2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hamileyken bi ara tsh ta bir oynama oldu troid vs dediler 1 hafta sonra tekrar gel dedi ultrason vs bu seferde yok gebelikle alakalıdır deyip geçtiler bende çok üstüne durmadım açıkçası söylemen iyi oldu , kan tahlilini en yakın zamanda tekrarlayayim inş.

hafta sonu o yöntem iyi oluyor :)) benimki işten geldiğinde ilgileniyo hakkını yemiyim ondan hfta içi geceleri sabahları ben bakıyorum dayanabildiğim kadar. Dayanamazsam babasıııı modu :)

Bende kiloları verdim ama aynen göbek duruyor alt karın egzersizlerine başlıcam inşallah iş yarar

Ben 17kilo almıştım hamilelikte 4kilosu duruyor gobek de var tabi dar bluzleri kaldrdim:/

gevezek
Facebook kullanmiyorum ama bir yolunu bulup o sayfayi inceleyecegim. Tesekkur ederim. Sling bende almıştım tek omuzdan takılan. Bir muddet işimi gördü. İçinde uyudu. Ama dışarıya çıkarken ve büyüdükçe çok kullanışlı gelmedi bana. Evde kucagima aldığımda bile dışa dönük pozisyonda durmak istiyor. Anneye doğru kanguruya yerlestirildiginde etrafına rahat bakabiliyor mu? Hangi kanguruya kullanıyorsun? Biz 3 buçuk aylık olduk içinde rahat durabilir artık sanırım.

Selam canım... Benim ablam kullanıyor Galactago Damla. Doktor tavsiyesi ile başlamıştı. Firmayı arayıp sorduk "ürün ambalajında değişikliğe gidildi, güvenle kullanabilirsiniz, içerik aynı" dediler. Piyasada sahte ürün yokmuş. Zaten sütünde de artış oldu yani. Bilgin olsun canımcım...

Bende kiloları verdim ama aynen göbek duruyor alt karın egzersizlerine başlıcam inşallah iş yarar

Ben 17kilo almıştım hamilelikte 4kilosu duruyor gobek de var tabi dar bluzleri kaldrdim:/

Annem karnına korse takmadın o göbek asla gitmez deyip beni korkuttu ne yalan söyleyeyim sezaryen diye gitmez diyor lar genelde . ay içime bir daraltigeldi aynada bakıyorum kendime nohut yutmuş solucan gibi duruyor igrencim

Annem karnına korse takmadın o göbek asla gitmez deyip beni korkuttu ne yalan söyleyeyim sezaryen diye gitmez diyor lar genelde . ay içime bir daraltigeldi aynada bakıyorum kendime nohut yutmuş solucan gibi duruyor igrencim
Ben normal doğum yaptım ama korse takmadım. Cok arastırdım doktoruma sordum korse gevseyen kasları toplatmıyormus. Egzersiz sart :) bugun başladım egzersize ayse tolganın 1numaralı videosundaki egzersizler az yorucu onunla başladım :) haydi beraber yapalım

Ben neko esnek sling kullaniyorum suanda tamamen sarilan modelden kafasini çıkarabiliyor artik kumasdan mirket gibi cikardi kafayi etrafi izledi haftasonu avmde :)
Kanguru da neko baby size.almayı düşünüyorum, ama momfortbaby solomombaby de kullanan.cok var butcenize gore bakabilirsnz

Benvtekrar kadindoguma.gidecegm rahim ve dikislerin.kontrolu icin.doktor tamam.derse ben de baslayacahim.egzersizlere aysetolga ozellikle.hamilelik sonrasi kilolar icin miymis

Murat bür ve ayşe tolga egzersizlerine başladım bugun bana katılan var mı :) her gün yapar birbirimizi gaza getiririz
Canım ben yürüyüş yapıyorum günlük
Ve artık ekmek hiç yemiyorum
Sabahları sağlıklı bi kahvaltı yeşillikli bol peynirli
Emzirdigim için de ağzım boş kalmıyor tabi en geç 2saate bir mutlaka bi şeyler atıştırıyorum ama gene sağlıklı şeyler :)
En az 2buçuk litre su
Şimdilik bu kadar ama sezeryan olduğum için egzersiz cesaretim Yok henüz
Bu hafta artık eski pantolonlarıma girmeye düğmeler kapanmaya başladı ama hala eskisi gibi olmuyor dar oluyor basenler genişlemiş
İnşallah yaza kadar istediğimiz kilolara ulaşırız

İnternette var bir sürü video ama doğum sonrası için alt karı kaslarını çalıştıran plates hareketlerini gösteren videoları var denedim. Kolaydı yaparken ama üst bacağımda agrı yaptı hafif işe yarıyor yani :)

Ben inanıyorum her şey eskisi gibi olucak :) eski pantolonlarına giremeyip hamile pantonlarına devam edince insanın morali bozuluyor. İlk defa eski pantolonuma girdiğimde kaç tane foto cektim kimbilir mutluluktan şimdi sıra badilerde çünkü göbeğim var. Ama düzenli egzersiz ve dediğin gibi sağlıklı yiyeceklerle olucak. Burdan hergün bunları da konussak aslında gaza gelir hızlı toparlarız

Ben diyetisyene gittim 1 hafta olacak diyete basladim.
Kendimi motive etmek icin diyet gunlugu actim burda. Istersen gel günlük gidelim orda birlikte:)

Yumusak ama kalin canim kumas.
Desenleri cok hosuma gidiyor solomombabynin fiyat da cok uygun,nekonun da dokuma olmasi cazip bakalim biray sonra son kararimi verecegim artik=)
Ben de ikihafta once kotuma sigabildim cok sevdigim bir pantolonuma da buhafta sigdim dedign gibi aynaya bakip bakip gulumsedim=)

Aslini isrersen kumas bilgim pek iyi degil benim ama kanguru guzel yani :))
Ben 2 ay once eski pantolonlarimdan birine sigmistim ama sonradan kilo aldim salak gibi. Simdi gelmiyor ayni pantolon
Ama 1 ay icinde gelecek,hirs yaptim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…