Allah gonlune gore versin insallah :)Agzın bal yesin. Çok isterim oğlum olsun :))))
7.5 aylik isteyerek oldu.ilkine cok ugrastik buda hemen olmaz dedik yasimda 38 bu yuzden korunmadik.elime aldigimda sag elim tarafina denk geliyorSenin oğlun 8 aylikmi daha canım ay kucukmus isteyerekmi oldu ikinci.bebeğin kesenin ne tarafinda. Fotoyu eline aldığında sag elinin tuttuğunuz yerdemi sol elini tuttuğun yerdemi karindan USG mi
Eskiler ne yapsinlar ultrason yokmus dogunca gorurlermis.ne heyecanli ama dogunca kizin oldu yada oglun oldu derlermis.Bilmiyorum canım diğer oğluma 2012 Mayıs hamile kaldım bunda da 2016 Mayıs hamile kaldım .erkekte olabilir kızda olabilir hissedemiyorum niyeyse ama kız olabilir.ocak mart Mayıs agustos eylul aralık kız ayı derler yaa oyüzden kız olabilir.bide 3. Çocukta cinsiyet döner derler ya bi kız bi erkek giderimis yada 2 erkek 1 kız derler eskiler.
öyle deme tatlım risk 9 ay boyunca var bende yakında yaptırcam ikili testi hayırlısıyla güzel olacak sonuçlarımız inşallah sağlıcakla bebişlerimizi alacağız kucağımıza
Canim görürsün bence bu defa en azindan tahmin soyler yani.hem ikili testte belli olurmus cinsiyet burda oyle soyluyorlar.ayriyeten yengem 6 ay yollarda bile rezil oldu kadın kusmaktan herkes kız dedi ama erkek bebekti.Rabbim gönlündekini nasip etsin canimbenim iştahım hep açık ama bulantı ve kusmada hep vardı. kusdukdan sonra hep bişiler yemek istiyorum :) hayırlısı olsum bakalım birdahaki randevu pazartesi belki ucundan görürüz
Canim ilk foto da kız dicektim vajinal solda yani sağ kız oluyo .ammmmaaaaaa diğer 2 USG de biri karında ortaya geçmiş diğeri vajinal tam sağa yapismis yani karından olsaydi son foto sol taraf olur idi yani erkek inşallah .aslında ben çabuk sekillenmesine bakıyorum erkek bebek kafa ve vücut şeklini almış 8 haftada erkek oluyor kız bebek et topagi gibi şekilleniyor 9 hafta çoğu kişide baktım kız bebekler 9 haftada sekilleniyor .seninki 8+0 kafa ve vücut şekli çıkmış canım Toto kısmı yukarı bakıyor kalkmış yukarı benim oğlumun fotonun aynısı Erkek bence . tabi herzaman 100 de 100 tutmuyor bu teoriler. Inşallah datlimi datli bir oglusun olsun ..6+0 vajinal
Eki Görüntüle 1846884
8+0 karınal :)
Eki Görüntüle 1846886
8+2 vajinal
Eki Görüntüle 1846887
ben anlamıyorum sagda mı solda mı? S sevyeter mi anlyordu en çok?
Ben çatlardim herhalde .ne heyecanı kız 9 ay acaba demekten allah korusun kalpten giderdim .iyiki şimdiki zamanin annesiymisizEskiler ne yapsinlar ultrason yokmus dogunca gorurlermis.ne heyecanli ama dogunca kizin oldu yada oglun oldu derlermis.
YANİ canım kan değerine göremiyorum soyluyor 2 li test kan tahlili yapılıyor sonuçta free hcg doğru ozaman 50 altı erkek 60 üzeri özellikle 100 üzeri kesin kız oluyormuş öyle duydum 60 olup erkek olan var ama 120 deyip kız diyen duymadim hayırlısı Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsinSlm cnm iyi olduguna sevindim
Benimde bulantilar var ama evde olduğum icin yatip kalkip düzeliyor biraz :)
Benidme iki testim ayin 23 unde inşallah hersey yolundadir benim doktor iki teste cinsiyet soyluyor genelde ama onun sagi saoluda belli olmuyor:)
Erkek olma ihtimali çok.oncelikle hayırlı ,sağlıklı uzun ömürlü gonnlundeki olsun inşallah7.5 aylik isteyerek oldu.ilkine cok ugrastik buda hemen olmaz dedik yasimda 38 bu yuzden korunmadik.elime aldigimda sag elim tarafina denk geliyor
Cok sagol canim benim. En onemlisi saglikli eli ayagi tam olsun. Gonlumden geceni Allah da biliyor ya oglum olsa cok mutlu olurum. Hayirli saglikli bir erkek evlat nasip eder insallah.Canim ilk foto da kız dicektim vajinal solda yani sağ kız oluyo .ammmmaaaaaa diğer 2 USG de biri karında ortaya geçmiş diğeri vajinal tam sağa yapismis yani karından olsaydi son foto sol taraf olur idi yani erkek inşallah .aslında ben çabuk sekillenmesine bakıyorum erkek bebek kafa ve vücut şeklini almış 8 haftada erkek oluyor kız bebek et topagi gibi şekilleniyor 9 hafta çoğu kişide baktım kız bebekler 9 haftada sekilleniyor .seninki 8+0 kafa ve vücut şekli çıkmış canım Toto kısmı yukarı bakıyor kalkmış yukarı benim oğlumun fotonun aynısı Erkek bence . tabi herzaman 100 de 100 tutmuyor bu teoriler. Inşallah datlimi datli bir oglusun olsun ..
Allah korusun, getirme aklina kotu seyler.Gunaydın kızlar benim aklıma bişey takıldı ve uykum bölündüben 6 haftalıkken yurtdışından geldim ve o havaalanındaki manyetik kapıların zararlı olabileceği hiiç aklımın ucundan geçmedi. Hadi onu geçtim belki az ışın vardır ama o bilgisayarla çantaları tarayan xray makinasının yanında da bulundum hemde baya bi bekledim oralarda. Şuan ödüm kopuyo bebeğimin organları oluşurken ışınlı alanda bulundum
İnşallah canım baya bi korktum aklıma gelince ya rabbim korusunAllah korusun, getirme aklina kotu seyler.
Bunlari kimse bilemez. Radyasyonun olmadigi yer var mi simdi? Bir avmye giriyoruz dit dit her yer kapi. Keza artik klise oldu ama su telefonlarimiz yetiyor sadece.
Insallah hicbir sey olmayacak ve hepimiz saglikli birer cocuk dunyaya getirecegiz.
6+0 vajinal
Eki Görüntüle 1846884
8+0 karınal :)
Eki Görüntüle 1846886
8+2 vajinal
Eki Görüntüle 1846887
ben anlamıyorum sagda mı solda mı? S sevyeter mi anlyordu en çok?
kesinlikle öyle canım, ben diğer gebeliğimde 4. ayda başlamıştım ne eziyet etmişim dedim kendimebirde zaten hamile pantolonu olduğu belli olmuyor ki kimse anlamaz, güzel de oluyolar hayırlı haberlerle gel inşallah, demek yarın büyük gün
Benim bu haftaya kadar baya çıkmıştı göbeğim ve ben de hamile pantolonu almaya karra vermiştim ama sanırım vücut şiştiği için göbek de çıkmış, bu hafta normal halime döndüm ve tüm giysilerim aynı rahatlıkta oluyor, göbek falan kalmadı. Sen de benim gibi elbise seviyorsan bi süre elbise giy sonra şişlik devam ederse pantolon al bence. Ölçülerimiz daha çok değişecek çünkü
Kızlar hamileler pastorize süt içmeliymiş. Peki inek sütünden yapılan yoğurt zararlı mı,listeria bakterisi onda da oluyor mu?
Senelerdir sütçüden aldığım sütle yoğurt mayalıyorum,hamile kaldıktan sonra bu kısmı doktora sormak aklıma gelmedi hiç
Gunaydın kızlar benim aklıma bişey takıldı ve uykum bölündüben 6 haftalıkken yurtdışından geldim ve o havaalanındaki manyetik kapıların zararlı olabileceği hiiç aklımın ucundan geçmedi. Hadi onu geçtim belki az ışın vardır ama o bilgisayarla çantaları tarayan xray makinasının yanında da bulundum hemde baya bi bekledim oralarda. Şuan ödüm kopuyo bebeğimin organları oluşurken ışınlı alanda bulundum
aynen canım cok fena teşekkür ederim 2 haftadır düzenli hergün 1 maden suyu içiyorum zaten umarım devam etmez.Haftaya çarşamba rendevum var sorucam.Kramplar genelde ilerleyen aylarda olur, magnezyum eksikliginden.
Tedavi olarak magnezyum takviyesi vermisti doktorum. Bir de madensuyu ve tuzlu ayran onermisti.
Takviye simdi yapacaklarini zannetmiyorum ama gunluk bir maden suyu icilebilir. Gecmis olsun. O agriyi bilirim cok fenadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?