Oyle valla tembel cikti bizimkiler:)
Anlamadigim cok da hareketlo ama donme gibi bir cabasi yok. Cok cok isterse yan yatiyor :)) o da tepesinden ses gelir de onu gormek isterse. Daha fazlasina zahmet etmiyor beyimiz:)
Beni dünkü posttan bulurdun çok kolay aslında. Neden bulamadın hııı?!
Ya bu arada o ocak 2017 grubundaki üyelere sabır diliyorum yeminle. Sırf meraktan bakayım dedim. Yarım saatte dört ayrı "Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz. sağlık ocağınınki parabenliymiş " postu düştü taymlaynıma çıktım gruptan. Bozuk Bulgar radyosu gibi yeminle. Kimse hiçbir şeyi okumuyor sadece yazıyor.
Ay ben o grupta yokum zaten
Ama ek gıda yetiyor bana
Çıksam mı diyorum ama bazen güzel paylaşımlar oluyor faydalanıyorum diğerlerine de gülüyorum artık :))
Merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne sırf bu sorum için sizi en başından beri izliyorum hiç bir sayfayı atlamadan okudum ailemden çok uzakta olduğum ve ilk çocuğum olduğu için hiç bir bilgim yoktu hepsini sizden öğrendim. Hepinize teşekkür ederim bunun için. Sorum şu bebeğim 40+2 de 2970 gr doğdu bugün tam 4 aylık oldu ve kilosu 5700 gr boyu 63 kilosunun çok az olduğunu düşünüb üzülüyorum bir de hangi doktora gitsem mama öneriyor ben de sadece anne sütüyle besliyorum acaba bebeğimi açmı bırakıyorum vicdan azabıbı çekiyorum
canım bebegının boyu normal kılosu ise dogum kılosunun neredeyse ıkı katı
dr lar bunu 5-6 ayda beklıyo
bebegının dogum agırlıgı cok cok yuksek degıl yanı 4 kılo dogupta 5700 olsa 4 ayda az derımde
dogum kılosunu baz alınca ıyı gıdıyo
peki gunluk bez sayısı fılan ne durumda yada doydugunu hissediyomusun
canım bebegının boyu normal kılosu ise dogum kılosunun neredeyse ıkı katı
dr lar bunu 5-6 ayda beklıyo
bebegının dogum agırlıgı cok cok yuksek degıl yanı 4 kılo dogupta 5700 olsa 4 ayda az derımde
dogum kılosunu baz alınca ıyı gıdıyo
peki gunluk bez sayısı fılan ne durumda yada doydugunu hissediyomusun
Günde 5-6 bez değiştiriyorum onun 2ya da 3 tanesi dolu dolu oluyor. Bir de bu ay 200gram almış ve aşırı kusuyor emdiği gibi süt kusuyor kıyafet yetiştiremiyorum doktora söylüyorum mamaya yönlendiriyor ne yapacağımı bilemedim
Günde 5-6 bez değiştiriyorum onun 2ya da 3 tanesi dolu dolu oluyor. Bir de bu ay 200gram almış ve aşırı kusuyor emdiği gibi süt kusuyor kıyafet yetiştiremiyorum doktora söylüyorum mamaya yönlendiriyor ne yapacağımı bilemedim
Canım onu benimki de yapıyor ve çok kusuyor ama kilo alımını normal gördüğünden olumsuz bi yorum yapmadı doktor
Her doktora da güvenilmiyor açıkcası
Benimki önceki ay 500gram aldıgında çok normal demişti dotkor. arkadaşımın Bebeği 700gram almış diye hemen mamaya başla dediler düşün yani.
Bide memeden sütün gelip gelmediğini anlayabilirsin Aslında
Yutkunma sesini dinle yada emzirirken çıkar meme ucunu tut sıkar gibi mesela süt gelecektir ucuna
Ben kitaptan degil de kendim hikayeler uyduruyorum.ama kitap alsam süper olur. onun basit resimli hikaye kitaplarından okumuş gibi yapıyorum :))
Çokça şarkı söylüyorum ona artık şarkıyla eğlenmesini öğrendi parmak emip keyif yapıp beni izliyor gülerek. ritimli yerlerde baya kahkaha atıyor :))
En sevdikleri kırmızı balık gölde, arı vızvızvız , ben bir elma kurduyum :))
Evet şarkılari cok seviyolar bizimde favorimiz kirmizi balık:) Bende ilk zamanlar uyduruyodum ama kitap olunca daha rahat oluyor. Kuzenimde iki aylik basladi masal anlamaya şimdi iki yasinda bir oglu var ve cok düzgün cümleler kurarak konuşuyor çocuk. Bence çok etkisi var masalın. İnşallah bizimkilerde öyle olur.
Ara ara gelip gidiyorum kaçamak yapıyorum şubat annelerinden...
çok seviyorum sizin topiği ikinci çocuğum olsa da takip etmeyinçok şey öğrendim bildiklerim tazelendi. Sayenizde
2.5 aylık kızım az önce gazını çıkarırken ağzından sarı sıvı çıkardı bir iki çay kaşığı falan hiç gördünüz duydunuz mu acaba uyuyor hafif iniler gibi ses çıkartarak... Sadece oceans zeytinyağlı d vitamini alıyor anne sütü dışında dr a da sormaya çekindim bu saatte
ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim.kaynanam bendeudi ya şimdi birde kaynım eklendi cümbüşe hemde epilepsi rahatsızı dün kriz geçirdi.gece kızları yanıma aldım ytak odamın kapısını kilitledim.kocayı büyük kızımın odasına attım bla bla...bi gideydiler Allahon izniyle adam hasta eşimde kardeşi olarak elinden geleni yapmak istiyor onuda anlıyorum ama brnde de 3 çocuk kafayı yemek üzereyim.rabbim sabır versin bana inş
Ben seni buldum @Esra Soyadın K ile başlıyor di mi. Emzirme Sanatı'nda parlıyosun resmen.
Edit: Heycandan yanlışlıkla asli2434
'ü alıntıladım. Ahaha. O tontişin parmaklarını yeriiim bu arada maaşallah. Bundan sonra uzuuun bi' süre çorap takıcısın Aslım.
Beni dünkü posttan bulurdun çok kolay aslında. Neden bulamadın hııı?!
Ya bu arada o ocak 2017 grubundaki üyelere sabır diliyorum yeminle. Sırf meraktan bakayım dedim. Yarım saatte dört ayrı "Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz. sağlık ocağınınki parabenliymiş " postu düştü taymlaynıma çıktım gruptan. Bozuk Bulgar radyosu gibi yeminle. Kimse hiçbir şeyi okumuyor sadece yazıyor.