Arkadaşlar gebelikte semiz otu tuketiminin bir zarari var mi? Daha once bilmeden naneye yuklendim yine oyle olsun istemiyorum.
Internetten bakindim ama sadece bir yorumda yenmemesi gerektigi yazıyordu.
Merhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
Sizler sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip, sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.
iyotsuztuz beni listeden çıkar arkadaşım. Sevgiler.
cok gecmis olsun cok üzüldümMerhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
Sizler sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip, sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.
Canim ne denirki şok oldum inan,geçmiş olsun Rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ,Merhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
Allah hayırlara çıkarsın birazda bilinçaltının oyunları tabi çok düşününce insanın rüyalarınada yansıyorKızlar hamile kaldığıMDAn beri gordugum ruyalar , ruyamda eşim muz getirdi eve erkek derler, kedi kucağıma oturdu kız derler, altın bilezik taktı eşim bana kolumda da var 5 bilezik erkek derler, makas gördüm kız derler, silah gordum elime aldim erkek derlerr,bir suru tavuk ve boyle civcivin biraz buyugu evden bahceye cikariuom vee e dün gecede bi yerde kendime başörtüsü takıyordum oda uzun ömürlü kız çocuğuna isaretmis eee şimdi hangisine inanacam .tövbe Yarabbim ama domateste görmüştüm bence kız çünki başörtüsü ve tavuk aklımda yokken ne anlama geldiğini bilmeden gördüm bu rüyayı böyle eşarp örtü takip kız bebeği olan oldumu canlarim
Mayonez yiyormusunuz ya ben bilinçaltıma yasak diye kodlamışım bugün yemekhanedeki Rus salatasının yanından gözyaşları içinde almadan geçtimCanım ben bol miktarda folik asit içerir diye biliyorum. Nane içinde benim doktorum bulantım olursa, nane kokusu koklayabileceğimi söyledi. Hattâ bir hamilelik uygulaması yükledim, orası da ılık nane çayı tavsiye ediyor bulantı için bu haftalarda.
Ben ilk haftalarda bilmiyorken delicesine hurma tükettim. Hurma çok yoğun oksitosin içeriyor üstelik. Allah'a şükür bir şey olmadı. Bitkilerden bir adacayi zararlı diye biliyorum. O da tıbbi adacayi denen türü.
Ayıptır söylemesi canım sürekli makarna, patates, ketçap, mayonez çekiyordu. Hattâ dalga geçiyordum, bu çocuk doğuştan öğrenci olacak herhalde diye. Bugün canım incir istedi uzun zaman sonra. O da zararlı mı bilmiyorum. Bu mevsimde bulmak da imkânsız zaten.
Cok geçmiş olsun, cok uzuldum.Merhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
Cig yumurta icerdiginden mayonez pek uygun degil.Mayonez yiyormusunuz ya ben bilinçaltıma yasak diye kodlamışım bugün yemekhanedeki Rus salatasının yanından gözyaşları içinde almadan geçtimşimdide Can'ım ketçaplı mayonezli makarna çekti hadi bakalım günahı boynuna şaka tabii ki de zararlı değilse bende yiyeyim ya
Iyi giderdiMayonez yiyormusunuz ya ben bilinçaltıma yasak diye kodlamışım bugün yemekhanedeki Rus salatasının yanından gözyaşları içinde almadan geçtimşimdide Can'ım ketçaplı mayonezli makarna çekti hadi bakalım günahı boynuna şaka tabii ki de zararlı değilse bende yiyeyim ya
Bebegim nerde bilmiyorum ama surekli batma agri hissediyorumSizlerdede bebegin oldugu yerde batma hissi oluyormu? Buarada bebegini kaybeden arkadaslar Allah sabir versin. Cok zor bir psikoloji verende alanda Rabbim.sevinclerimizi yarim birakmasin insallah.
Az önce resmen bağırdım Ayy diye sağ kasigima sanki kramp girdi acayip oluyor yaaaSizlerdede bebegin oldugu yerde batma hissi oluyormu? Buarada bebegini kaybeden arkadaslar Allah sabir versin. Cok zor bir psikoloji verende alanda Rabbim.sevinclerimizi yarim birakmasin insallah.
Mayonez yiyormusunuz ya ben bilinçaltıma yasak diye kodlamışım bugün yemekhanedeki Rus salatasının yanından gözyaşları içinde almadan geçtimşimdide Can'ım ketçaplı mayonezli makarna çekti hadi bakalım günahı boynuna şaka tabii ki de zararlı değilse bende yiyeyim ya
Şimdi acayip canım. Çekti yaaa böyle Kızartma falan
Iyi giderdi
Simdi komsum bana kizartma getirmis, evde de yalnizim. Napayım yemeyim mi?O da yasak.
Sera'nın dışı alüminyum folyo içi kağıt olan fırın kağıdı var, ben patatesleri dilimleyip zeytinyağı ve tuzla ona sarıp fırında pişiriyorum. Kızarmış patatesten güzel oluyor vallahi.
Içi kağıt çünkü alüminyum folyo da yasak.
YAŞASIN YASAKLAR.
Merhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?