- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
canım ben dogumu yurtdışında yaptım kv nın yanında
normalde ıst da yaşıyorum
ama benım kv ler her yerde maşallah
peşimizden turkıye ye geldıler
şimdı bursaya yanlarına geldık
evet ınsanı gunler oncesınden stresı satıyo
ben sımdıden temmuzdakı 6. ay asılarını dusunmeye başladım
Allah onlara hastalık yuzu gostermesın ama o ıkı dk lık avaz avaz aglamaları
gece mahsun mahsun kucakta durmak istemelerı bıle bıtırıyo ınsanı
canım benim oğlanda 3-4 gündür bu şekildeydi..uyutamıyorduk..emmeyi çok sever normalde memeyi istemiyordu..sürekli sebepsiz ağlıyordu..ama bugün biraz daha iyi..bizim doktorumuz bunların bu ay olabilceğini söylemişti..genellikle dişten dolayı olur bunlar dedi..dişin çıkması 6. ayda olsa da belirtileri ağrıları sızıları bu ayda başlar dedi..meme reddinin sebeplerinden biri de diş bildiğim kadarıyla onun içinde ara ara tekrarlayabilir bence..
aynen kollar tutmuyo artık2 gündür felç oldum yerimden kalkamıyorum zaten. Denedim emmedi dahada bağırdı. Büyüdükçe degisiyor gerçekten çok zorlanmaya başladımeşim yorgun geliyor işten ilgilenemiyor herşey bende
aslında ben 3 saat duzenını uygular gıbı bıseydımKızlar bu arada sizin bebekler genelde kaç saatte bir uyuyor. Gündüzleri bazen bizimki 1 saat uyuyup uyaniyor 1 saat sonra tekrar emip tekrar uyuyor bazen 2 saat uyanık kalıyor normal mi yada uyutmamam mi gerekli bilemedim anlayamadım ben bu duzeni
Saat tutmuyorum uykusu geldimi uyuyor bazen 5 dk bazen yarim saat. Bazende emerken uyuyor. Zorla hadi uyusun diye ugrasmiyorum. Gece duzeni varsa uyuyorsa gunduz icin mudahale etme bence. Uykusu gelirse huysuzlanir anlarsin zaten.
Inanmasi guc ama benimki koca gün boyunca bir oglen bir de ikindin olmak uzere sadece iki kere uyuyor.
Bazen de emerken kestiriyor kucagimdan birakmazsam bir 10-15 dk oyle uyuduğu oluyor.
O iki uykunun suresi degisiyor. Birini genelde uzun uyuyor 2 -2,5 saat kadar. Uyanip emip tekrar uyuyor.
Aksam uykusuna da eger dogru vakti kacirmazsam 9da dalmis oluyor. Yok baska bir sey araya girer de o zamani kacirirsam 11 e kadar gidiyor tekrar uyku toplamasi.
aynen kollar tutmuyo artık
bende mamayi azaltıcam dıye emzırme sekıllerınde level atladım
bıkaç gundur ayakta zıplatarak canta modelı emziroyorum
ve son kontrolde 7900 du
aslında ben 3 saat duzenını uygular gıbı bıseydım
fakat mamayı azaltmak ıcın her yolu denedıgımden ıpler onun elınde suan
ama genelde gunde 3 kere uyuyo dıyebılırım
bırı ogle oncesı bırı 3 gibi dıgerı 7 gıbı
Bugün bebek görmeye geldiler annemin arkadaşları. Bir tanesi çooocugum için fısır fısır ' ımmh pek kilosu yok' diyordu. Balon gibi şişirip ne yapmayı planliyorlarsa. Boyuna göre normal falan diye açıklamaya girecektim. Ay kime ne anlatacaksın diyerek güldüm gectim. Bunu diyende senelerdir kilo vermeye çalışan bir hatun :)) komikler ya.
canım benim oğlanda 3-4 gündür bu şekildeydi..uyutamıyorduk..emmeyi çok sever normalde memeyi istemiyordu..sürekli sebepsiz ağlıyordu..ama bugün biraz daha iyi..bizim doktorumuz bunların bu ay olabilceğini söylemişti..genellikle dişten dolayı olur bunlar dedi..dişin çıkması 6. ayda olsa da belirtileri ağrıları sızıları bu ayda başlar dedi..meme reddinin sebeplerinden biri de diş bildiğim kadarıyla onun içinde ara ara tekrarlayabilir bence..
Masallah dogum kilosu kac kiz bizimki 7600 olmus :)aynen kollar tutmuyo artık
bende mamayi azaltıcam dıye emzırme sekıllerınde level atladım
bıkaç gundur ayakta zıplatarak canta modelı emziroyorum
ve son kontrolde 7900 du
esim 25 yaAnladım canım bende noel vs olunca ben hep oradasın diye biliyordum.
Oyyy gözümün önüne geliyorda asi öncesi ve sonrası icim acıdı Allah yardımcın olsun evlat çok başka birşeymiş anne olunca anladım
esim 25 yasına kadar ordaymış ablası fılan hep orda oyle olunca bı ayagımız mecbur orda canimcımAnladım canım bende noel vs olunca ben hep oradasın diye biliyordum.
Oyyy gözümün önüne geliyorda asi öncesi ve sonrası icim acıdı Allah yardımcın olsun evlat çok başka birşeymiş anne olunca anladım
37. haftada 3200 dogdu :)Masallah dogum kilosu kac kiz bizimki 7600 olmus :)
Canim nacizane bir tavsiye benden,esim 25 yasına kadar ordaymış ablası fılan hep orda oyle olunca bı ayagımız mecbur orda canimcım
ya eskıden amaaan mıllet kafayi yemış derdım ama evlat bambaskaymış
ben eşimi cocugum gıbı sevkatle severdım
turkiyede kımsesı yok dıye evlenmeden once cocuk gıbı bakar yemek taşırdım evıne
ama umuttan sonraaaa
geçen eşim hastalandı tek başına dr a gıtto geldıgınde noldu demek aklıma bıle gelmedı
tek derdım oglana geçmesın diye maske takıp dıger odada yatması oldu
ası gunu ınsanda cok stres yaratıyo ama akşama kadar corapsız bırak ayaklarını ınce tut ustunu cok fayda edıyo gercekten
37. haftada 3200 dogdu :)
eşim bugun ata demırer dıyo cocuga yaa
canım yakında aşı oldumu yanı korkuyo gıbı mı yada kakayı zorlanarak mı yapıyo onun etkısı olabılırmı acabakızlar oğlum birdenbire kaskatı kesilip ellerini ayaklarını yanlara açıp kendini sıkıp gözlerini de koskocaman yaparak kıpkırmı oluyor..2 kere yaptı bunu çok korktum..neden olduğunu da anlamadım..kucağıma alıp öpüp koklayınca düzeliyor..sizde böyle bir şey oldu mu hiç? neden olmuş olabilir?
elın ayagın soguk olma konusunu ogrendıgım ıyı olduCanim nacizane bir tavsiye benden,
Cocuk atesliyken eli ayagi buz gibi oluyorsa bu atesinin daha da yukselecegi anlamina gelir. Bu anlarda ayagina ince de olsa bir corap giydirmek mantikli olani.
Eger atesliyken ayaklari da sicaksa o atesten korkmana gerek yok fazla yukselmeyecek demektir.
Kizim 40 derece atesi cok gördü.
Artik ates konusunda kendi yontemlerimizi geliştirdik:)
Küçük olmaz bence. ben gezmelere giderken pantalon gömlek hatta ayakkabı giydiriyorum bayadırerkek anaları şöyle beri gelin bakem.. bayramda ne giydirmeyi düşünüyorsunuz küçük adamlara? ben pantolon gmlek ve pantolon askısı düşünüyorum ama sizce bunları giymesi için çok mu küçük olur?bayramda 6 ayını bitirmiş olacak kerem
Acd3 vitaminini bilmiyorm ama ismindeki gibi içinde a, c ve d vitamini varsa bizim doktor karışık vintaminleri önermemişti hatta a vitaminini şimdi vermek fazlalık olur alerji yapabilir demiştiKızlar rota aşısını olduk bugun bizde. Doktorlaa sordum d vitamini olarak iki doktorda acd 3 vitaminini önerdi farklı şehirlerdeki. Kullanan var mı
Ağzının üstüne vuracan görecek fisirdasmayi sanki dinazor yetistiriyoz millette enteresan beklentiler var
ben pişşş pişşş sesımı tlf a kaydettım bı ara onu dınletıyodumMaşaAllah kuzucuga. Bende uyutma şeklinde level atladım Eeee Eeeee Eee diye nara atar oldum alt takiler üsteki ler kaptırıyordur bana eminim
Bizimki düzensiz anneannem sağolsun depresyona soktu annemler vs bitti anneannem basladi uyutma etrafa baksın kesifeylesin diyor konuşacakmışım sürekli. Ev işi yemek vs nasıl devamlı konuşayım konuşamadigim zaman resmen kahroluyorum kendimi ilgisiz üvey anne gibi hissediyorum
Canım bu yeşil kaka neden olur sen doktora ba sormusmuydu m
Bildiğin haşlanmış ıspanak gibi rengi garip bir yeşil ve sünüyor panik yapmalimiyim hemen doktora gitmelimiyim. İlk defa geldi bizimkinden böyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?