- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Ultrasonda baktigi yerden dolayi bebegimin orda oldugunu biliyorum ve batma oluyor ilk tecrubem o yuzden korkuyor insan ay birseymi oldu diyeAz önce resmen bağırdım Ayy diye sağ kasigima sanki kramp girdi acayip oluyor yaaa
Simdi komsum bana kizartma getirmis, evde de yalnizim. Napayım yemeyim mi?
Ziyan mi olsun? Cope mi dokeyim ?
Zaten aclik sinirinda hayat sürüyorum, hic affetmeyecegim, yasaklara selam olsun
Kızartma nadir yenebilir ya söylemesi ayıp dün yemekhanede vardı şöyle bol yoğurtlu hiç affetmedim ve hiç pişman değilimSimdi komsum bana kizartma getirmis, evde de yalnizim. Napayım yemeyim mi?
Zaten aclik sinirinda hayat sürüyorum, hic affetmeyecegim, yasaklara selam olsun
Bulsam da alsam sana nasıl hayır dua ederim var yaArtık yiyemiyorum.
Benim yiyecek dedektörü bir eşim var. Geçen ay marketten almaya kalkarken, izin vermedi. O arada kaynım yurtdışından geliyordu. Ona yumurtasız mayonez siparişi vermişti. Onu da kayınvalidemin evinde unuttuk. Mayonez maceram çok kısa sürdü.
Bilmiyorum burada var mı. Makro market tarzı yerlerde vardır galiba. Mayola mı neydi markası. Evde de yapmaya çalıştım ama bir şeye benzemedi.
Onun dışında çiğ/bakteri üreten hayvansal gıdalar tabiî yasak.
Kızartma nadir yenebilir ya söylemesi ayıp dün yemekhanede vardı şöyle bol yoğurtlu hiç affetmedim ve hiç pişman değilim
Bulsam da alsam sana nasıl hayır dua ederim var ya
Bizim yemekhane efsanedir ya evde yemek yapamıyorum zaten yavrumun bütün rıskını devlet babası veriyor çok şükürSizin yemekhaneyi canım çekti benim yalnız. Nerede bu?
Ben şimdi Kars'tayım. Lanet yerdeki kaynaklar kısıtlı. Bulursam gönderirim söz olsun. Hattâ yine bi' formül deneyeceğim. Sağlam bir şey tutturursam yapar gönderirim.
ben miğde bulantılardan ve kusmakdan daha hiçbişey düşünemiyorum ..şu dönem geçsin ilerleyen aylarda inşallah odaklanacağımBende onu dusunuyorum dolabima esim ve ben sigmiyoruz bir suru esyamiz var mecbur bir dolap alacagim cekmece ihtiyaci icinde sifoniyer olacak o minnak esyalara bari odasini alayim parcar parca olmasin bide yerimde musait bos bir odam var
Ay düşünmen yeter ne tatlısın lakin ben daha kolay bulurum gibi haftasonu macrocentera bakayım bulursam asıl ben sana göndereyim
canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin tez zamanda yine nasip etsinBebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi
Aaa Ezgi gıda nokta atışı oldu gimattaymış eşim iş nedeniyle o taraflara uğruyor ikimize de aldırıyorum inş.Ay vallahi. Ilaç gibi gelir. Hattâ şimdi arattım şöyle bir, Ankara'da Ezgi Gıda diye bir kuruluş yumurtasız mayonez yapıyormuş. Patent falan almışlar. Makro'da bulamazsan bu da alternatif olabilir zaten tam yerindesin. Annelik bizi ne hallere sokuyor kurban olduğumun Yaradan.
İzmir'deyken umurumda olmazdı ama buraya geldiğim zamandan beri avm aşeriyorum, didik didik etme hayalleri kuruyorum resmen.İnsan ulaşamadığının delisi oluyormuş hakikaten. Makro deyince bile içim gıdıklanıyor. Hüzünleniyorum.
1 ay önce Koton açıldı. Açıldığı gün bildiğin yağmalamış insanlar, 1 hafta önce de Gratis açılmış. 1 haftadır etrafımdaki herkes bunu konuşuyor, kitliktan çıkmış gibi. Burada bunlar bile çok büyük olaylar. Yumurtasiz mayonezi kim ne yapsın.
Ben de varim. Zaten vardı gobek simdi daha da sisti :)))Ben ben ben .. İkinci diye mi acaba ya . 4 kilo verdim ama göbeğim cikti net yani zayiflayinca iyice anlasildi
Kım dedıkı yasak dıye. Bende yıyorum kızartma. Ketcapda yıyorrum mayonezde. Rus salatasına bayılırım zatenSimdi komsum bana kizartma getirmis, evde de yalnizim. Napayım yemeyim mi?
Ben de cok istaha gelmistim ama sonu yine hüsran, kuş kadar yiyebildim.Kızartma nadir yenebilir ya söylemesi ayıp dün yemekhanede vardı şöyle bol yoğurtlu hiç affetmedim ve hiç pişman değilim
Aaa Ezgi gıda nokta atışı oldu gimattaymış eşim iş nedeniyle o taraflara uğruyor ikimize de aldırıyorum inş.
Küçük şehirler zor tabii imkanları kısıtlı hele İzmir- Kars çok zıt yerler. Geçici mi gittin temelli mi
amin canım inşallah bende 34 um bu arada ve ilk bebişim olacak inşallah. hayırlısıyla bütün sonuçlarımız tertemiz çıkacak inşallahinsallah risk taşımıyoruzdur dua ediyorum hepimiz icin inan canım benim yasim 34 ve kanda pihtilasma var genetik testlerde sıkıntı var o yuzden biraz tedirgin oldum 27 haziranda randevum var Allah yardımcımız olsun
Cok kilo alirsin bak dobis dobis olursunKım dedıkı yasak dıye. Bende yıyorum kızartma. Ketcapda yıyorrum mayonezde. Rus salatasına bayılırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?