2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ocak2017 de ben yokum kizlar hatunun biriyle poh yüzünden kavga ettik sinirlenip ciktim cok oldu :)

unv deyken bıle çalışarak 12 yıl aktıf calışma hayatım oldu
nerdeyse evlendıgımden berı 6 yıldır
kocamın peşine takılıp calışmadan gezindim
benımde hayalım avukat olmaktı
umut buyusun 40-50 demıyıp okuycam dıyorumda kesın ozamanda kafam basmaz

Aynen devam et emzirmeye. 5.ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina cikmasi saglikli ilerlediginim gostergesi. Suan neredeyse yakalamis. Herkesin bebegi 4 kilo dogmuyor. Bebegin huysuz degilse uykulari duzenliyse surekli aglayip durmuyorsa ac degildir. Birde sutunun yetip yetmedigini anlamak icin temiz bir beze 15 yemek kasigi su dok. Iste bir gun boyunca toplamda bu agirlikta cisli bez aliyorsan doyuyordur. 6.aya kadar bu sekilde cisli bez takibi yapabilirsin. Boyuda masallah iyi strese girme bosuna her bebek kilolu olacak diye birsey yok.

O doktoru sikayet et mama icin dayanagi neymis. 200gr az gibi hastaligi falan yada meme reddi mi oldu. Bu ayda dene yani 1 ayla hemen mama karari verme bu ayda dusuk alirsa o zaman mamayi dusunmeye basla derim ben.

ah canım benım hastalıga dıyıcek laf yokta
senın koşturman anca sana zaten ya
Allah yardımcın olsun
söyle bı kafanı dınleyebılsen
ah canım gittiklerinde kendimi karantina altına alıcam yeminle bir süre kimseyi görmek istemiyorum.kapıyı kilitliycem çocuklarımla oyunlar oynıycam evin içinde şarkılar söyliycem duşumu alıcam bornozumla gezicem

Onemli degil arada acik yesilimsi bile kusacak dur hele :) sutun yagli kismini kusmus olabilir sindirdikten sonra. Takilma. Fiskirir tarzda ve devamli kusmadigi surece endise etme.

soyledıgın seylere gore sutun yetıyo bence
bebegınde aç kalıp aglamıyosa bı sorun yokki

bende 1 hafta dezenfekte oluyorum oyle zamanlarda

şu grupta yazılanları 3 dk okudum okumadım beynım yandı yemınle
umuttan 3 hafta kuçuk bebegı benım gunde verdiğim mamayı 6 saatte verıyo hala doyuyomu acaba dıyo

Kızlar akşam akşam acile gittik Defne bir avuç kustu öksürerek geniz akıntısı devam ediyormuş antibiyotik makrol ve ventolin balgam söktürücü yazdı calpol de verecekti evde var dedim antibiyotiği daha vermedim diğer ikisini verdim inşallah yeter pazartesi kendi doktorumuzla kontrolü var o zamana kadar antibiyotik vermek istemiyorum ama daha kötü olacak diye de korkuyorum ne yapmalıyım sizce

şu grupta yazılanları 3 dk okudum okumadım beynım yandı yemınle
umuttan 3 hafta kuçuk bebegı benım gunde verdiğim mamayı 6 saatte verıyo hala doyuyomu acaba dıyo
Iste o yuzden oradasin sen sana duseni yap uyarda sonra napiyorsa yapsin malesef herkes ayni donanima sahip degil. Bazisi hemen yola geliuorda kimisi cok bilmisliginden burnundan kil aldırmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…