- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Cis ve kaka tahliline göre mama baslatacagini söyledi canım fakat oglum haftada bir kez kaka yaptigi icin veremedik onlarida.enfeksiyon falan olabilirmiş ağlama nedeni olarak bunu söyledi.zaten gaz problemimiz var.uyku düzeni gece 1de 2 de uyur sabah 5te 6da kalkariz.gündüz düzenli değil çok uyumaz.hafif grip gibi olmuştuk ikimizde.bir de ben mastit olmuştum sağ göğsümde kitle vardı antibiyotik kullandım bir kutu.o mu etkiledi bilmiyorum pek sevmiyor emmek istemiyor bir aydir sag tarafi.3840 dogmustu zaten 3 aylık periyot 500 500 200 oldu toplam 5kg oldu iste öyle fazla kilo almadı.babasıda çok zayifmis küçükken ona mı çekti ne yaptı.mrs_aysel
Bizimkide aynı birkac gün iyiydi gaz azaldi dedik ama yine ağlıyor gaz mı kaka mı yada başka sebepmi çozemedim bizimkide 1de 2de ancak uyuyor. Demekki bi bizimki böyle değilmiş.
Kizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
1haftadir benim felaket dökülüyor. Elimi sacima dokunamiyorum resmen.
Kizimda 6.aya kadar boyle surmustu kel olmaktan korkuyordum artik.
Sizde durumlar nasil?
Ana bende diyorum saçıma ne oldu bu kadar dòkülüyor bende bahardan sanmıstım.
Çok sık neredeyse saat başı emiyor. Vermeyince de kendini yırtıyor kız çocukları gibi çığlık atmayı öğrenmiş zil gibi bağırıyor birisi duysa işkence ediyorum sanacak. Ayakları tek kat şirin donlarindan çıldırıyorum üstüne bir katta patiksizlerden giydirıyorum partiklilere şirin donu diyorum ben :) çorap giydirmelimiyim ki terliyor sürekli. Üstüde bi kat kolsuz citcitli üstünede uzun kollu citcitli giydiriyorum her yerinden ter akıyor tek kat giydirsem Daha çok üşüyecek çifte de terliyor arasını bulamadım![]()
Ben icine uzun kollu çıtcıtlı badi giydirip üstüne bi ayaklı donla bi üst giydiriyorum üstü iki kat oluyor ayaklı don üstüne çorap giydiriyorum altınada bazen bir tane daha giydiriyorum bazen giydirmiyorum.
Banada aynısı olduCanım sen söyleyince farkettim bnm normalde de çok saçım dökülür ama bu sabah banyodan sonra her zamankinden fazlaydı bahardan kaynaklı diye düşündüm ama demekki bu yüzdenmiş