- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Maşallah :) tontiş doğmus ama kilo alımı gayet normal gitmiş maşallahMaşallah göbüşüne :) benim bebişte dün sağlık ocağına gittik aşılar için tombul dedi hemşire 8.255 geldi tartıda boyumuz da 68 cm 12 ocak doğumlu zaten 4.200 gram doğmuştu ama bu son iki ay 700 er gram aldım ilk iki ay ayda 1 buçuk kilo almıştı :) bundan sonra da azalıyor işte kilo alma hızı hareketleniyorlar çünkü hele de bir yaşından sonra gram gram alıyorlar sadece boyları biraz uzuyor yürümeye başladıktan sonra çok çok azalıyor yani
disler yerlesmis cikmasi yakindir yavas yavas o beyazlik asagi iner eti yarar ucu gözükür. o icerde hareket ettikte kulagina basina agri yapabilir. ben baya siskin gordum eti.Eki Görüntüle 2002131
Kızlar sizce oğlum diş mi çıkarıyor? Eltim üst dişlerini görünce dişleri çıkacak falan dedi, ben de hiç anlamıyorum bu diş mevzusundan. Son bir haftadır uyanık olduğu her saniye mızmız oğlum, salyalar da o biçim. Atak haftasına yoruyordum ben ama dişten mi acaba?
Seninki de baştan beri az mıydı suyu?canım ben ilk hamileliğimi 23 yaşında ikinciyi 27 yaşında sonuncuyu ise 31 yaşında geçirdim.hala 31 yaşındayım :) benim ilk hamileliğimde ve sonuncuda oldu ikinci hamileliğim gayet sağlıklıydı.hiçbir sorun yoktu.doktorun yaptığı açıklamaya göre rahimdeki damarlardan biri veya bir kaçı sıkıntılı bebeğin rahin içinde tutunduğu yer sıkıntılı damarların olduğu kısım olduğu zaman hamilelikte ilerleyen aylarda kan alış verişinde arz talepte sıkıntı oluşmaya başlıyor bebek gelişimi yavaşlıyor buda suyun azalmasına sebep oluyor.bana yaş faktöründen pek bahsedilmedi.belki zaten yaşım küçüktü diye bilemiyorum.ama damarlarda sıkıntı varsa piyango gibi ya tutarsa oluyor
İyi olmuş ya akılınızdan çıkmış olurAaa iyiymiş kafamda deli sorular vardı :) çok sağol ya Rabbim Razı olsun. Bursa da gerçi şuan hava bayağı bir kötü bakalım nasıl olacak hayırlısı olsun :))
Oy maşallah sadece anne sütüyle mi besleniyor ?Maşallah göbüşüne :) benim bebişte dün sağlık ocağına gittik aşılar için tombul dedi hemşire 8.255 geldi tartıda boyumuz da 68 cm 12 ocak doğumlu zaten 4.200 gram doğmuştu ama bu son iki ay 700 er gram aldım ilk iki ay ayda 1 buçuk kilo almıştı :) bundan sonra da azalıyor işte kilo alma hızı hareketleniyorlar çünkü hele de bir yaşından sonra gram gram alıyorlar sadece boyları biraz uzuyor yürümeye başladıktan sonra çok çok azalıyor yani
En son aldığımda acelem vardı hiç bakmadım canım normalde indirim takip etmek iyi oluyorOw cok pahalı e bebek ve jokerde falan indirim takip ederek en fazla 52 kurusa bulunuo :)
yok canım benim sorun ilk hamilelikte 27. haftadan sonra çıktı keremde ise 33 haftadan sonra.Seninki de baştan beri az mıydı suyu?
Bana doktorum taa en başta söylemişti kesesi bebeğe göre küçük bol bol su iç diye ama ne yapsak da artmadı . Bide sürekli kanamalar geçirdim. sanırım beni baya sorunlu gördü acele et ddi :)
Ben de ikinci Bebek fikri aklımın ucundan bile geçmiyor ama merak ettim senin de öyle miydi diye öyleyse hiç acele etmiyim diyecktim ama olmadı :)))
ben bir kere yaptım bir sorun yaşamadımHappy den alışveriş yaptınız mı hiç güvenilir mi site
disler yerlesmis cikmasi yakindir yavas yavas o beyazlik asagi iner eti yarar ucu gözükür. o icerde hareket ettikte kulagina basina agri yapabilir. ben baya siskin gordum eti.
Öğleden sonra ilk alışverişimi yaptım hemen kargoya verildi msjı geldi canım sanırım yarın yada perşembe gelmiş olur.Happy den alışveriş yaptınız mı hiç güvenilir mi site
Benimki bugün ateşlendi kakası da yeşil olunca dişten şüphelendik ama kulak ağrısı yok gibi hiç oynamıyor kulagıyla gece 4 ten beri de uyumadı sadece arada bir 10 dakika uyuyup uyanıyor. uykusuzluktan mızıldanıyor ama sanki 10dakika uyusa ona yetiyor gibi uyanınca gayet mutlu görünüyor. anlamadım ben bu işi :)Hımmm doğrudur, dediğim gibi anlamıyorum diş konularından hiç ama iki üç haftadır kulaklarını çekiştiriyor sürekli, ağrı yapıyor sanırım haklısın. Başka hiç bir rahatsızlığı yok bildiğim, şiddetli bi can yanması olsa ağlar diyorum. Böyle ağrısı varmış gibi inler tarzda mızmızlanıyor zaten. Zormuş baya bu işler ya, ne uykusu kaldı ne huzuru.
Uygun fiyatlar bende bundan sonra orayıda rakip edeyim o zman :)Öğleden sonra ilk alışverişimi yaptım hemen kargoya verildi msjı geldi canım sanırım yarın yada perşembe gelmiş olur.
İyi olmuş ya akılınızdan çıkmış olur
Ne kadar erken o kadar iyi
canım sık sık altını değiştir kreminide dairesel hareketlerle sür korkacak birşey yok hepsi 1-2 gün sonra geçiyor.hayırlı olsun bu arada minik erkek.korkacak birşey tok biz keremi 1 günlükken yaptırdıkAynen islem tamamdır erkek olduk bizdeeee
Şuan uyuyor. ama yaralı bölgeyi görünce kötü oluyorum altını nasıl degistirecegim bilmiyorum hem üzülüyorum hem korkuyorum canı çok yanacak diyeuykudan uyanınca basacak sanırım yaygarayi
Canım doktor orayı ıslak mendille silebilirsin dedi ve bardak mardak gerek yok kremi sür yeterli dedi. Sen nasıl yaptın canım temizliğini oranin
Nerede yaptırdınız canım? Doktor kim? Hayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim. Cabuk iyilessin insallah
canım sık sık altını değiştir kreminide dairesel hareketlerle sür korkacak birşey yok hepsi 1-2 gün sonra geçiyor.hayırlı olsun bu arada minik erkek.korkacak birşey tok biz keremi 1 günlükken yaptırdık
Dimi ya, bence de. Huzursuzluğu bi hafta önceki sünnetle ve atak haftasında olmasıyla alakalı o zaman
evet oldukca zor.. sorunsuz atlatir umarim.. arada soguk parmaginizla dis etlerini kasiyabilirsiniz..Hımmm doğrudur, dediğim gibi anlamıyorum diş konularından hiç ama iki üç haftadır kulaklarını çekiştiriyor sürekli, ağrı yapıyor sanırım haklısın. Başka hiç bir rahatsızlığı yok bildiğim, şiddetli bi can yanması olsa ağlar diyorum. Böyle ağrısı varmış gibi inler tarzda mızmızlanıyor zaten. Zormuş baya bu işler ya, ne uykusu kaldı ne huzuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?