasabilmeyi, sonra bir ayna onunde tersten( ! ) durup birbirimizle konusup gulusmeyi, bunlari yaparken hafif hafif hoplatilmayi istiyor.
Bu donem gecene kadar kendime dort tane daha kol ekletsem basa cikabilecegim sanirim
O ne zaman biter bilmemde Miray emerken dunden beri bildigin dort donuyor kucagimda nerdeyse omuzuma cikacak saga sola bakayim derken ayaga bile kalkti bugun :)))
O ne zaman biter bilmemde Miray emerken dunden beri bildigin dort donuyor kucagimda nerdeyse omuzuma cikacak saga sola bakayim derken ayaga bile kalkti bugun :)))
Peki bu saga sola bakma arzusu neden emerken depresiyor
Hayir yani zaten yapacak bir isiniz yok, istediginiz kadar bakin saga sola. Niye emme vakti akla geliyor bu durum
Resmen kan ter icinde kaliyorum emzrirken. Dun hastanedeydik emzirme odasını kullanmak zorunda kaldim. Ordakiler de hep minicik yeni dogmus bebekler. Analari dehset icinde kaldi halimizi gorunce
Ya ben ne yapayim kizlar birden kilo verince buruş buruş sarkti göbegim...ben de eski pantolonlara sigamiyorum ama zayifliktan...bol geliyor belimde durmuyor hicbiri...istek disi kilo veriyorum 46.8 dim gecen hafta bu hafta 46 olmusumdur ben de almaya calisanlardanim
Ya ben ne yapayim kizlar birden kilo verince buruş buruş sarkti göbegim...ben de eski pantolonlara sigamiyorum ama zayifliktan...bol geliyor belimde durmuyor hicbiri...istek disi kilo veriyorum 46.8 dim gecen hafta bu hafta 46 olmusumdur ben de almaya calisanlardanim
Bu da can sıkıcı gercekten.
Ilk dogumda benim de boyle olmuştu.
15 gun bile gecmeden hamile kaldigim kilonun da altina inmistim.
Ben uzuntuden yiyememistim kizim emmiyor diye. Sen de yemedigin icin mi kilo veriyorsun yoksa yedigin halde mi?
Maşallah kuzuya. Kaç günlük kızın? Oğlum 105 günlük 1 aya yakın oldu devam ediyor bizim sorunumuz. Haftada 1 yapıyor. Hatırlattığın çokadar iyı oldu. Hemen aldirayım. Insallah bizi de rahatlatır.
Maşallah kuzuya. Kaç günlük kızın? Oğlum 105 günlük 1 aya yakın oldu devam ediyor bizim sorunumuz. Haftada 1 yapıyor. Hatırlattığın çokadar iyı oldu. Hemen aldirayım. Insallah bizi de rahatlatır.
Benimki 88 günlük cnm 2 gün sonra tam 3 aylık oluyoruz bizde tam 1 aylıkken başladı ancak toparladık inşallah sende de işe yarar bide benimki market kefiri değil arkadaşımdan mayalık aldım kendim yapıyorum sen de öyle bulabilirsen daha iyi olur
Hamdolsun cok iyiyim sizlerin dertlerini çektiklerini okudukca sikayet etmeye utanirim huysuzdu kucakti diye bunlar dert degilmis zira onu ogrenmis oluyorum. Kızım bize evine aliskin disarida falan keyifli ama baska evlerde inanilmaz hircin yerini yadirgiyor buda nazarligimiz olsun o kadar olur. Sen lutfen aklina kotu seyler getirme senin bu vesveseli hallerin beni benden aliyor azicik olumlu ilimli ol hatun silkeleyecegim seni yoksa :) 1 ay emzirmemek cok ara vermis olmuyormusun sutun etkilenmiyor mu?
sütüm 10 gün kesildi canım zaten bu ara da yara oldu ugrastim gelsin diye ama 10 g u n damlamadi bile pompa aldım ogl J m memeye düşkün dedim bu süt inşallah gelecek dedim saat başı sagdim çok şükür yeni dogum yapmisim gibi az az Geldi ve arttı cok şükür ama 1 ay oldu günde 2 kez aglaya aglaya emzirip kalanı hep sagdim iyilesmedi. en son da 5 gündür hiç emzirmedim şimdi kapanmış yara tam olarak şükür ama ya emzirince tekrar açılırsa diye yarın emzirecem inşallah b i daha yara olmaz canım bakalım. Kitlede reaktif dedi dr sadece kontrol var 3 ayda çok şükür ..
Hadi gözünüz aydın. Daha öncede yazmıstım ninocin
le konuşmuştuk benim kızımda tam olarak kabız deģilde aşıdan beri kaka yapamiyor bezine arada bi baya fena oluyor şuan o anlardan mesela ağlayıp duruyordu simdi fon makinası açtım sakinleşti kakasını yapsa sakinleşecekte ıkınıp duruyor ama bişey yok malesef. Lavoboya çişe tutuyorum oraya yapiyor genelde zorlana zorlana ama şuan orayada yapamadı. Kefir hiç içmedim sevmem gibi ama bulsam denerdim de nereden bulacağız onuda. Hazırlarda işe yarar mi bilemiyorum onlarda katkılı koruyuculu filan faydası mı olur zararı mı Allah bilir.