2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oy maşallah sadece anne sütüyle mi besleniyor ?
Bizimki 5.ayda 7500 tu kıyafetleriyle bide :))
Tabiki seninki tombişmiş :))
Bizimkinin boyu kısa oldugu için kilosu iyi görünüyor göbek ondan :))
Aynı soruyu hemşirede sordu kilosunu yazarken :) evet canım sadece anne sütü veriyorum henüz başka bişey tattırmadım 6 ay bitene kadar ek gıda vermem

Hadi cabuk geçsin insallah. Saglikli günleri olsun. Biz de randevu aldık bakalım nasıl dayanacağız. Işlem yapılırken sen de oradaydın değil mi? Napalim artik sogukkanli olmamiz gerek. Ayyy bütün erkek bebeler u süreci sorunsuz atlatır inşallah

5.ay a geçen bebe anaları yahut 4. Benim zibidi kuş parmağında oynatıyor bizi. Birşey ilgisini çektiğinde ona doğru eğiliyor neyi istediği belli. Elinden birseyi alınca ya da gösterdiğimiz birseyi bırakınca dovmuscesine ağlıyor. Bu arada rotavirus 2.doz oldu. Doktor oturtabilirsin artık destekli sekilde dedi. Zaten babasi oturtuyordu hep. Kulak geliştirmeyi bizde de var. Gözlerini de ovusturuyor. Dis de olabilir ama daha çok uykusu geldi olarak yorumluyorum ben.

Aminnnnnn darısı size inşaAllah Oradaydım evet bitene kadar, güle oynaya başladı ve bitti hamdolsun . hatta başlamadan önce sünnete bizimki çişini yapti adamın koter ine vs hep çiş yaptı doktorda demek meydan okuyorsun tamam ozaman falan dedi eğlenceli ve işini bilen bir doktordu. Siz kimden randevu aldınız canım hangi doktor

Bizimki de leblebi kadar oldu ve kızardı. Hafif şişlik var ve üzeri kabuklu sivilce gibi..
Ben orayı liflemiyorum hiç ama hemşire böyle olması gerektiğini ve normal olduğunu söyledi..

Teyzeleri oğlumun disi cikmis
Darisi sizin kuzulara insallah
Hayırlı olsun canım
Erken gelmiş dişiniz maaşallah.
O değil de şimdi aklıma ilk gelen emzirirken ısırırlar mı acaba oldu :)

Tesekkurler :)
Bir de isirirsa artik benim memeler zaten sahti sahbaz olurlar:)))))

Canim gecmis olsun, hayirli olsun sunnetiniz.
Darisi bizim oglana insallah

Utanmazlar işlerine geleni hemen öğreniolar. Ben gel diorum elimi uzatıyorum. Belini kaldırıyo şapşik

aynen canım geçen yıl ufacık bebeğiyle tatile gelenleri görünce çok gaza gelmiştim seneye de bebeğimle gelirim diye..ama benim oğlum biraz huysuz bi bebek o tatilden hiçbir şey anlamam biliyorum..eylülde gitme şansım hiç yok okullar başlıyor..temmuz- ağustosda 6-7 aylık olcak benim bebiş..seneye artık nasipse..

geçmiş olsun canım doktoruna sor bakalım ama bizimki lif felan kullanma dememişdi ondan olmayabilir
sağol canım doktorumuza bir sorayım..sana da iyi tatiller şimdiden nasıl imreniyorum tatile gideceklere...bizim gibi gidemeyen annelerin yerine de eğlen:)

anladım canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…