2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
5.ayı biten bebiş anneleri
Mama sandalyesi aldınız mı ?
Mama sandalyesine oturtmaya başlayan var mı?
Aşamalı bi şekilde artık başlanmalı mı ?
Doktorumuz artık destekli dik oturt ddi bize ama arkadaşımın doktoru mama sandalyesine oturtmaya başla artık demiş bi de size sorayım ddim

Cok biliyorlar benim dr da nasil bulacak bu kiz agzinin yolunu dedi. Saka gibi ne versem agzina goturdugu donemde nasil bulacak agzinin yolunu ne demek ya :)))

Bi benim sanirim ek gida icin 7 ayi bekleyecek olan masallah baslamissiniz simdiden.

Bi benim sanirim ek gida icin 7 ayi bekleyecek olan masallah baslamissiniz simdiden.
Sabırsız bizi de azarlasana :)))
6.ay bile degil 7.ay bekleyeceksin yani?
Ben bu ay ve 6.ay da dahil öğünlere geçmeyeceğim zaten blw de 45gün tadımlar sürüyor o mantıkla ilerlerim
Azıcık dudağına değdirsem nolur yani bu ay sonlarında :)))

Tattırmaktan bişi olmaz bencede :) yarın 4aylık olcaz bizde. 5.ayda başlıcam tadımlara die düşünüyorum. Ama öğün olarak değil.

İşte ilginç bi doktor daha
Bizimkini gözlemliyorum eliyle uzanmaya çalışıyor ama ağzını da açıyor eliyle kavradığı şeylerin gidiş güzergahı ve varış noktası belli :)))
Benimki oyuncaklarla oynuyo, elide agzından cıkmıo. Amaa oyuncakları götürmeyi keşfetmedi yawrum gerilerden takip ediyo sizinkileri

canım ya seninde hamileyken suyun azalmıştı ya bebişin kaç kg doğdu? bide artık bebişlerimiz 5 ayı geçti kerem bugün 5 ay 1 haftalık yavaştan başladık artık ek gıdaya.yarında cam rende de elma ve armut suyu yapıcam

Acayip gurur duyuyorum senle aslı. Her şeye yetiosun maşallah
kız bide bugün 8 kilo bezelye ayıkladım birazdan yıkayıp poşetliycemkız yok bazen yetişemiyorum misal dün yıkadığım çamaşırları hala katlayıp yerleştiremedim yığınla duruyor içerde.artık onuda gece çocukları uyuttuktan sonraki mesaimde yaparım

yok ya benim kerem henüz mama sandalyesinde oturabilecek durumda değil hemde topiğin abisiyke. sanmıyorum oturamazlar bence erken

yok kız bende başlamayı düşünmüyordum da çocuğum 50 gr kaybetmiş bir haftada e bşberon maması dayıyacağıma hafiften yoğurt meyve suyu vermek daha mantıklı geliyor.sütüm yetseydi girmezdim böyle arayışlara açıkçası 7. aya girmesini beklerdim

Hasta falan miydi Asli?
1 haftalik kayip mo 50 gr?
Yanlis anlama bilmedigim icin soruyorum, cok büyük problem miymis belki diger hafta kapatirdi o kaybi? Hani haftalik kilo takibi yapilmasa haberin olmazdi bile 50grlik kayiptan

Az kaldi 5. Aya bizim.
Kizimdan kalma 3 mama sandalyemiz var sec begen al :))
Ama oturabilecegini sanmiyorum henüz.
Gotu basi dogru durmuyor daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…