2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
YouTube da ayhan bebek diye bi yer var. Yukarıdaki video da onların. Tezgahtar çocuk çok ilginç :) ama çok seri anlatıyor ve ikna edici :))))))

B bugza canım ben chicco trio living diye bi model almıştım onu kullanıyoruz hala. Oto koltuğu,portbebe ve pusetten oluşuyor. Portbebe kısmı kısmı çok gerekli değil açıkçası sadece yenidogan günlerinde bebeği icine yan yatırıp kullanmıştık. 10 aylık olana kadar oto koltuğu kısmı çok işe yaradı arabada uyuyakaliyodu hiç uykusunu bolmeden puset kısmına takip kullandık rahatça. Tüm parçaları çıkarılıp yikanabiliyor ama geçen yaz tatilde odada yemek yedirirken arabayı mahvetmistik o lekeler kaldı Manevra konusunda da fena değil. cordeliac benim de ilk baktığım i move modeliydi canım. Sonra şikayet çok geldiği için üretimden kalktığını söylediler. Bi de birini arabanın aparatıni takarken görmüştüm hiç pratik değildi. Bizim model de ne az yer kaplıyor ne çok.
Daha büyük çocukları olan annelerde bana da cevap verirse sevinirim. 2 yaştaki çocuk bebek arabası kullanır mi ona göre bi tane de baston puset alayım diyorum şimdiden

Kizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldum çok kötüyüm ama ben ya
premesis diye bir ilaç var canım bende senin gibiydim o çok işe yaradı bende doktoruna sor yada netden araştır kimyasal değil tamamiyle gıda takviyesi ama kesiyor kusmaları

Bizim ilk bebek arabamiz wollex In bu serisi idi. Görüntüsüne carpilip almistim bi heyecanla.
Sonra kullanırken teker arazi genisligin çok olduğunu fark ettim dar reyonu olan yerlerde gezmek imkânsiz. Bagaja bunu koyunca başka şey koyamiyosun inanılmaz yer kapliyo tekerleri sökmek gerekiyor. Onun dişinda çift yönlü olması bence güzel çocuk küçükken size doğru oluyor . pratik takilip cikiyo. Bir yasa kadar oto koltuğu olarak da kullandık sonra yeterli ve güvenli gelmiyor tabi. Su an durum ikinci bir baston pusetimiz var her yere onu götürüyoruz bu depoda tertemiz duruyor :))

Tavsiyem kolay acilir olsun çift yönlü olsun sirt pozisyonu birkaç kademeli olsun ve tek hareketle mümkünse pozisyon alsin. travel sistem ikili yeterli oluyor üçlü gereksiz benim fikrime göre. ana kucagi kismini çok kullandik ama çok minikken koymak istemiyo insan sanki çocuk rahat edemez gibi hissediyosun. Bi de erken tabi ama şimdiki aklim olsa oto koltuğunu 360 derece dönenlerden alirdim aklinizda olsun çocuk büyüdükçe onu oto koltuğuna koymak bel fitigi sebebi yan don kafan carpsin kemer zorlasin. En iyisi dönenler çevir kendine koy çocuğu çevir istediğin yöne.

premesis diye bir ilaç var canım bende senin gibiydim o çok işe yaradı bende doktoruna sor yada netden araştır kimyasal değil tamamiyle gıda takviyesi ama kesiyor kusmaları
Ya onu da sorayim metpamid falan yaramadi . bugün seruma kattiklari a iyi geldi gözüm acildi

bende bakmaya başladımm üc tekerliler çok hoşuma gidiyor daha sportif duruyor quinny markası en beğendiğim şuan ama baya pahalı. annemlere avusturyadan sipariş ettirebilirim bakalım ama mutlaka bende trio olsun istiyorum travel setler daha karli olur hem üçüde lazım olacak büyüdükce

Düşük tehlikesi olanlar için doğru ama ben bu kadar özel konuların burada konuşulmasını tasvip etmiyorum sonuçta özel hayat
B bugza bizede yasak koyduğu için doktor uzak durduk ama o hormonlar tavan yaptı bendede diyebilirim çok tuhaf ve o kadar kusmama ve bulantılarıma rağmen istek hep vardı.
herşeyimizi paylaşıyoruz zaten burda hamile kalmadan evvelde lh testleri yum günleri ne zaman çalışma yapmalı vs derken zaten daha ne olsun :) bugzada dedi zaten detaylar paylaşılmıyor sakınca yok bence de

Ya onu da sorayim metpamid falan yaramadi . bugün seruma kattiklari a iyi geldi gözüm acildi
bende serumu bir kere yedim o gün iyi geldi ertesi gün yine kusmaya devam ettim canım. kendi doktorum bana emetium vermoştı o bende işe yaramadı. premesisi hamile arkadaşlar tavsiye etti aldım ve hakkaten çok iyi. umarım bu dönemi cabucak atlatırız hayırlısıyla

Bebek arabasi hakkinda fikir belirtmek istedim :)
Kizimda çift yönlü olmasi disinda cok fazla ozelligi olmayan bir araba almistim. Dogumdan itibaren kullanilabiliyordu. Kizim da ocak dogumlu. Kisin yemege, alisverise falan gittigimizde cok ise yaradi.
Yalnız benimki kurtlu çıktı. 10 aylikken yurudu ve yasini doldurduktan sonra da bir daha asla oturmadi arabasina. Iyi ki cok ozelliki pahali bir sey almamisim dedim.
Ama kimi çoçuk var ki 5 yasina kadar arabada geziyor, kizima bakarak sok oluyorum nasıl duruyor o cocuklar orda diye. Ama işte bunu da bilebilmek imkansiz. Eski arabamizi bir daha cocuk dusunmedigim icin birine vermistim, simdi yenisini alacagim :)
Chicconun lite way pusetleri hosuma gidiyor benim. Bir arkadasim kullaniyordu baya pratik bir seydi. Aklimdaki model o su an.
Baska bir arkadasim oldukca pahali olan travel sistem bir araba kullaniyordu. Maclarendi sanirim markasi.
Cok para verdiginden midir nedir cocugu hic indirmedi arabadan, piknige giderdik cocuk arabada bagli otururdu hep. Icim sikilirdi gordukce. Desteksiz oturmaya da yurumeye de cok cok gec basladi cocugu. Tibbi bir sorunu yoktu ama bence hic serbest birakmadigi için oyleydi.
Iste bu da boyle bir anim, lafi nerden nereye getirdim

Bu arada forumda baska bir 2017 ocak anneleri grubu varmis. Orda yazanlarla burdakiler farkli kisiler.
Niye oyle oldu ki

Bu arada forumda baska bir 2017 ocak anneleri grubu varmis. Orda yazanlarla burdakiler farkli kisiler.
Niye oyle oldu ki
Aaa evet bende şimdi gördum. Nıye buraya gelmıyolarki acaba. Burdan orda yazanlar varsa söyleseler keşke. Burada toplansak hep

Canım zaten araç koltuğu ile gezdirmek çok faydalı olmuyor ama benim çevremde gördüğüm kadarıyla, hem bebek arabasında, hem evde, hem özel araçta bebek arabasının kendisinden daha yoğun kullanılıyor. Hastane çıkışı için farz gibi bir şey olmuş. Onun dışında kucakta taşımak için sling'ler çok kullanışlı ve çok sevimli duruyor. Bizim buranın kışın -27'yi görüyor. Buzda kaç defa kayıp düştüğümü biliyorum. Sabah arabalar çalışmıyor, donuyor. Değil bebek arabası sürmek. Ben almışken travel olsun diye alacağım yaz için.

Gönderdiğin video'yu ve o baglantidan diğer Casual arabaları eşimle izledik o çok beğendi özellikle. Tek başına dışarı çıkmak için çok ideal ve dediğin gibi 1000 tl'nin altında araba yok.

Concord, Quinny, Stokke, Mima Xari'ye falan hep baktık. Pahalı olan arabaların çoğu hem kullanışsız, hem ağır hem de katlama olayı zor. Oturum yeri çıkarak katlanan da var. Bagajı kapatan da. Açıkçası zamanının çoğunu avm'de, forumda falan geçirenler için üretilmiş safi estetik şeyler.

Bizim ufakliklarda bebe confort kullanmışlardı. Taş gibi arabaydı. Ona da bak istersen.

hihami chicco arada böyle problemli arabalar üretiyor. Engelli çocuklar için de öyle bir araba uretmisti. Normalde de tutulunca sonra esrarengiz biçimde i-move gibi kaldırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…