2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Benim normalde 9/5 ilk gebelikte 8/5 di. Epidural sezaryen oldum sorun olmadi. Simdi de 8/5 .ilk ölçen panikliyo diyorum normal ama benimde çok basim dönüyor. B 12 içeren bi folik asit verdi dr

Sagol canim cevap icin.
Kuru meyve aklimda. C9k gzuel taze urunler satan bir yer var ama uzak biraz. Ilk firsatta gidip bir hayli almayi planliyorum.
Acliktan inan ne dusunecegimi sasirdim. Canim bir seyler ceksij diye ugrasiyorum ama yok nafile :)
Geçenlerde komsum sutlu bir tatli getirmis ondan yiyebildim. Resmen seker tadini unutmusum , esime gore sekeri az geldi ama o kadar uzaklasmisim ki tatlidan bejim resmen bogazimi yakti sekeri

İnşallah acılacak istahimiz canım ya bazi arkadaslar istifra etmekten hastanelik oldular serumla beslendiler Allah yardımcıları olsun bunada şükür diyorum artık
Oyle oyle tabi Allah beterinden korusun. Duzelecek elbet.
Dun akşam disarda yedik yemegi, inan sanki haftalardir ilk kez karnim doymuş gibi hissettim. Evde cocuk olmasa hrp disarda yiyelim diyecegim ama olmuyor iste onun sağlıkli beslenmeye ihtiyaci var.

Daha göstermedim doktora.
Haftaya gidince göstereceğim. 11+3 olduğumda.

Benim normalde 9/5 ilk gebelikte 8/5 di. Epidural sezaryen oldum sorun olmadi. Simdi de 8/5 .ilk ölçen panikliyo diyorum normal ama benimde çok basim dönüyor. B 12 içeren bi folik asit verdi dr

Aaa buna sevindim işte.
Tabi ne olur bilmiyorum da bir tercih hakkım olsa epidural normal isterdim.
Folidoce kullanıyorum b12 var ama pek kar etmemiş.

Yulafı unutmustum bayadır. Dukan diyetinde ne çok yapardık. Yarın alayım yulafı iyi akıl ettin sagol sekerim.

Ben hayır diyorum esra.

ben tum günü mu tost ve gozlemeyle geciriyorum sut yogurt ceviz vs vs hic birinin adıni duymak istemiyorum canım biseyler ceksin diye yemek sitelerinde geziyorum ama nafile ölüyoooom açlıktan
ya siz böyle yiyemiyoruz canım çekmiyo diyonuz ya onu bile canım çekiyo benim :)))
Acgözlü oldum iyice

iyi akşamlar kızlaar nasılsınız? girmeyeli 482 mesaj olmuş nasıl okurummm herkes iyi umarım.
bulantılarım hafifledi gibi ama böyle deyince kendime nazar ediyorum :) çalışmak beni çok yoruyor valla kim ne derse desin ben evde olmayı tercih ederdim. yazı çıkarmaya çalışcam bakalım ama Kasımdan evvelde ayrılabilirim doğum iznine.

ikili testi arastırdım nedense bi korktum ya oof şu testin sonucunu da iyi bi sekilde alsak ondan sonrası hic umrumda olmayacak

kızlar bende aşırı şekilde halsizlik var.sizler ne durumdasınız ??

ikili testi arastırdım nedense bi korktum ya oof şu testin sonucunu da iyi bi sekilde alsak ondan sonrası hic umrumda olmayacak
öyle deme tatlım risk 9 ay boyunca var bende yakında yaptırcam ikili testi hayırlısıyla güzel olacak sonuçlarımız inşallah sağlıcakla bebişlerimizi alacağız kucağımıza

öyle deme tatlım risk 9 ay boyunca var bende yakında yaptırcam ikili testi hayırlısıyla güzel olacak sonuçlarımız inşallah sağlıcakla bebişlerimizi alacağız kucağımıza
insallah risk taşımıyoruzdur dua ediyorum hepimiz icin inan canım benim yasim 34 ve kanda pihtilasma var genetik testlerde sıkıntı var o yuzden biraz tedirgin oldum 27 haziranda randevum var Allah yardımcımız olsun

Hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir. 3 Sabahtır sağ bacagıma kramp giriyor ay canımdan can alıyor sanki tüm
gün yürüyemedim. aynı sorunu yaşayan varmı acaba.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir. 3 Sabahtır sağ bacagıma kramp giriyor ay canımdan can alıyor sanki tüm
gün yürüyemedim. aynı sorunu yaşayan varmı acaba.
Kramplar genelde ilerleyen aylarda olur, magnezyum eksikliginden.
Tedavi olarak magnezyum takviyesi vermisti doktorum. Bir de madensuyu ve tuzlu ayran onermisti.
Takviye simdi yapacaklarini zannetmiyorum ama gunluk bir maden suyu icilebilir. Gecmis olsun. O agriyi bilirim cok fenadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…