2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Önce kan verdim sonra ultrasona gırdım canım

Benim kızım valla 20. Haftaya kadar göstermemişti çikolata yemekten deli olmuştum
Benim bir arkadaşımın da ne yaptilarsa doğana kadar göstermedi. Onunki de erkekti. Ne edepli çocuğum var diye seviniyordu.
Tabiî bizimkiler uslu olacak inşallah. Gösterecekler doktor amcaya.

Basın sağolsun canım

İnşallah bu sefer olmaz canım. Ben hemen koyu bi nescafe içmiştim başımı da çok oynatmadigimi zannediyorum ama çevremdekiler hep sürekli hareket ettin diyolar o da etkiliyormus galiba

Merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz:) İşn uzmanını bulunca bir soru sormak istedim. Gebelik şekeri durumunda yasak olan ekmeğin hertürü mü sadece beyaz ekmek mi? Şeker için ciddi önlem almayı düşünüyorum ama bulantılarım olduğu için sürekli ekmek yiyip midemi sakinleştiriyorum. Kraker beni kesmiyor o yüzden çavdar ekmeği falan yesem yine şekeri kötü etkiler mi? Bir de gebelik şeker tespiti için illa 5. Ayları beklemek şart mı daha önce tespit edilemiyor mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın ama doktor randevuma 10 gün var telefon edincede sinirimi bozuyorlar. Ozamana kadar kendim araştırayım dedim.

Maşallah hepinize arkadaşlar Cinsiyet konusuna bile girilmiş ne güzel Ocak sonu Şubat başı benim tahminen doğumum.ama Ocak annelerine göre geride ,Şubat annelerine göre öndeyim kendimi yalnız hissettim bian ben hangi topikte yer almalıyım :)

Mavilim benimkini de göstersene. Kız derse rüşvet veririm.
canım seni görmesi lazım ultrason dan anlamıyo hic ben hamile oldugumu bilmiyodum yuzume bakip gözlerin ışıldıyo hamile olabilirmisin dedi yok dedim bugün yarın adet olucam dedim meger hamileymisim

Geride yer almak daha güzel oluyo canım :) Herkesin tecrubesinden taze taze faydalaniyosun. Tek kötü yanı herkes birer birer doğurmaya başlayınca hadi artık oluyorsun o kadar :) Sen kal bizim burda

canım seni görmesi lazım ultrason dan anlamıyo hic ben hamile oldugumu bilmiyodum yuzume bakip gözlerin ışıldıyo hamile olabilirmisin dedi yok dedim bugün yarın adet olucam dedim meger hamileymisim

Ay bizim bitane teyze var burada. O da ben dahi bilmezken hamile demişti benim içim. Onun gibi kardeşin de. Bazı insana malum oluyor demekse. O teyze de bana şimdi oğlan bu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…