- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
tamam canim bugunden itibaren düz zemine yatiriyorum artik... :)Düz zeminde yatırıyorum ben bazen de yastık koyuyorum daha rahat ediyor ama düz zemine de alıştı bence göğüsten yukarısını kaldırıyor elleri öne getiriyorum emekler gibi
düz zemin daha mantikli dediginiz gibi bugun 2 kez yatirdim ilk basta mizildiyor al diye almayinca ellerini emmeye basliyor susuyor artik... hem kafasini daha cok kaldirmaya basladi bile...bir de nasil yorduysam uyandiktan yarim saat sonra geri uyudu emerkenKesinlikle duz zemin canim daha rahat hateket ediyor aksine.
Bende cok mastıt oluyorum esrada canımEsra sen mi surekli mastit oluyodun? Instagramda Doulanesra hesabinda okudum. Emzirirken C seklinde tutun ,makas seklinde tutunca mastit vs cok olur diodu. Tutus sekliyle de alakasi olabiliyomus
sağolasın canım..eşim beni anlıyor sağolsun ama sürekli iyi olalım diye uğraşıyor..bende bir şey olmuyorsa olmuyordur uğraşma artık arada sen yıpranıyorsun diyorum..onu bana beni ona iyi göstermeye calışıyor sürekli..annesi sonuçta ona da bir şey diyemiyorum aslında..en başta Allah sana kolaylık versin.eşin seni anlıyor bu çok önemli bak benim eşim annesi beni üzdüğü zaman ilkten annesine kızıyor sonra biraz zaman geçince bi bakıyorum bana uzatma moduna giriyor.sinir oluyorum.neden çocuğuna kv bakmak zorunda eğer kv bakarsa daha çok hak görür kendinde ve daha fazla müdahale eder sana
Farkında tabıkı ama cok onemlı seyler degılmış gıbı davranmak ıstıyoAman eşin farkındaysa kendi ailesinin yaptıklarının hiç sorun degil bence biraz tabi sinirler yıpranıyor mide kasılıyor ama :)))
ben senin yerinde olsam ev alma işini ertelerdim.eşinede deki anlıyorum aramız iyi olsun istiyorsun ama birdahakine annene karşı bu kadar sabırlı olmam ve çok daha kötü şeyler yaşanır şansını zorlama filan desağolasın canım..eşim beni anlıyor sağolsun ama sürekli iyi olalım diye uğraşıyor..bende bir şey olmuyorsa olmuyordur uğraşma artık arada sen yıpranıyorsun diyorum..onu bana beni ona iyi göstermeye calışıyor sürekli..annesi sonuçta ona da bir şey diyemiyorum aslında..
ev bakıyoruz alcaz muhtemelen öyle olunca ücretsiz izne çıkamıcam..annem küçük kardeşim var ara ara gelicek ancak..bakıcı istemiyor eşim..tek seçenek kv kalıyor..o bakınca da huzurumuzun bozulcağına adım gibi eminim..ev alma işini ertelememiz lazım..ama beş yıldır ev almak istiyoruz eşim biraz daha ertelemek ister mi bilmiyorum..bence hiçbir şey huzurumuzdan önemli değil..konuşup bir çözüm bulmamız lazım nolcak bilmiyorum..
ahanda aynı benim kocanın tutumu.kinci olma uzatma.diyorum ki senin annenin bana yaptıklarını benim annem sana yapsa be yapardın bu sefer diyorki mezarına bile gitmezdim ama bi bakıyorsun sonra tekrar uzatma havasındaFarkında tabıkı ama cok onemlı seyler degılmış gıbı davranmak ıstıyo
Aman boşver kinci olma havasında
Ya olmayacak Şeyler için mücadele verıp ınsanı dahada verıyolar ya anlamıyorumsağolasın canım..eşim beni anlıyor sağolsun ama sürekli iyi olalım diye uğraşıyor..bende bir şey olmuyorsa olmuyordur uğraşma artık arada sen yıpranıyorsun diyorum..onu bana beni ona iyi göstermeye calışıyor sürekli..annesi sonuçta ona da bir şey diyemiyorum aslında..
ev bakıyoruz alcaz muhtemelen öyle olunca ücretsiz izne çıkamıcam..annem küçük kardeşim var ara ara gelicek ancak..bakıcı istemiyor eşim..tek seçenek kv kalıyor..o bakınca da huzurumuzun bozulcağına adım gibi eminim..ev alma işini ertelememiz lazım..ama beş yıldır ev almak istiyoruz eşim biraz daha ertelemek ister mi bilmiyorum..bence hiçbir şey huzurumuzdan önemli değil..konuşup bir çözüm bulmamız lazım nolcak bilmiyorum..
Ben dıyorum bızımkıler akraba dıyeahanda aynı benim kocanın tutumu.kinci olma uzatma.diyorum ki senin annenin bana yaptıklarını benim annem sana yapsa be yapardın bu sefer diyorki mezarına bile gitmezdim ama bi bakıyorsun sonra tekrar uzatma havasında
Aynen öyle bı ılacı sureklı ıçersen yasın kaç olursa olsun bı sure sonra etkı etmıyokiama böyle yaparak ateş düşürücü ilaçlara karşı bağışıklık kazandırıyorlar.
Ooo süperkızlar ilk günü atlattık kv ile.dün akşam geldi gece hiç dalmadı yatak odama zaten kapıyı tamamen kapatmıştım sanırım mesajı almış:şimdi dışarı çıktı arkadaşıyla buluşacakmış.bide galiba çok uzun kalmıycak haftaya gidiyormuş ohhhh
Gerçekten anlamıyorum yaBana da kuzenlerim aşıdan önce illa ağrı kesici ateş düşürücü ver diyorlar vermediğim içn çok şaşırıyorlar
Daha ateşinin çıkıp çıkmayacağı bile belli değil neden vereyim diyorm olsun olsun ver sen şurup iyidir modundalr :)))
Dediğin gibi toruna kıyamıyorlar hakikaten. Ama biz de kıyamıyoruz :) sadece yöntemlerimiz farkli.boşver çok iyi yapmışsın doğal şeklinde düşecekken neden ilaç veresin bi kere bizim de aramızda öyle bi muhabbet geçti ve benim annem bizi ilaçsız iğnesiz hastanesiz büyütmüştür ona rağmen kıyamadı torununa huzursuz hadi şurup verelim diyor :))) vermeyince de nasıl vicdanın rahat ediyor bu çocuk böyleyken diyor :) sanki ben doğurmadım benden çok düşünecekler :)
Canim kendini doldurma boyle. Bilerek yapilmamis sonucta ve benim sacim toplu ona ragmen mirayin elinde buluyorum bazen dikkat etmeme ragmen ve elide surekli agzinda. Sen tepkilisin hersey batar sana ama kendini dusun buncacik seyi buyutme stres yapma.arkadaş gelde delirme yaw.az önce keremin ağzından kv nin saçını aldım hemde baya ağzındaydı ilk önce keremin kendi saçı sandım dudağında görünce alayım dedim bi baktım çektikçe geliyo devamı. sanki ben bilmiyorum saçlarımı açıp gezmeyi evin içinde
Canim peki sen dikkat ediyor musun mwme ucunda beyaz kabarciklar ya da noktalar oluyor mu?Bende cok mastıt oluyorum esrada canım
Ben aslında hep c seklınde de tutuyorum
Az sut olup sut kanallardan cıkamıyıncada yapıyomuş
Cok sagol bılgı için
çok haklısın canım..bebeği bakacağı belli olduğundan beri iyice zıvanadan çıktı zaten..bana mecbursunuz demeye getiriyor..ev varsın 2 yıl sonra olsun huzur olmadıktan sonra evin olsa nolcak..kiraya verilen para insanın içini acıtıyor ama yapacak bir şey..eşimi bir şekilde ikna ederim inşallah..
eşini ikna ederken lütfen sakin olmaya çalış ne olursa olsun sesini yükseltme çünkü sesler yükselince karşındaki kişi senin söylediklerini duymuyor anlamıyor söylediğin gibi çarpıp geri sana geliyor.dediğşm gibi eşine annesine karşı artık eskisi kadar sabırlı olamayacağını bir daha sıkıntı çıkarsa seninde tepkilerinin farklı olacağını bu durumda da en büyük sıkıntıyı kendisinin yaşayacağını uygun bir dille anlat.9 yıl bitmek ğzere 10 seneye girecek evliliğim ben bunları öğrendim.çok haklısın canım..bebeği bakacağı belli olduğundan beri iyice zıvanadan çıktı zaten..bana mecbursunuz demeye getiriyor..ev varsın 2 yıl sonra olsun huzur olmadıktan sonra evin olsa nolcak..kiraya verilen para insanın içini acıtıyor ama yapacak bir şey..eşimi bir şekilde ikna ederim inşallah..
Yok artık aradığına şükretsinler ama tek gelinsin cefası kadar da sefası olur:)Arada kargaşada kaynar Göze batmassın gerçekten kalabalık olmanın faydası
Tek olunca kandıl vs de arasan bıle aradığın saat bıle batıyo
Ne anlami kalirdi 37 derecede calpol mu verilirmis 38 e kadar normal azicik uzerini inceltip rahatlatirsin olur biter atesi cikmadan dusurunce ne gerek kaldi igneye amacindan sapiyor bosuna cani aciyor. Ama iste anlatamiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?