Enfeksiyonu olanlar içinde iyi değilmiş korunmaları lazımmışBiz de eşimle ilk usg'mize gittiğimiz zaman, doktor biz sormadan pat diye kendi söylemişti. Cinsel hayata devam, düşük tehlikesi olmadıkça bir sakıncası yok diye. O da spermdeki bi' maddenin rahim ağzını yumuşatması yüzünden yasakmış.
Bu konuda yapılmış araştırmalar var zaten. Kadınların birçoğu hormonlardan ötürü en iyi cinsel tecrübesini gebelikte yaşadığını açıklamış.
Hattâ bizdeki birtakım hurafe düşüncelerin aksine miadı dolan gebeliklerde spermdeki oksitosin etkisi yapan maddeden ötürü doktorlar cinselliği tavsiye bile ediyor doğum zamanı ki ben bunu doğum yapan bir arkadaşımdan bizzat duydum. Onun da doktoru söylemiş aynı şeyi.
Enfeksiyonu olanlar içinde iyi değilmişBiz de eşimle ilk usg'mize gittiğimiz zaman, doktor biz sormadan pat diye kendi söylemişti. Cinsel hayata devam, düşük tehlikesi olmadıkça bir sakıncası yok diye. O da spermdeki bi' maddenin rahim ağzını yumuşatması yüzünden yasakmış.
Bu konuda yapılmış araştırmalar var zaten. Kadınların birçoğu hormonlardan ötürü en iyi cinsel tecrübesini gebelikte yaşadığını açıklamış.
Hattâ bizdeki birtakım hurafe düşüncelerin aksine miadı dolan gebeliklerde spermdeki oksitosin etkisi yapan maddeden ötürü doktorlar cinselliği tavsiye bile ediyor doğum zamanı ki ben bunu doğum yapan bir arkadaşımdan bizzat duydum. Onun da doktoru söylemiş aynı şeyi.
Sabah akşam tok yazmiş ilacın prospektusunde de agizdan alinir yazmis hem vajinal hem agizdan yazsaydi hem alttan alacaktim ama yazmiyorBen ılk kontrolumde düşük tehlıkseı için pruton dıye bır iğne vuruldum. Öyle ağır iğneymişki bir hafta başımı kaldıramadım. Progestan 200 hap verdı. Ama agızdan değil fıtıl olarak kullanacaksın dedı. Allahtan gerek kalmadı kullanmadım canım
Benim hamile iken karnımı ortadan ayıran bi çizgi çıkar dik lemesine bunda da çıktı.Günaydın arkadaslar dun ignemi yaparken gobek deligim ilgimi cekti ici kahverengilesmeye baslamis bi kontrol edin bakalim bi kiz arkadasimın da hamileyken gobek deligi kapkara olmustu
normalmis hamilelikte ama nedenini arastirmadim bakıcam birazdan+1. Hakikaten benimkinin içi de normal beyaz ten rengimden bi'kaç ton daha koyu olmuş. Hatta gerdim, gölgeden mi böyle gözüküyor diye. I ih. Koyulaşmış. Neden oluyor ki acaba?
bende beyaz tenliyim ama hafif bi kararma var seks bize yasak canım ilk 3 ayBende yok. Bugday tenliyim. Rengimizle de alakali mi acaba? Sarisinlar cok kararmaz mesela.
Bu arada seks hayatiniz nasil kizlar? Geçen hafta ya kadar aman midem aman memem derken seyrelmisti. Simdi belirtiler normale döndükce biraz artti bendeki durtuler. Sizde dyrum nasil?
Bi yerde de ikinci trimesterin en eğlenceli bolum oldugunu okumustum. 1 ve 3e göre en rahat haftalarimiz bsslayacakmis.
Bende hiç olmadı o çizgiBenim hamile iken karnımı ortadan ayıran bi çizgi çıkar dik lemesine bunda da çıktı.
Can'ım kanama gördü ultrason sa iğne verdi progestan on gün yapıcaz ben de bu şikayet normal de var ellerim sürekli karıncalıBana da yasak
Kaç mglık kullanıyorsun kanama sebebiyle mi verdi düşük ihtimalin mi var benimki 200 mglık öncesinde 100 mglık içiyordum hiç kötü olmuyordum ama lekelenmem oluyordu kanamam gitmemiş 200 mglık verdi şimdi çok kötü oluyorum uykum geliyor uyumazsam ellerimde az karıncalanma oluyor uyursam iyiyim ama sana zarar veriyor mu
Merhaba sıcaklara dayanamayan bir insan olarak brnimde tek tesellim o sıcaktan dolayı idari izinler çünkü bu yaz aşırı sıcak geçecekmiş. Çalıştığınız kuruma hamile olduğunuza dair belge mi verdiniz o nasıl bir belge olacak bilmiyorum ama :) Nasıl olacak merak ettimKızlar valiliklerde bazı iller için hava sıcaklığı uyarısı yapılmış mesela ben izmirdeyim ve yarın idari izinliyim hava tahminleri 41 derece diyo burda
Ben çalışmıyorum ama evde bıle çok bunaltıcı hava var. Şimdiden böyleysek gelecek aylarda ne yapacagız. Allah yardımcımız olsunMerhaba sıcaklara dayanamayan bir insan olarak brnimde tek tesellim o sıcaktan dolayı idari izinler çünkü bu yaz aşırı sıcak geçecekmiş. Çalıştığınız kuruma hamile olduğunuza dair belge mi verdiniz o nasıl bir belge olacak bilmiyorum ama :) Nasıl olacak merak ettim
Sen paylaşma tatlım. Kimsenin yatak odası detayları konuşulmuyor zaten.Düşük tehlikesi olanlar için doğru ama ben bu kadar özel konuların burada konuşulmasını tasvip etmiyorum sonuçta özel hayat
Kız kardeşim de oldu bende de muhtemelen olur. Benden daha açık tenli olmasına ragmenBende hiç olmadı o çizgi
Klavye yine kafasına göre takılmış. Yanlış yazılan yerler vardı.Sen paylaşma tatlım. Kimsenin yatak odası detayları konuşulmuyor zaten.
Ha evet. Hormonlar yüzünden sağlamamız,sinirlenmemiz ya da evham yapıp her akıntıya her katılmaya tepki vermemiz normal ama aynı hormonlar yuzunden durtulerimizin artmasıyla da azalması problem sanırım.
Kimin kocasıyla ne yaptığı ilgilendirmiyor beni. Sadece hormonlar ikinci trimesterde cinselliği de artiriyor diye yazmış doktorlar. Herkes eşit miktarda bulanmadığı kusmadığı gibi eşit derecede yaşamayabilir bu konuyu da. Bulantilarimizi nasıl konuşuyorsa _ki onlar da hormonal sonucta_ bunda daha rahat edeceğimiz bir dönemdeyiz dedim.
Neyse konuşmak istemeyen konuşmasın. Her konuyu sorarim müstehcenlik olmadıkca. Cevap veren verir vermeyen vermez bu kadar basit.
Bende onu düşünüyorum allah yardımcımız olsun. Allahtan son 3 aylara denk gelmedi yoksa hiç dayanılmazdı.Ben çalışmıyorum ama evde bıle çok bunaltıcı hava var. Şimdiden böyleysek gelecek aylarda ne yapacagız. Allah yardımcımız olsun
Kızlar çok erken ama iki gündür bebek arabası bakıyorum ben. İlk bebek olduğu için bilemedim de. Alacagimdan değil de öyle bakiyorum. Tecrübeli anneler sizce travel set mi,yoksa sadece bebek arabası ve portbebe mi?
bu konuda gerçekten tecrubeli annelerden fikir almaliyiz agirligi katlanabilirligi temizlik acisindan kullanilabilirligi cok onemliKızlar çok erken ama iki gündür bebek arabası bakıyorum ben. İlk bebek olduğu için bilemedim de. Alacagimdan değil de öyle bakiyorum. Tecrübeli anneler sizce travel set mi,yoksa sadece bebek arabası ve portbebe mi?
Dün gezerken bu markayı gordum nette. Daha çok marka model var. İki link atayimHah. Buna ben de katılıyorum. Ben de bakıyorum. Ben de trio almayı düşündüm. Araç koltuğu, port bebe, normal koltuk şeklinde ama kraft'ın normal oturum yeri portbebe'ye de dönüşebilen modellerini gördüm. Hem hafifti de.
Hamile kalmadan önce chicco mağazasında ilgimi çekip i-move modelini sormuştum. Trio set idi o da. Tekstil kısımlarında ikinci bebek olursa yahut eskirse renk değişikliği de yapilabiliyormuş ilerleyen yıllarda ama su an o model üretimden kalkmış galiba.
Ben de daha erken diye düşünüp sormadım. Konuyu açtığın iyi oldu. Senin aklında bir marka model var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?