2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay babaanne niye vermedi başka torunları mı var?? Yada nasılsa o bakıyor diye onda mı kaldı ?
Ben de öyle pratik olsun istiyorum annene de babaanne de kolay olsun
Alışsın orda yemek yemeye istiyorum ya ortalıkta gezerek yiyen çocuk görünce korkuyorm büyük konuşmak da istemiyrom

Yok baska torun icin degil. Onda yedirmenin kolayligini gorunce neme lazim her gun git gel unutursunuz getirmeyi bu burda dursun dedi :)
Simdiki aklim olsa buyugu hic almam, cok hantal. Ama kucuklerin oldugunu bilmiyordum ilk alirken. Büyüğü de fazla fazla kullandik yani. Buyugun avantaji sirtinim kademeli olarak yatabilmesiydi.
Ilk baslarda dimdik oturup yiyemiyordu hafif yatirinca iyi oluyordu.
Ama blw icin sadece dik oturmasi gerekiyor zaten.

kızlar bezelyelerimde hazır.saat 2 yi geçti ama neyseki ramazan gelmeden yaptım çok şükür.bide size birşey sorucam oruç konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz kaç gündür sorucam ama topikte düşünce ayrılıkları olur sıkıntı yaşanır diye çekindim.işin içinden çıkamıyorum çokta oruç borcum var tutmak istiyorum ne yapacağımı bilemedim

Eklentiler

• IMG_2435.webp
    17 KB · Görüntüleme: 67
kız koca kadın kendımı oturucak nıye vermıyo
neler var ya
:)))))
Yok kiz ondan değil.
Ise baslayinca babannesi bakti, benim deli kiz da sandalye olmadan oturup yemek yemiyordu.
Sabahlari da benim dersler 7de başlayınca bazen unutuyorduk goturmeyi.
Ben baska turlu yediremiyorum siz unutuyorsunuz deyip el koydu sandalyeye

Ohh mis ellerine saglik, afiyetle yiyin canim.
Oruca gelince ben tutmayacagim.
Benim de coook borcum var ama 31 yillik ömrümde ilk kez bebek emziriyorum.
Allah ömür verdiyse borcumu tamamlarim ama oglani bir daha emziremem.
Oruçlu bir sekilde dayanmam mumkun degil ikinci gün yikilirim sanirim.

doğrusunu istersen benim 3 hamilelik 3 emzirme derken benim 90 günü geçkin borcum var ara ara tuttum ama anca bu kadara indirebildim :) şimdi yine tutmazsam 100 ü doğrultucam.ama orucada çok dayanıklı değilim perişan oluyorum azıcık beslenmeme dikkat etmesem sütüm azalıyor pööööfffff napcam ya olmadı bi tutmayı deniyim ama çok umutsuzum

Benim daha fazlasi var Asli. Bir kere ramazan basinda apandistim patladi ameliyat oldum, bir tam ramazan da oyle gitti. Hamilelik vs derken birikti iyice hep tek tuk tuttum hic bitiremedim borclari.
Ama bunu da tutmayacagim bir gun insallah kısmet olur borclari da tutmasi

Canım ben ilk defa geçen yıl tutmadım bu da ikinci olacak ben de tutmayacağım yemeği geçtim 17 saat susuzlukla sütümün yetmesi mümkün değil gibi ya nasip seneye inşallah

Size kiyamam azarlamadan guzelce anlatirim :)) ben 7.ayi bile doldurabilirim kilo alimina göre bakalim süreç ne gosterir. Tadimlara yogurt tmm ama sebze yerine meyve suyu tatli tat oldugu icin korkutuyor genelde sebzeyi kabul etmiyorlarmış oyle olunca deneyimli annelerden duydugum bu. Birde biraz biraz baksin tadina diyoruz ya o zekilerki sutu mamayi biberonu emmeyi reddediyorlar farkli tat gorunce ve surekli fazlasini bekliyorlar sut kizimda bunu gorduk 2 hafta once emmeyi istemiyor yogurda aciyor agzini:)

Neden dusunce ayriligi olsun tutan tutar tutmayan tutmaz herkes kendini biliyor sonucta. Ben gecen sene tutamadim. Bu senede emzirme yüzünden tutmayacagim gunler cok uzun acken sutumun etkileneceginden eminim ek gidaya baslanmis olsa yada Miray biberon alsa yine tutardim ama hatun degisik bir cins gecen gece 2 kez biberonla sut icen o degilmis gibi yine agzina yaklastirmiyor biberonu. Kandilde kadir gecesinde tutarim anca 60 gunu kisa gunlerde nasip olursa tutarum.

Ellerine sağlık :)
Oruç belki sütünü azaltmaz ama besin değerlerini azaltır diye okudum ben de 1 gün denesem mi diyorum ama şu an bile 10da kahvaltı yapsam 2-3 e kadar su içsem bile duramıyorum çok acıkıyorum hemen halsizleşiyorum. Senin 3 çocuk için enerjin kalır mı kalmaz mı dene istersen 1 gün ona göre karar ver
1 yaşından büyük olsa hiç düşünmezdim tutardım ama daha çok küçük ek gıdaya başlamadım başlasak bile doyacakları kadar çok vermiyorsun

ben malesef oruc tutamayacagim simdi bile cocugu tasimakta zorlaniyorum en son gecen hafta 44.5 ti kilom oruc tutarsam yerlerde surunurum heralde borcum da cok ama ne yapayim oderim zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…