bizim doktorumuz böyle durumlarda zaditen şurup veriyor bi nevi alerji şurubu.onuda zaditen damlası olursa 3 damla şurubu olursa 1ml şeklinde veriyorum toparlıyor kerem.pazartesi gittiğinde bir doktoruna sor istersenEsra asli2434 saolun kızlar vermedim ateşi ilk gün dışında çıkmadı zaten dün öksürük arttı bi de balgam kustu işte geniz akıntısı var burnu da fena serum fizyolojik sıkıp öyle emzirmeye çalışıyorum zar zor ayakta hoplatarak birkaç yudum emiyo gece daha rahat emdi ama uyukladığı için az emdi boşaltamadı göğsümü
Gecmis olsun canim. Ayni bizimki de oyle.Esra asli2434 saolun kızlar vermedim ateşi ilk gün dışında çıkmadı zaten dün öksürük arttı bi de balgam kustu işte geniz akıntısı var burnu da fena serum fizyolojik sıkıp öyle emzirmeye çalışıyorum zar zor ayakta hoplatarak birkaç yudum emiyo gece daha rahat emdi ama uyukladığı için az emdi boşaltamadı göğsümü
canım sutle ilgili sunu soyleyebilirim benim sutumde cok yok mama takviyeyse devam ediyorumBu ay kusması çok oldu emdiği gibi kusuyor bi de ben sütümün az ya da çok olduğunu denemek için sağdım 2-3 saat emmediği göğsümden 80cc süt çıktı emdikten sonra da ikisinden çıkan süt 30-40cc yi geçmiyor. Gün içinde pek huzursuzluğu yok akşamüstü oluyor bazen o zaman doymadığını aç olduğunu düşünüyorum ama emdikten sonra bir kaç kez mama verdim istemedi sadece açken mamayı emiyo onu da ben vermiyorum
canım hangi mamayı kullanıyorsun meteyecanım sutle ilgili sunu soyleyebilirim benim sutumde cok yok mama takviyeyse devam ediyorum
simdi oglum 8 kiloyu gecmistir
kılosu onde ama sut mıktarının azlıgından doymuyor
8*150 desek 1200 gunluk besıni yaklaşık olarak
ben 300-350 arası mama verıyorum gunde
sagdıgımda oyle az süt cıkıyoki
artık moralımı bozmamak ıcın sagmıyorum bıle
ama gunluk beslenmesının gerı kalanı benden sut olarak cıkıyomu onu da sanmamamla bırlıkte dr umuz sutun az ama doyurucu ve besin degerı yuksektır dedi
onun ıcın sagdıgın mıktara ıtıbar etme
eve hastane tıpı sagma mak kıraladım
bıldıgın damla cıkmadıgında bıle oglum emdıgınde azda olsa bıseyler gelıyor
bizim doktorumuz böyle durumlarda zaditen şurup veriyor bi nevi alerji şurubu.onuda zaditen damlası olursa 3 damla şurubu olursa 1ml şeklinde veriyorum toparlıyor kerem.pazartesi gittiğinde bir doktoruna sor istersen
Saolun kızlar inşallah toparlarız pazartesiye o zaditeni bir sorayım doktora bakalım pazartesi aşımız da vardı o da erteleriz artıkGecmis olsun canim. Ayni bizimki de oyle.
Hem ac emmek istiyor, hem de burnundan ememiyor. Surekli de aciyorum ama aninda yine tikaniyor. Cabuk atlatirlar insallah
ahahahaZaten google a meme yarası deyince ben cikiyorum artik dogrudan
tabiki canim benim hemen...Seni nasil bulucaz ya bi acik kapi birak
gecmis olsun canim ya Allah sifa versinSaolun kızlar inşallah toparlarız pazartesiye o zaditeni bir sorayım doktora bakalım pazartesi aşımız da vardı o da erteleriz artık
kız kımyayla karıstırdın benımkı umutcanım hangi mamayı kullanıyorsun meteye
Alla alla iyice baktin mi :)
aynen benim devreler yandı en kısa sürede kendime bi bioenerji uzmanı bulmam lazımkız kımyayla karıstırdın benımkı umut
kayınvaldeden beynın dondu artık garıbımın
ben ılk topfer verdım ist dan doguma gıderken tedbır amaçlı yanımda goturmustum
bıldıgın aclıktan krıze gırdı yudum ıcmedı
sonra mecbur orda enfamıl dıye bı mama başladık onla devam edıyo
burda ınternet uzerınden satışı var ama deli paralar istiyolarmis
kutusu 250 tl ye gordum
ben stokladım kv de gelırken getırdı
devamını saglarım ınşallah
sen hangı mamayı kullanıyosun memnunmusun?
internette sıkinti var yeni geldi ancaAlla alla iyice baktin mi :)
Canim nasılsın ,meme yaralarin ne alemde. bebişin dil altini gostercem demistin cerraha naptin.ben salı gunu goturcem inan doğru ememiyor sanirim oyuzden sutum tek göğüstü zaten oda kesilmek üzere, sanirim Yaradan dolayi.inan gece 6 7 saat uyusa bile uyandiginda sert değil fos bi gogusle emziriyorum yavrumu inan çok üzülüyorum niye uzun süre emmeyInce artmiyor sutum öf inan aglayarak emziriyorum artsin diye.ama niyeyse fark yok çok mutsuzummNinociiiin vallah ben de buldum
Selam kızlar,yeni premium care ile aranız nasıl? Değiştirmeyi düşünen varmı? Varsa hangi bezi almayı düşünüyosunuz. İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
Bravo. Ya nazarım da değmez ama yine de masallah masallah masallah diyeyim ben sofradan tok kalkamıyorum hala hatun sinema modunda. Bari filmi söyle yorum yap biz de onla idare edelimBenim gibi bebegini komsuya bırakıp sinemaya giden var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?