Bende yok. Bugday tenliyim. Rengimizle de alakali mi acaba? Sarisinlar cok kararmaz mesela.Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu
Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu
Bende yok. Bugday tenliyim. Rengimizle de alakali mi acaba? Sarisinlar cok kararmaz mesela.
Bu arada seks hayatiniz nasil kizlar? Geçen hafta ya kadar aman midem aman memem derken seyrelmisti. Simdi belirtiler normale döndükce biraz artti bendeki durtuler. Sizde dyrum nasil?
Bi yerde de ikinci trimesterin en eğlenceli bolum oldugunu okumustum. 1 ve 3e göre en rahat haftalarimiz bsslayacakmis.
Iyı cesaret sızdeki. Bu haftalar gercekten tehlıkeli oluyor. Bana doktor yasak koydu. Koymasada ben cesaret edemezdım zaten. Bu üç ayı bır atlatalım hele.Bende yok. Bugday tenliyim. Rengimizle de alakali mi acaba? Sarisinlar cok kararmaz mesela.
Bu arada seks hayatiniz nasil kizlar? Geçen hafta ya kadar aman midem aman memem derken seyrelmisti. Simdi belirtiler normale döndükce biraz artti bendeki durtuler. Sizde dyrum nasil?
Bi yerde de ikinci trimesterin en eğlenceli bolum oldugunu okumustum. 1 ve 3e göre en rahat haftalarimiz bsslayacakmis.
Bende yok karartıGünaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu
Can'ım ben de hala aynıyım azalmadı bulantımKizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldumçok kötüyüm ama ben ya
Ben kullanıyorum canımArkadaşlar kesemin ustunde kanama var progestan kullanıyorum başka kullanan var mi? Sorum olacak da
Kızlar valiliklerde bazı iller için hava sıcaklığı uyarısı yapılmış mesela ben izmirdeyim ve yarın idari izinliyim hava tahminleri 41 derece diyo burda
Ahahaa biz de oyleyiz. Bi de top sakal birakti entel profosör diye atliuyirum adamaValla bizde değişen bir şey yok. Doktor yasak koymadığı için önceki rutinimizle aynı.
Ama cidden bu aralar benim gözüme de bi' hoş gözüküyor adam.
Sürekli mıçmıç bi' haldeyiz.
Normalde erken uyanan ben olduğum için sallamazdım ama sabah benden önce uyanıp yataktan çıkınca basıyorum cıngarı bu aralar.
Manisa'da yim deniz komsuyuz kiz. Burası da 41 ve seminerler icin iki hafta okul var. Pfffff.... klima bu hafta hep acik kalcak gibi. Iki gundur yanıyor zatenKızlar valiliklerde bazı iller için hava sıcaklığı uyarısı yapılmış mesela ben izmirdeyim ve yarın idari izinliyim hava tahminleri 41 derece diyo burda
Dr sakıncalı demedikce cinselligin zarari yok ki. Niye cesaret olsun?Iyı cesaret sızdeki. Bu haftalar gercekten tehlıkeli oluyor. Bana doktor yasak koydu. Koymasada ben cesaret edemezdım zaten. Bu üç ayı bır atlatalım hele.
Düşük tehlikesi olanlar için doğru ama ben bu kadar özel konuların burada konuşulmasını tasvip etmiyorum sonuçta özel hayatDr sakıncalı demedikce cinselligin zarari yok ki. Niye cesaret olsun?
Dr sakıncalı demedikce cinselligin zarari yok ki. Niye cesaret olsun?
Benım arkadasım oyuzden bebeğini düşürdüde oyuzden dedım canım. İnsan cesaret edemıyor. Tehlıkesi olanlar için dahada kötü. Yoksa bizi ilgilendırmez kımın ne yaptığı. Onlar mahrem şeyler.Dr sakıncalı demedikce cinselligin zarari yok ki. Niye cesaret olsun?
Evet bencedeDüşük tehlikesi olanlar için doğru ama ben bu kadar özel konuların burada konuşulmasını tasvip etmiyorum sonuçta özel hayat
Bana da yasakIyı cesaret sızdeki. Bu haftalar gercekten tehlıkeli oluyor. Bana doktor yasak koydu. Koymasada ben cesaret edemezdım zaten. Bu üç ayı bır atlatalım hele.
Kaç mglık kullanıyorsun kanama sebebiyle mi verdi düşük ihtimalin mi var benimki 200 mglık öncesinde 100 mglık içiyordum hiç kötü olmuyordum ama lekelenmem oluyordu kanamam gitmemiş 200 mglık verdi şimdi çok kötü oluyorum uykum geliyor uyumazsam ellerimde az karıncalanma oluyor uyursam iyiyim ama sana zarar veriyor muBen kullanıyorum canım
Ben ılk kontrolumde düşük tehlıkseı için pruton dıye bır iğne vuruldum. Öyle ağır iğneymişki bir hafta başımı kaldıramadım. Progestan 200 hap verdı. Ama agızdan değil fıtıl olarak kullanacaksın dedı. Allahtan gerek kalmadı kullanmadım canımBana da yasak
Kaç mglık kullanıyorsun kanama sebebiyle mi verdi düşük ihtimalin mi var benimki 200 mglık öncesinde 100 mglık içiyordum hiç kötü olmuyordum ama lekelenmem oluyordu kanamam gitmemiş 200 mglık verdi şimdi çok kötü oluyorum uykum geliyor uyumazsam ellerimde az karıncalanma oluyor uyursam iyiyim ama sana zarar veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?