Kızlar sol kulağım çok fena. Yastıga bıle soluma yatamıyorum. Boynumu cevıremıyorum. Kışın yıne aynısı olmustu. Doktor antıbıyotık vermişti. Bır kac gune geçmişti. Şimdi ne yapacagım ben. Antıbıyotıksız geçmıyor. Nasıl içerim antıbıyotiği. Zararlı olmazmı
Kızlar sol kulağım çok fena. Yastıga bıle soluma yatamıyorum. Boynumu cevıremıyorum. Kışın yıne aynısı olmustu. Doktor antıbıyotık vermişti. Bır kac gune geçmişti. Şimdi ne yapacagım ben. Antıbıyotıksız geçmıyor. Nasıl içerim antıbıyotiği. Zararlı olmazmı
heee aşk olsun bırakıp gitceksiniz yani beni bir başıma yapayalniz ve caresiz mi kalıcam vaay başıma gelen şaka bi yana benim igne saatim geldi stres tavan yapti yine
heee aşk olsun bırakıp gitceksiniz yani beni bir başıma yapayalniz ve caresiz mi kalıcam vaay başıma gelen şaka bi yana benim igne saatim geldi stres tavan yapti yine
slm arkadaşlar..nasipse bende ocak annesi olucamm..listeye baktımda ankaradan baya arkadaş var..anlaradan olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorlar acaba paylaşabilirler mi?
bende serumu bir kere yedim o gün iyi geldi ertesi gün yine kusmaya devam ettim canım. kendi doktorum bana emetium vermoştı o bende işe yaramadı. premesisi hamile arkadaşlar tavsiye etti aldım ve hakkaten çok iyi. umarım bu dönemi cabucak atlatırız hayırlısıyla