Bugun oglanin cisli bezini degistirirken bi sagini solunu sileyim sicakta demistim. O sirada uyarildi galiba essek. Bez de yoktu altinda. Alt degistirme ortusune bi guzel s.cti. hem de yuzume gulucukler ata ata :))yok hayır yanlış anladın bende sana katılıyorum öyle hemen müdahale edilmemeli.ben kereme müdahale etmedim kendi kendine yaptı zaten ama ben sildikçe poposunu sanırım uyarı gibi oldu yaptıkça yaptı valla
Haha amann doktor da kimmişkizlar kp den inciler
iki gun onceki dr kontrolunde umut dr un once yuzunu oksadi capkinca
sonra kadin kucaga alinca yaygara koptu
doktor insanlari yabancilamaya baslamis bu norolojik olarak iyi bisey dedi
bugun bi benim kucakta aglamiyinca dr un dedigi de agzimdan cikmis oldu
yani bu aylarda olan biseymis demek istedim aslinda
ama uyuz oldu
verdigi cevap doktor nerden bilicek
bu kadar cocuk daha anneyi tanimaz
insanlari nasil yabancilasin
27 mayısta öğrendim bende çok planlı diildi Duru olursa olur diyoduk :) testi yapınca ellerim titreye titreye eşimin yanına gelip hmileyim demiştim :) ne güzel heyecanlardı. Bebişler bize çok güzel yaşatmaya devam edecekler inşallahkizlar asinin telasindan dun yazamadim
dun 2 mayis benim icin cok ozel bigundu
gecen sene 2 mayista
umut um dondurulmus bi embriyo iken cozulup bana transfer edilmisti
11 mayis ise sonucu ogrendigim gundu
bu ay nerdeyse hepimizin guzel haberi aldigimizin yil donumu
cok sukur artik kucagimizdalar
Ben de 11 mayısta öğrenmiştim dışardaydık eşimle birden hadi gidelim kan testi yaptıralım dedim daha 1 gün geçmişti sadece çok heyecanlı zamanlardı Allah isteyen herkese nasip etsinkizlar asinin telasindan dun yazamadim
dun 2 mayis benim icin cok ozel bigundu
gecen sene 2 mayista
umut um dondurulmus bi embriyo iken cozulup bana transfer edilmisti
11 mayis ise sonucu ogrendigim gundu
bu ay nerdeyse hepimizin guzel haberi aldigimizin yil donumu
cok sukur artik kucagimizdalar
gercekten cok huzurluk yapti ama ates oyle korktugum gibi olmadiBirseh olmaz biraz gezmekten adamin gezesi gelmis demekki. Agladigimdan olmustur gozu birseycik olmaz. 4.ay asilari biraz huy suy degistirtiyormus birde ates yapmasada agri yapiyor ondandir hareketleri. Miray cok asiri huysuzdu aglari kucakta ev gezdirdik nobetlese esimle en son uyudu hemen yanina kivrilip yattim cikmadi ates ama arada inliyor kuzum. 6.ay asilarindan korkmuyorum2.ayda 3 asiydi ama atlattik. Hala atesle karsilasmadik birazda gozumuzu korkutuyorlar sanirim o yuzden rahatim.
insallah gecenin devamida uyanmadan gecmistir canimBirseh olmaz biraz gezmekten adamin gezesi gelmis demekki. Agladigimdan olmustur gozu birseycik olmaz. 4.ay asilari biraz huy suy degistirtiyormus birde ates yapmasada agri yapiyor ondandir hareketleri. Miray cok asiri huysuzdu aglari kucakta ev gezdirdik nobetlese esimle en son uyudu hemen yanina kivrilip yattim cikmadi ates ama arada inliyor kuzum. 6.ay asilarindan korkmuyorum2.ayda 3 asiydi ama atlattik. Hala atesle karsilasmadik birazda gozumuzu korkutuyorlar sanirim o yuzden rahatim.
550 gr a iyi yeterli dedi mi dr? Biz,de o civarda aldık bu ay. Bana az görünüyo tabi : )4.ay asisini yaptirdik biz de. 550 gr almis bu ay. Boyu da 3-4 cm kadar uzamis sanirim tam olcemedi ebe. O ara baska bir bebek asi oluyordu. Aglayinca bizimki korkup kipirdandi olcturmedi boyunu :)
Ateslenmedi sukur atlattik :) 2 saatte bir emdi hatun uyanmadan. Simdide kipir kipir. Bizim babamiz kolay hastalanmaz ateslenmez bende iyle ama ben biraz mizmizimdir bana benzemis:))insallah gecenin devamida uyanmadan gecmistir canim
Annelik bu iste 2 de alsa az geliyor ama 4.ay itibariyle benim dusuncem zayiflamadiysa bile gayet iyi. Eskisi gibi emzirip yada mama verip biraktiginda yattigi yerde durmuyorlar surekli bir hareket aksiyon yakiyorlar. Birde gece uykularida uzadi. Cok guzel almis hic kafana takma o yuzden.550 gr a iyi yeterli dedi mi dr? Biz,de o civarda aldık bu ay. Bana az görünüyo tabi : )
37.5 oldu bizim atesi, gece 3 e kadar falan da o civarda seyretti ama ustunu inceltmek disinda mudahale etmedim. Düştü cok şükür. Su an iyi.Esra Sabirsiz61 kizlar asi sonrasi ne durumdasiniz ?
KokunHuzur canimcim asinin ustune bursada buldum kendimi kafam kazan oldu sizin asi ne zaman ?
Ben hic olcmedim alnina dudagimi degdiriyorum eski usul oyle bir degisiklik hissetsem var ates olcer ama stres yapmamak surekli kac oldu diye kafaya takmamak adina uzak duruyorum :) ates dusurucu vermeden atlatinca zafer kazanmis komutan edasiyla tum gun gezinecegim bugun evde :)37.5 oldu bizim atesi, gece 3 e kadar falan da o civarda seyretti ama ustunu inceltmek disinda mudahale etmedim. Düştü cok şükür. Su an iyi.
Ha bir de mizmizdi tabi surekli emdi.
Saglik ocaginda bakildi ordaki dr herhangi bir yorum yapmadi.550 gr a iyi yeterli dedi mi dr? Biz,de o civarda aldık bu ay. Bana az görünüyo tabi : )
Canim benim dudaklar fena olcer atesi :)) kizim cok ateslenen bir cocuk, nokta atisi bile yapabiliyorum o sekilde.Ben hic olcmedim alnina dudagimi degdiriyorum eski usul oyle bir degisiklik hissetsem var ates olcer ama stres yapmamak surekli kac oldu diye kafaya takmamak adina uzak duruyorum :) ates dusurucu vermeden atlatinca zafer kazanmis komutan edasiyla tum gun gezinecegim bugun evde :)
Bir yazi okumustum. Bebegin 1, 5 kilo almasi da normal sinirlarin disinda ama fazla alinca hicbir anne paniklemez, asagi düşünce korkar oysa ikisi de ayni tarzinda yorumlamislardi. Cok mantikli.Annelik bu iste 2 de alsa az geliyor ama 4.ay itibariyle benim dusuncem zayiflamadiysa bile gayet iyi. Eskisi gibi emzirip yada mama verip biraktiginda yattigi yerde durmuyorlar surekli bir hareket aksiyon yakiyorlar. Birde gece uykularida uzadi. Cok guzel almis hic kafana takma o yuzden.
Bunun en guzel ornegi benim canim ama ben panikledim:) 40 gun muayenesinde Mirayida cocuk dr una goturdugumuzde tam 2 kilo ! Almisti. Yazdim hatta dr emzirme araligini uzat emzik ver dedi alistir dedi diye mumkun mertebe oyaladim emmesin diye. Evet anne sutu alan bebek obez olmaz ama yazik gunah o mide bagirsaklar bu tempoyu kaldiramazki. Esasen kriterin aglayan, mizildayan, hasta olmayan bir bebekse kilo alimina cok takilmamak olmali. Ac bebek durmaz, keyifli olmaz gelisimi geri kalir bir problem yoksa keyif kacirmamaliyiz.Bir yazi okumustum. Bebegin 1, 5 kilo almasi da normal sinirlarin disinda ama fazla alinca hicbir anne paniklemez, asagi düşünce korkar oysa ikisi de ayni tarzinda yorumlamislardi. Cok mantikli.
Ama bu aylarda kilo almamis denince dogrudan doymamis diye soylendigi icin ister istemeslz huzursuz oluyoruz.
Bir de bildigim kadariyla ilk 3 ay bu sekilde yorumlaniyor, doydu doymadi diye. Sonrasinda kilo kaybetmedikce cok problem olmuyor.
bi de ben o doktorla ayni goruste degilim diyo ya tıp otoritesiHaha amann doktor da kimmiş
Esra Sabirsiz61 kizlar asi sonrasi ne durumdasiniz ?
KokunHuzur canimcim asinin ustune bursada buldum kendimi kafam kazan oldu sizin asi ne zaman ?
canim anca cevaplayabildim
hakkaten kimsenin gozunu korkutmayayim ama epey guclu agladi
gerci iki dakika sonra guluyodu ama
gece ates yukselmedi fazla ama huzursuz ve kucak istedi
butun gece iki saatte bir aglayarak uyandi :/
ama atesi yukselmedi ya bunlarada sukur
canim bu canta modeli seklinde emzirmeyi denesene ayakta kucaginda dolastirarak
biraz zorluyo insani ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?