2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bugun cok sıcakti gercekten bende soda limon iciyorum sut ceviz yogurt 1 haftadir yok hayatimda bıktım

Kızlar niye uyuyamiyorum 1 haftadır yaaaa, sinir oldum uyku var gibi ama dalamiyorum uykuyada

Bende sirf cinsiyet icin gidicem :) zaten biz demeden yapiyor doktor bu testleri

Kızlar niye uyuyamiyorum 1 haftadır yaaaa, sinir oldum uyku var gibi ama dalamiyorum uykuyada
ben hamile kaldigimdan beri gece uykusu yok gozumdej uyku da aksa uyuyamiyorum sabahlari uykuya daliyorum gecem gündüzüm oldu :)

Kizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldum çok kötüyüm ama ben ya

Kizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldum çok kötüyüm ama ben ya
Geçmiş olsun canim.
Kusmuyorum ama bulantimda en ufak bir degisiklik yok. Bazen fenalik hissi geliyor bana da bulanirken bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Her seyden tiksindim nasil buyuyecek bu bebek bilmiyorum.

Ne berbat bişey değilmi şu bulantı kusma. İnşallah biran önce atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce atlatırsın

Geçmiş olsun canim.
Kusmuyorum ama bulantimda en ufak bir degisiklik yok. Bazen fenalik hissi geliyor bana da bulanirken bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Her seyden tiksindim nasil buyuyecek bu bebek bilmiyorum.

Hepinize tesekkur ederim. Tekrar acildeyim

Hepgurbet vaola Canım benim bulantılar tam gaz devem ediyor. Özellikle akşamları. Bazen kusabilsem rahatlarım belki diyorum çyle kötü oluyorum ki Çünkü. Herkes 4. Ayda rahatlarsın diyor ama 4. Aya kadar sürme düşüncesi bile modumu feci halde düşürüyor

Ahh ayni ben .
Akşam 17 gibi resmen felc oluyorum ve butun alsam boyunca suruyor.
Burda herkes azaldi dedikçe icime bir umut doluyor ama yok en ufak bir degisiklik.
Kizimda 16.haftadan sonra duzelmisti. O kadar sürmez insallah. Koca bir yazi boyle gecirmek istemiyorum.

Can'ım zofer diye bi ilaç var mide bulantısını hemen geçiriyor.dr una bi sor istersen al çok etkili

Kızımda sadece iki hafta bulantım olmuştu. Hiç hazırlıklı değildim böylesine. Ramazan için ne planlarım vardı en az 10 davet verecektim. Orucumu tutacaktım ama nerde saat 16-17 den sonra özellikle benimde mide bağımsızlığını ilan ediyor

Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…