- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
canim 2017 ocak annelerinde postlara bak cocuguna salincak almis bir anne fotografli post onun yorumlarinda bulabilirsinYaw neredesiniz ben niye bulamiyorum sizi tv ci ablayı bi bulsam çözeceģim işi.
Kızlar kan damlasına başlayan var mı bizim doktor 6. Aydan sonra dedi hiç vermek istemiyodum zaten malum bizimki en ufak bi şeyde hemen kabız oluyo
Ben niye kimseyi bulamiyorum yaw...Cemkirmiyom geneldeyorum yapıyorum ama ben belli etcem sana kendimi bidaha görim seni :))
CanımSling kulanmayi çok istememe rağmen doktorumuzun üreme organlarına zarar verme riskinden sozetmesi keyfimi kaçırmışti.Şimdi bakıyorum bu anlamda güvenli ürünler var gibi. Ama yine de cesaret edemedim. Kullanan bilen annelerden tavsiye bekliyorum
Ve tabicordeliac
61 cm boyumuz.Neko baby size kulanamayiz mi?Wrap alsam ne kadar kullanılır ?Ayrıca Neko mei Tai mi?bunu anlayamadım.Veya hangi markaları önerirsiniz ?
Ve ağırlığın üreme organlarında olmadığından nasıl emin olacağım. Alıp kullanamma üzücü olur.
Üzülme canım fıtratı öyledir kızinın benim yegenimde aynı görse 2yasina girmek üzere hala ayni eģlenceli bisey yaparken bile kaslar çatık. O gülmesede seninleyken eğleniyordur mutlaka.arkadaşlar gün içinde bebeklerinizi eğlendirmek, güldürmek için neler yapıyorsunuz? benim kızım maalesef biraz suratsız. babası da bebekken böyleymiş. pek gülmüyor. ben de ben mi eğlendiremiyorum acaba diye üzülüyorum. değişik neler yapabilirim?
Kızlar Defnenin dünden beri gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı iki kere yarım saat zor uyuttum sürekli ağzında ya meme yada elleri üst damakları da kabarık bu sabah da bir kere yarım saat uyudu sadece sizinkiler ne alemde
aynen canim iki gundur gunduz uykusu yok kucagimda, 10 dk memede uyuyo uyaniyo. yataga koymuyorum bile artik
sabah eli kolu dis kasiyici ne varsa agizindaydi
bide altini degistirirken iki arada bi derede kirli bezı kapmis agzina goturmeye calisiyo
Bi benim sanirim ek gida icin 7 ayi bekleyecek olan masallah baslamissiniz simdiden.[/QUOTEbende bende 7 olmasada 6. Ayı beklemeyi düşunüuorum inşallah.
Gecmiş olsun hastalik cok fena oluyor dün migrenim tuttu cok kötüydü eşim işten geldi mecbur neyseki o gelene kadar kızim uyudu yoksa kucagima bile alacak halim yoktu.Cook tesekkur ederim. Ihlamurlu çay içtim şimdi. Yatıcam birazdan. Yatcak seviyede hasta olmamam lazım
Allahım ya odanın ışığını açıyoduk irkilmiodu bileeedaha 1 haftalıktı saatte yuz kere uyandıgı geceler
bı gece uyandı, besık dıbımde yuzum ona donuk yatıyorum, oda da neredryse karanlık
eşimin tepkisi bu tarafa dön uyanık oldugunu gormesın
cocuk 1 haftalık daha burnunun ucunu zor goruyo
kızlar bezelyelerimde hazır.saat 2 yi geçti ama neyseki ramazan gelmeden yaptım çok şükür.bide size birşey sorucam oruç konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz kaç gündür sorucam ama topikte düşünce ayrılıkları olur sıkıntı yaşanır diye çekindim.işin içinden çıkamıyorum çokta oruç borcum var tutmak istiyorum ne yapacağımı bilemedim
Kayınvalide haklı :) ablamdada vardı bunlardan cok pratikti:)))))
Yok kiz ondan değil.
Ise baslayinca babannesi bakti, benim deli kiz da sandalye olmadan oturup yemek yemiyordu.
Sabahlari da benim dersler 7de başlayınca bazen unutuyorduk goturmeyi.
Ben baska turlu yediremiyorum siz unutuyorsunuz deyip el koydu sandalyeye
Bende bi tattırıim diyorum ama emmeyi bırakır diye de korkuyorumSize kiyamam azarlamadan guzelce anlatirim :)) ben 7.ayi bile doldurabilirim kilo alimina göre bakalim süreç ne gosterir. Tadimlara yogurt tmm ama sebze yerine meyve suyu tatli tat oldugu icin korkutuyor genelde sebzeyi kabul etmiyorlarmış oyle olunca deneyimli annelerden duydugum bu. Birde biraz biraz baksin tadina diyoruz ya o zekilerki sutu mamayi biberonu emmeyi reddediyorlar farkli tat gorunce ve surekli fazlasini bekliyorlar sut kizimda bunu gorduk 2 hafta once emmeyi istemiyor yogurda aciyor agzini:)
Tesekkur ederim :) dünden beri bakıma aldım kendimii. Zaten bi haftadır eşimde hasta devamlı çorba ıhlamur bal modundaydık. Hemen atlatırım inşallahÇok geçmiş olsun canım benimc vitamini çorba vs iç tavuk suyuna çorba limonla vs iyi gelir :)
Salıncak yorumunun içinde yorumun yorumu dahaaYaw neredesiniz ben niye bulamiyorum sizi tv ci ablayı bi bulsam çözeceģim işi.
Canım bebegini sünnet ettirecek olan sen miydin ?Biz de kabızlık ihtimalinden dolayı baslamadik. Ama birkaç aydır ben de herhangi birşey kullanmadım sütumden geçmesi icin. Kefire devam ediyor musun? Ben de gerçek maya buldum sonunda. Taze tüketmek gerekliymis. 48 saat bekleyince kabızlık yapabiliyormus. Ne kadar doğru bi araştırmak lazim. Taze tüketmek daha iyi olur tabi.
Benim canim. Hatta yine onunla ilgili birşeyler yazmak için açmıştım sayfayı :) lokal anestezide karar kıldım çoğu yer de öyle yapıyor zaten ancak plastik klips yöntemi ile yapan bulamıyorum. Dikişliden korkuyorum hem daha uzun sürüyormuş hem de farklı riskleri var diye. Siz nasıl yaptırdınız?Canım bebegini sünnet ettirecek olan sen miydin ?
Geçen msjları okurken gördüm cevap yazmaya fırsatım olmadı sonra unuttum ama sen miydin emin olamadım şimdi
Oldunuz mu sünnet?
Bizimki de bölgesel uyuşturulduBenim canim. Hatta yine onunla ilgili birşeyler yazmak için açmıştım sayfayı :) lokal anestezide karar kıldım çoğu yer de öyle yapıyor zaten ancak plastik klips yöntemi ile yapan bulamıyorum. Dikişliden korkuyorum hem daha uzun sürüyormuş hem de farklı riskleri var diye. Siz nasıl yaptırdınız?
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)Kızlar tam da sünnet konuşuluyorken benim de bir kaç sorum var, sorayımBu sabah biz de oğlumun sünnetini yaptırdık. Lokal anestezi ile oldu, ilk altını açıp kremleyeceğim zaman bandajı düştü kendiliğinden. Doktor da kendiliğinden düşerse düşsün ama düşmezse bir gün geçsin demişti. Şimdi her altını açıp krem sürdüğümde canı yanıyor ağlıyor oğlum, zaten oraya dokunmaya korkuyorum. Bandajı düştüğü için bir şey olmaz değil mi? Bir de pipisi içeri kaçmış gibi görünüyor, dikişleri vs görünmüyor, doktorun buralara krem sür dediği yerleri göremiyorum yani hafifçe pipisinin görünen yerlerine sürüyorum
Kızlar tam da sünnet konuşuluyorken benim de bir kaç sorum var, sorayımBu sabah biz de oğlumun sünnetini yaptırdık. Lokal anestezi ile oldu, ilk altını açıp kremleyeceğim zaman bandajı düştü kendiliğinden. Doktor da kendiliğinden düşerse düşsün ama düşmezse bir gün geçsin demişti. Şimdi her altını açıp krem sürdüğümde canı yanıyor ağlıyor oğlum, zaten oraya dokunmaya korkuyorum. Bandajı düştüğü için bir şey olmaz değil mi? Bir de pipisi içeri kaçmış gibi görünüyor, dikişleri vs görünmüyor, doktorun buralara krem sür dediği yerleri göremiyorum yani hafifçe pipisinin görünen yerlerine sürüyorum
canım hayırlı ve geçmiş olsun.krem konusuna gelince bizim doktorumuz pipisinin üzerine dairesel şekilde teramicyn kremi birkaç daire şeklinde sürmemizi söylemişti.elimizi değidirmeden 3-4 daire çiziyorduk kremle pipinin üzerine
Bizimki de bölgesel uyuşturuldu
Yalnız iğneyi yaptıklarında bekleme süresi var bazı doktorlar beklemeden yapıyorlarmış canı yanıyor o zmaan tabi
Dikişli oldu bizimkisi canım bi sıkıntısı olmadı çok şükür hatta bu ay farklı bi doktora gittik kontrolünü yaparken sünnetini çok güzel yapmışlar ddi mutlu oldum :)
Plastik klipsle ne kadar sürüyormuş ? Bana çok uzun gelmedi açıkcası ya
Evet canım kefire devam ben sabah akşam süzüyorum oluyo benimki ben çoğalttım seninki de her gün süzersen çabucak çoğalır zaten bizim kız gün aşırı yapıyo kakayı çok şükür birkaç gün üst üste de yaptı bir gün içemedim hemen üçüncü güne kaydı tesadüf mü bilmiyorum ama bırakmaya niyetim yokBiz de kabızlık ihtimalinden dolayı baslamadik. Ama birkaç aydır ben de herhangi birşey kullanmadım sütumden geçmesi icin. Kefire devam ediyor musun? Ben de gerçek maya buldum sonunda. Taze tüketmek gerekliymis. 48 saat bekleyince kabızlık yapabiliyormus. Ne kadar doğru bi araştırmak lazim. Taze tüketmek daha iyi olur tabi.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)
Bizimki de öyleydi doktor bugün sargısı düşmemeli dediği için ve hareketli olup düşürdüğü içn tekrar doktor sargılamıştı ve plastik bardağın yarısını kesip delik açarak koydurmuştu. İlk günü öyle geçirdik ertesi gün pansuman için gene onlar kremledi sonra da kremini biz sürdük ama dediğin gibi ilk 2-3 gün ağladı biraz sürerken. Ama 3günde iyileşiyorlar hiç merak etme inşallah sorunsuz geçer biraz ağlasa da endişelenme iyileşecek kısa sürede.
Pipisi sünnetten sonra içine kaçmış gömülmüş gibi mi duruyor ? Kasık bölgesi yağlı bi bebek mi ?
Gecen ay nerdeyse Tracy teyzesının kıtabını okumuş gıbı bı duzenı oldu,Hah tamam işi çözdüm dedımSor sor burdan da yaz bize
Umut un uyku düzeni nasıldı ? Aklını gelirse uyku eğitimini de sorsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?