Kemirmeye başladı evet dis petleri gerçekten gerekliymiş. Canım biz yürüyüşe çıkmıştık güneş gelince bir iki dk kadar mık mık etti gölgeye geçince uyudu içinde simdi. Ben ki bu çocuğu gündüz uyutamiyordum gündüz uykuları 20 ser dakikadan 3 kez falan oluyordu. Kumaşın sarmalamasi burada önemli bir faktör bence. Sırtıma yardım alarak bir deneyeyim bakalim sevecek mi. Sırtta iken evde de daha rahat işimi gucumu yaparım.Retro kalp ben yaaa. Ya ben 1 aydır çocuğu uyutamıyorum içinde çok kıskandım. Maaşallah. Geçen çıkaramayacağım bi' yerdeydik. Zor bela sızlana sızlana uyudu. Uykusu geliyor fakat içinde uyumamak için direnip, ortalığı birbirine katıyor. Kendini elleriyle benden ittirmeye çalışıyor. Neko'da yapmadı bunları ama bariz Neko daha iyi sarıyor çocuğu. Ben evde sırtta taşıyorum hep neredeyse. Karın karına hem durmuyor. Terliyoruz da. Mete'nin boyutlar uygun aslında sırtta deneyebilirsin evde. Bi de o ağrılar hamlıktan zamanla hiç kalmıyo. Mete şimdi askıları kemirir, yüzü kızarır falan ondan da endişe etme. O da cildi alışınca geçiyo.
Sana attıktan üç dakika sonra satılmış bile. Yamyam grup.Gruba uyeyim goruyorum ama sanki bana baska dil konusuyorlar o kadar uzagim :)
Bunu simd kullanabilir mi peki? Yoksa yine 70 cm beklenecek mi
Kemirmeye başladı evet dis petleri gerçekten gerekliymiş. Canım biz yürüyüşe çıkmıştık güneş gelince bir iki dk kadar mık mık etti gölgeye geçince uyudu içinde simdi. Ben ki bu çocuğu gündüz uyutamiyordum gündüz uykuları 20 ser dakikadan 3 kez falan oluyordu. Kumaşın sarmalamasi burada önemli bir faktör bence. Sırtıma yardım alarak bir deneyeyim bakalim sevecek mi. Sırtta iken evde de daha rahat işimi gucumu yaparım.
Gruba uyeyim goruyorum ama sanki bana baska dil konusuyorlar o kadar uzagim :)
Bunu simd kullanabilir mi peki? Yoksa yine 70 cm beklenecek mi
Yaa omcoc şimdi aklıma geldi. Mersin'in neresindesin? Yakınsan Mezitli'de kanguru butik var. Gidip orada bi çok model deneyebilirsin aslında. Grupta paylaşıyorlardı epey önceden. İsmi direkt "kanguru butik" Gitme şansın varsa deneyerek almak daha iyi olur bence.
Bugun bizimki de cok huzursuz. Hastalıktan mi bilmiyorum burnu cok tikaniyor.kizlar merhaba dr dan geliyorum...kizim cok huysuz ve uyurken inliyor burda da yazmistim tek tek sordum dr a...dişleri şişmiş 15-20 güne cikar dedi ki cocugun salyalari şelale gibi heryeri kemiriyor huysuzlugu uyumamasi inlemesi ondan dedi dislerin agrisi kafaya vuruyormus bu arada, kulaklari da bu yuzden cekistiriyormus...kulaklarina bogazina cigerlerine bakti biseyi yok dedi...gazimiz hala devam ediyor dedim 2-4. aylar maksimum daha sonra cocuk hareketlendikce azalarak bitecek dedi....dönmüyor dedim gayet hareketli dedi güldü bu kiloyla biraz zor döner hem her cocugun gelisimi farkli dedi...velhasil diş haricinde problem yok onlar da patlarsa rahatlayacagiz insallah...tabi bir de atak haftalarindan kurtulursak
Bugün ben haftalar sonra tekrardan kundak yaptım öyle uyuduAysel bugun ben de şahit oldum buna.
Emzirdim ama uykuya dalamadi bir türlü, cok da uykusu var. Belki uyur deyip ayagima yatirdim. Uyudu, 10 falan geçti birden gözlerini acti bir noktaya odaklanip titredi, sonra bir daha yapti ve ciglik cigliga aglamaya basladi. Çok korktum ben de. Cok sukur atesi dusmustu yoksa nobet geciriyor bile sanabilirdim.
Canim ben kullaniyorum solomombaby.
Digerleriyle mutlaka kalite farki vardir , yalniz ben olumsuz bir durum yasamadim.
Gayet konforlu anne icin de bebek icin de.
Babywearing grubunu takip ediyorum, neko ve boba piyasasini arttiranlar onlar bence :)) kadinlar askla baglilar bebek giyme olayina.
Benim oyle bir takintim yok, isimi gorsun yeter. Hani isin duygusunda falan degilim.
Onlar yedekli yedekli alıyorlar mesela. Her boy kangurusu olan var.
Bizim bebekler kucuk oldugundan midir nedir ben useniyorum kanguruya. Hic cikartmayacaksam eve gelene kadar, o zaman kullanisli geliyor.
Yok ya cidden okudukca agzim acik kaliyor saka gibiler :))Facebook'ta ek gıdaya geçiş sayfasına üye oldum kızlarSabirsiz61 senin söylediklerini çok iyi anlıyorum açıkcası okudukça yorum yapasım geliyor ama bakıyorum ki benden önce doğruları yazanları taşlamışlar hiç karışmıyorum :))
Şeker katma mamasına zehir demişler mesela millet saldırmış hemen :)))
Bizde 4. ayımızı bugün bitirdik. Genelde ataklı haftaları olmuyordu. Gündüzleri uyumazdı ama gece uyurdu. Biraz kucakçı,memeciydi biraz ama aglayan bir bebek değildi.En ataklısı son 2 hafta. Özellikle de son 2 gün. Yine ağlayan bir bebek değil ama uyuyamıyor,uyuduğunda da uyanıyor sürekli. Dinlenemiyor,uykusu geldikçede huysuzlaşıyor. Ben kendi uykusuzlugumu gectim. Yavrum dinlenemiyor. Bir de memede uyumaya iyice alışcakta yatağına gitmiycek diye endişeliyim canım. İnş geçici bir durumdur.canım benim oğlumda 2 haftadır böyle..bir hafta var 4. ayımızın bitmesine..baktım ama tam anlamadım bu aralar atak haftaları galiba..4-5 haftayı da peş peşe atak haftası göstermiş eğer öyle olursa ayvayı yedik valla..uykusuzluğu geçtim belim sırtım boynum çok kötü ağrıyor..doktora gittik MR istedi..hastaneyi yıktığı için bizimki bekleyip çektiremeden geri geldik..hayırlısı ile bi düzelseydiler..haftasonu da yatılı misafirim var..bu halde misafir üstüne misafir bideeben diş sıkıntısına bağlıyorum birazda her gördüğünü yalayıp emmek istiyor..
Amin canım inşallah. Gaz problemimiz yok çok şükür. Ama dediğin gibi uyuyamıyor. Uyuyamadıkça huysuzlanıyor. Uyudumuda gündüz yerine koyar koymaz yada 15 dakikada,gece 45 dakikada bir uyanıyor. Saatlerce emiyor. Memede uyumak istiyor.Bence kisiye göre degisiyor vücut ısısı. Üsumuyordur canim üşüse anlarsın hem üşüse hasta filan olurdu allah korusun.
Benimii kızda yegenim var oda 2 aylık filandı keçiörende bi yerde sünnet ettirdiler istersen yerin tam adını öğrenebilirim onlarda memnun kaldı. Ortadoģuda fena hastane degil bize yakın hamileyken filan gidiyordum hangisini istersen tercih edebilirsin.
Allah yardimcın olsun atak haftanızda olabilirsiniz geri düzelecektir ama zor tabi benim kızda bugün 3. Gün oda huy değistirdi gündüz ii aksam üstü gazlaniyor huysuzlaniyor uykusu geliyor uyuyamıyor bu sabahta uykusu geldi uyuyamadı 1 saate yakin uyuyarak emdi emmesi bitince geri uyandi ama gözü aćılmıyor şimdide uyuyor ama ikide bir uyaniyor. Allah hepimize sabır versin inşallah.
canim tam olarak doymuyo olabilir mi?sadece meme veriyosan sagdigin sutu filan ver istersenKızlar benim kuzuşun ayarı iyice bozuldu. Nasıl düzelticem bir fikri olan varmı. 2 gündür uyumuyorum. Misal dün gündüz parça parça toplasan 1,5 saat uyudu. Gece 12de zor uyutup yerine koydum. 1:30ta kalktı gerisi hep 45 dakikada bir. Yarım saat bir saat emiyor. Koyuyorum yarım saat 45 dakika sonra uyanıyor. 5:30 tan beride memede. Uyuyor yanıma indiriyorum bu sefer. 5 dakika sonra kalkıyor. Memede uyumak istiyor sanırım. Napıcam bilmiyorum. İdilde bende uykususluktan ölücez böyle giderse
Doymuyormu diye düşünüyorum bende ama emmesinde bir farklılık yok gibi, pazartesi kontrolumuz var. Bakalım kilo durumundan belli olur. Ona göre o ihtimalide degerlendiririm artık canımcanim tam olarak doymuyo olabilir mi?sadece meme veriyosan sagdigin sutu filan ver istersen
Benim bebeğim de öyle canım uyumadıkça huzursuzlanıyor. arada sırada bana da doymadı mı düşüncesi geliyor ama hemen gönderiyorum :))Doymuyormu diye düşünüyorum bende ama emmesinde bir farklılık yok gibi, pazartesi kontrolumuz var. Bakalım kilo durumundan belli olur. Ona göre o ihtimalide degerlendiririm artık canım
Bi de sizin tam atak haftanız bu atak uzun sürüyor zaten bizde öyle oldu yani etkisinden çıkamadık :)Amin canım inşallah. Gaz problemimiz yok çok şükür. Ama dediğin gibi uyuyamıyor. Uyuyamadıkça huysuzlanıyor. Uyudumuda gündüz yerine koyar koymaz yada 15 dakikada,gece 45 dakikada bir uyanıyor. Saatlerce emiyor. Memede uyumak istiyor.
Bizim kız kollarının örtülmesinden hiç hoşlanmıyor. Kolunu çıkartmaya çalışırken uyanıyorBenim bebeğim de öyle canım uyumadıkça huzursuzlanıyor. arada sırada bana da doymadı mı düşüncesi geliyor ama hemen gönderiyorum :))
Çünkü kilo alımı iyi çok şükür
Bide emerken anlarsın süt var mı çekiyor mu diye
Sen de dene istersen kundaklamayı. 15 dakika içinde uyanırsa yerinden kaldırmadan emzik verip pışpışla gene ağlarsa kucağında pışpışla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?