2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gecmis olsun canim. Kusmugu balgami cikartmis sanirim aslinda iyi birsey atabilmesi. Hic yasamadim o yuzden birsey diyemeyeceğim deneyimli annelerimiz sana fikir verirler diye dusunuyorum. Misal asli2434 un bir doktor kadar deneyimi var neredeyse. Önlük giyio hastanede bir odaya atsa kendini normal doktordan daha cok hasta bakar diye dusunuyorum :)

O doktoru sikayet et mama icin dayanagi neymis. 200gr az gibi hastaligi falan yada meme reddi mi oldu. Bu ayda dene yani 1 ayla hemen mama karari verme bu ayda dusuk alirsa o zaman mamayi dusunmeye basla derim ben.
Bu ay kusması çok oldu emdiği gibi kusuyor bi de ben sütümün az ya da çok olduğunu denemek için sağdım 2-3 saat emmediği göğsümden 80cc süt çıktı emdikten sonra da ikisinden çıkan süt 30-40cc yi geçmiyor. Gün içinde pek huzursuzluğu yok akşamüstü oluyor bazen o zaman doymadığını aç olduğunu düşünüyorum ama emdikten sonra bir kaç kez mama verdim istemedi sadece açken mamayı emiyo onu da ben vermiyorum

Genel hali nasil? Cok mu huysuz? Beslenebiliyor mu? Bunlar önemli.
3 gune kadar ates normal, evet enfeksiyon belirtisi ama her enfeksiyonda antibiyotik veremeyiz.
Cocugun durumu idare edilebilir sekildeyse kendi doktoruna gitmeyi bekle derim.
Ama beslenmesine engelse durumu ona bir sey diyemem.
Baris da oldukca hasta. Ateslendi de ama dustu atesi.
Inanilnaz bir geniz ve burun akintisi var.
Gece uyurken bile burnunu açıyorum.
Ama durumunun antibiyotiklik olmadigini düşünüyorum su asamada.
Bir de kusmasi iyi bir sey, balgamini cikarmis.
Verecegin balgam sokucu de surekli kusturacak cocuk baska turlu cikaramaz cunku.
Cok gecmis olsun.

Iste o yuzden oradasin sen sana duseni yap uyarda sonra napiyorsa yapsin malesef herkes ayni donanima sahip degil. Bazisi hemen yola geliuorda kimisi cok bilmisliginden burnundan kil aldırmıyor:)
nino adımın kısaltması cocukluktan berı
tamam tamam ugrastırmıyoruum
nihan

Demekki aglamalari acliktan degil. Pomlayla sagilan sute itibar etme emince daha cok cekiyor bebek. Kusan bebekse normal kilo alamamasi. Emzirmeyi saatli yapki iyice acken emsin kusmasin. Benim kziim saat basi emiyordu emdigini cikartiyordu agzindan burnundan geliyordru artik. Ben 2.5 3 saatte bir emzirmeye basladim 2 aydir kusmasi sadece kesik kesik ve az az oluyor. Gece kusmasi yoktur diye dusunuyorum. Yoksa geceleri bir sure saat kur 2.5 saatte bir kalk o uyurken emzirmeye calis. Hem sutun artar hemde kusmadigi icin kilo alimida toparlar. Ben denedim ve basarili oldum.

Ben sana o ruyayi yorumladim hatirlatayim yine :)) havalar serin hala gece malum örtünmek lazim yoksa boyle caydanlik kazalari olabiliyor:)[/
kız kıbrıstayım daha açıkta kalsada bışey olmuyo sıcakta

Evet geceleri kusmuyo bi de öyle deneyeyim bakiyim bu ayki kilosunda fark olucakmı. Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için alıntı yapa bilmiyorum

Ben de cordeliacı bulmuştum instagramda kendisini çok merak ediyodum onun sayesinde çok şey öğrenmiştim

S SweetNovember30 kızlar 3 çocuk olunca hem doktor hem eczacı oluyorsunuz canım macrol alt solunum yolu enfeksiyonu için verilir öksürük için neden vermiş anlamadım birde macrolun tadı çok acıdır oda kusturur diye tahmin ediyorum.bence eğer ateş yoksa antibiyotiği verme pazartesiyi bekle

Esra asli2434 saolun kızlar vermedim ateşi ilk gün dışında çıkmadı zaten dün öksürük arttı bi de balgam kustu işte geniz akıntısı var burnu da fena serum fizyolojik sıkıp öyle emzirmeye çalışıyorum zar zor ayakta hoplatarak birkaç yudum emiyo gece daha rahat emdi ama uyukladığı için az emdi boşaltamadı göğsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…