- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Arkadaslar su tiroid hormonlarindan bahsetmistim ya.
Dun endokrin bolumune gittim, ultrason falan cekildi. 10 gun bekleme suresi verdi sonra tekrarlanacak tahliller. Duruma göre ilac baslanacak. Gebelikte cikmasa bile dogumdan sonra karsilasabiliyoruz dedi dr. Gecici de olabiliyormus kalici da.
Firsat bulduğunuzda yaptirmasdiysaniz eger sizler de bir kan tahlili yaptirmaya çalışın ne olur ne olmaz.
hafta sonu o yöntem iyi oluyor :)) benimki işten geldiğinde ilgileniyo hakkını yemiyim ondan hfta içi geceleri sabahları ben bakıyorum dayanabildiğim kadar. Dayanamazsam babasıııı modu :)Ben sadece tuvalete giderken degil valla bazen öyle bi uykusuz kalıyorum ki
gece eşim uyuyor ağlatmıyorum Zaten sesine bile uykusu bölünmüyor yani.
bari gündüz oynarken çok rahat ilgilenebilir diyorum benim bebiş bazen 7 de açıyor gözleri saatlerce de uyumuyor öyle durumlarda koyuyorum yanına hadi bakalım görüşürüz hoşçakalın diyorm :)))
Hay maşallahGecen canim cikti artik üst üste emzir altini degistir oyna kucaginda dolastir 2-3 saati bulmustu o da koltukta yatiyor (yatak odasinda koltuktaki gibi tatli olmuyormus uyku) cocuk hala mizildaniyor tabi sesine uyandi Allah sana sabir versin dedi döndü uyumaya devam etti...
Bende kiloları verdim ama aynen göbek duruyorUzun zamandır giremiyordum malum bizim ki bi mazlum arada fırlamaya kesiyor son 1 haftadır ne meme ne biberon vs vs hiç birşey kabul etmiyordu beyfendi vs vs. Benim göbeğim 5 6 aylık hamile gibi kaldı kilom çoktandır 64 eski kilom dan hamile kalmadan önceki kilodan 1 kiloda aşağı düştüm, ama göbek var bu normal mi ? Siz ne yaptınız gitti mi Gobus ler yoksa benden misiniz
Ben 17kilo almıştım hamilelikte 4kilosu duruyorUzun zamandır giremiyordum malum bizim ki bi mazlum arada fırlamaya kesiyor son 1 haftadır ne meme ne biberon vs vs hiç birşey kabul etmiyordu beyfendi vs vs. Benim göbeğim 5 6 aylık hamile gibi kaldı kilom çoktandır 64 eski kilom dan hamile kalmadan önceki kilodan 1 kiloda aşağı düştüm, ama göbek var bu normal mi ? Siz ne yaptınız gitti mi Gobus ler yoksa benden misiniz
Kızlar merhaba
Galactago kullanan var mi? Bir şişe bitecek diye 2. Sini aldım ama siseler farklı
Orjinalliginden şüpheye dustum. Siselerin birinde galactago yaziyo amblem var digerinde ise bebek ve anne resmi
Sizdeki şişe hangisi?
Bende kiloları verdim ama aynen göbek duruyoralt karın egzersizlerine başlıcam inşallah iş yarar
Ben 17kilo almıştım hamilelikte 4kilosu duruyorgobek de var tabi dar bluzleri kaldrdim:/
Ben normal doğum yaptım ama korse takmadım. Cok arastırdım doktoruma sordum korse gevseyen kasları toplatmıyormus. Egzersiz sart :) bugun başladım egzersize ayse tolganın 1numaralı videosundaki egzersizler az yorucu onunla başladım :) haydi beraber yapalımAnnem karnına korse takmadın o göbek asla gitmez deyip beni korkuttu ne yalan söyleyeyim sezaryen diye gitmez diyor lar genelde . ay içime bir daraltigeldi aynada bakıyorum kendime nohut yutmuş solucan gibi duruyor igrencim
Ben neko esnek sling kullaniyorum suanda tamamen sarilan modelden kafasini çıkarabiliyor artik kumasdan mirket gibi cikardi kafayi etrafi izledi haftasonu avmde :)gevezek
Facebook kullanmiyorum ama bir yolunu bulup o sayfayi inceleyecegim. Tesekkur ederim. Sling bende almıştım tek omuzdan takılan. Bir muddet işimi gördü. İçinde uyudu. Ama dışarıya çıkarken ve büyüdükçe çok kullanışlı gelmedi bana. Evde kucagima aldığımda bile dışa dönük pozisyonda durmak istiyor. Anneye doğru kanguruya yerlestirildiginde etrafına rahat bakabiliyor mu? Hangi kanguruya kullanıyorsun? Biz 3 buçuk aylık olduk içinde rahat durabilir artık sanırım.
Benvtekrar kadindoguma.gidecegm rahim ve dikislerin.kontrolu icin.doktor tamam.derse ben de baslayacahim.egzersizlere aysetolga ozellikle.hamilelik sonrasi kilolar icin miymisBen normal doğum yaptım ama korse takmadım. Cok arastırdım doktoruma sordum korse gevseyen kasları toplatmıyormus. Egzersiz sart :) bugun başladım egzersize ayse tolganın 1numaralı videosundaki egzersizler az yorucu onunla başladım :) haydi beraber yapalım
Ne guzel masallah solomombaby kumasi kanvas mi yumusak dokuma.gibi migevezek . Ben. Solomombaby aldim kanguru. Bugun ilk kez 1 saat kadar kulladik cok rahatti. 10 dakikadan sonra icinde uyuuakaldi oglum eve gelene kadsr da uyanmadi:)
Canım ben yürüyüş yapıyorum günlükMurat bür ve ayşe tolga egzersizlerine başladım bugun bana katılan var mı :) her gün yapar birbirimizi gaza getiririz
İnternette var bir sürü video ama doğum sonrası için alt karı kaslarını çalıştıran plates hareketlerini gösteren videoları var denedim. Kolaydı yaparken ama üst bacağımda agrı yaptı hafif işe yarıyor yani :)Ben neko esnek sling kullaniyorum suanda tamamen sarilan modelden kafasini çıkarabiliyor artik kumasdan mirket gibi cikardi kafayi etrafi izledi haftasonu avmde :)
Kanguru da neko baby size.almayı düşünüyorum, ama momfortbaby solomombaby de kullanan.cok var butcenize gore bakabilirsnz
Benvtekrar kadindoguma.gidecegm rahim ve dikislerin.kontrolu icin.doktor tamam.derse ben de baslayacahim.egzersizlere aysetolga ozellikle.hamilelik sonrasi kilolar icin miymis
Yumusak ama kalin canim kumas.Ne guzel masallah solomombaby kumasi kanvas mi yumusak dokuma.gibi mi
Ben inanıyorum her şey eskisi gibi olucak :) eski pantolonlarına giremeyip hamile pantonlarına devam edince insanın morali bozuluyor. İlk defa eski pantolonuma girdiğimde kaç tane foto cektim kimbilir mutluluktanCanım ben yürüyüş yapıyorum günlük
Ve artık ekmek hiç yemiyorum
Sabahları sağlıklı bi kahvaltı yeşillikli bol peynirli
Emzirdigim için de ağzım boş kalmıyor tabi en geç 2saate bir mutlaka bi şeyler atıştırıyorum ama gene sağlıklı şeyler :)
En az 2buçuk litre su
Şimdilik bu kadar ama sezeryan olduğum için egzersiz cesaretim Yok henüz
Bu hafta artık eski pantolonlarıma girmeye düğmeler kapanmaya başladı ama hala eskisi gibi olmuyor dar oluyor basenler genişlemiş
İnşallah yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşırız
Ben diyetisyene gittim 1 hafta olacak diyete basladim.Ben normal doğum yaptım ama korse takmadım. Cok arastırdım doktoruma sordum korse gevseyen kasları toplatmıyormus. Egzersiz sart :) bugun başladım egzersize ayse tolganın 1numaralı videosundaki egzersizler az yorucu onunla başladım :) haydi beraber yapalım
Desenleri cok hosuma gidiyor solomombabynin fiyat da cok uygun,nekonun da dokuma olmasi cazip bakalim biray sonra son kararimi verecegim artik=)Yumusak ama kalin canim kumas.
Ben de ikihafta once kotuma sigabildim cok sevdigim bir pantolonuma da buhafta sigdim dedign gibi aynaya bakip bakip gulumsedim=)Ben inanıyorum her şey eskisi gibi olucak :) eski pantolonlarına giremeyip hamile pantonlarına devam edince insanın morali bozuluyor. İlk defa eski pantolonuma girdiğimde kaç tane foto cektim kimbilir mutluluktanşimdi sıra badilerde çünkü göbeğim var. Ama düzenli egzersiz ve dediğin gibi sağlıklı yiyeceklerle olucak. Burdan hergün bunları da konussak aslında gaza gelir hızlı toparlarız
Aslini isrersen kumas bilgim pek iyi degil benimDesenleri cok hosuma gidiyor solomombabynin fiyat da cok uygun,nekonun da dokuma olmasi cazip bakalim biray sonra son kararimi verecegim artik=)
Ben de ikihafta once kotuma sigabildim cok sevdigim bir pantolonuma da buhafta sigdim dedign gibi aynaya bakip bakip gulumsedim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?