Ayy bende yumurta ve cevizden tiksindim. İkisinide tatlı pasta börekte yiyorum sadece. Süt de içemiyorum. Paso sıcakla ayran içiyorum. Dolaba bir sürahi ayran hazırlıyorum gidip gelip içiyorum. Hele bugün neydi o sıcak
Ssevyeter
canım yattığın yerde Allahüekber,elhamdulillah,subhanellah,lailaheillallah falan çek gözünü kapatıp daha rahat dalarsın belki uykuya. Bide insan dalamadıkça stresten daha çok kaçırıyor uykusunu
Ben de yaptırmayacağım. Dün doktora kontrole gittiğimde doktorum yapmak ister misin diye sordu bana. Ben de Allah korusun tabi ama her halükarda bebeğimi doğurmak istediğimi söyledim. Doktor hanım da, aksi bir durumda bebeğin aldırılması düşünülmüyorsa bence de gerek yok bu testlere dedi.
Ssevyeter
canım yattığın yerde Allahüekber,elhamdulillah,subhanellah,lailaheillallah falan çek gözünü kapatıp daha rahat dalarsın belki uykuya. Bide insan dalamadıkça stresten daha çok kaçırıyor uykusunu
Kizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldum çok kötüyüm ama ben ya
Kizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldum çok kötüyüm ama ben ya
Geçmiş olsun canim.
Kusmuyorum ama bulantimda en ufak bir degisiklik yok. Bazen fenalik hissi geliyor bana da bulanirken bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Her seyden tiksindim nasil buyuyecek bu bebek bilmiyorum.
Geçmiş olsun canim.
Kusmuyorum ama bulantimda en ufak bir degisiklik yok. Bazen fenalik hissi geliyor bana da bulanirken bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Her seyden tiksindim nasil buyuyecek bu bebek bilmiyorum.
Hepgurbet
vaola Canım benim bulantılar tam gaz devem ediyor. Özellikle akşamları. Bazen kusabilsem rahatlarım belki diyorum çyle kötü oluyorum ki Çünkü. Herkes 4. Ayda rahatlarsın diyor ama 4. Aya kadar sürme düşüncesi bile modumu feci halde düşürüyor
Hepgurbet
vaola Canım benim bulantılar tam gaz devem ediyor. Özellikle akşamları. Bazen kusabilsem rahatlarım belki diyorum çyle kötü oluyorum ki Çünkü. Herkes 4. Ayda rahatlarsın diyor ama 4. Aya kadar sürme düşüncesi bile modumu feci halde düşürüyor
Ahh ayni ben .
Akşam 17 gibi resmen felc oluyorum ve butun alsam boyunca suruyor.
Burda herkes azaldi dedikçe icime bir umut doluyor ama yok en ufak bir degisiklik.
Kizimda 16.haftadan sonra duzelmisti. O kadar sürmez insallah. Koca bir yazi boyle gecirmek istemiyorum.
Ahh ayni ben .
Akşam 17 gibi resmen felc oluyorum ve butun alsam boyunca suruyor.
Burda herkes azaldi dedikçe icime bir umut doluyor ama yok en ufak bir degisiklik.
Kizimda 16.haftadan sonra duzelmisti. O kadar sürmez insallah. Koca bir yazi boyle gecirmek istemiyorum.
Kızımda sadece iki hafta bulantım olmuştu. Hiç hazırlıklı değildim böylesine. Ramazan için ne planlarım vardı en az 10 davet verecektim. Orucumu tutacaktım ama nerde saat 16-17 den sonra özellikle benimde mide bağımsızlığını ilan ediyor
Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu