- 22 Haziran 2016
- 70
- 77
- 18
bende de tatlıBende ağzıma tatlı alamıyorum hep ekşi ve tuzlu
valla bende çin japon ne kadar takvim varsa kız diye çıkıyorKızımda çin takvimi hamile kaldığım aya göre değilde regl gördüğüm aya göre tuttu.
benim kız kardesim tehlikelidir cinsiyet tahmininde hiç yanılmadı kime ne söylediyse cıktı bana erkek diyo
Önce kan verdim sonra ultrasona gırdım canımYok canim, ona 30'unda gidecegim. Yalniz ben seyi merak ediyorum dorti. Sen daha once ikili test yaptirdigin zaman, once ense olculup oyle mi kan alindi yoksa tam tersi mi. Doktor bana once enseyi olcecegiz ayni gun olcume gore o gun kan vereceksin dedi. Ben tam tersi biliyordum.
evet canım clexane iğne yapıyorumigne de yapiyormusun kan pıhtılaşması için
Benim bir arkadaşımın da ne yaptilarsa doğana kadar göstermedi. Onunki de erkekti. Ne edepli çocuğum var diye seviniyordu.Benim kızım valla 20. Haftaya kadar göstermemişti çikolata yemekten deli olmuştum
masallah :)
Basın sağolsun canımBende 1.5 yıldır uğraşıyordum 2. ye
Çok stresli dönemler geçirdim. Geçen yıl haziranda babamda akciğer kanseri teşhisi konuldu ve ne yazık ki babamı aralık ayında kaybettim çok yıkıldım. Drum da artık yumurtalıklarımın düzenli çalışmadığını söyledi. Aşılama yaptırdım tutmadı. Artık tamamen umudu kesmiştik Rabbim verdi bu mıcizeyi...
masallah :)
batibahat. halkali da mi oturuyosun yoksa?
İnşallah bu sefer olmaz canım. Ben hemen koyu bi nescafe içmiştim başımı da çok oynatmadigimi zannediyorum ama çevremdekiler hep sürekli hareket ettin diyolar o da etkiliyormus galibaBen ilk uyuşukluğu,uyuşukluğu vücuttan atmayı çok rahat yaşadım. Ama aman allahım 3. Gün bir baş ağrısı. Yol böyle bişey dikiş acısı neymiş. Kafa yataktan kalkmıyor görmelisin. Doğum dikiş hiç bişey değil o baş Ağrı'sı çok korkutuyor beni
bende hibor yapıyorumevet canım clexane iğne yapıyorum
Merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz:) İşn uzmanını bulunca bir soru sormak istedim. Gebelik şekeri durumunda yasak olan ekmeğin hertürü mü sadece beyaz ekmek mi? Şeker için ciddi önlem almayı düşünüyorum ama bulantılarım olduğu için sürekli ekmek yiyip midemi sakinleştiriyorum. Kraker beni kesmiyor o yüzden çavdar ekmeği falan yesem yine şekeri kötü etkiler mi? Bir de gebelik şeker tespiti için illa 5. Ayları beklemek şart mı daha önce tespit edilemiyor mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın ama doktor randevuma 10 gün var telefon edincede sinirimi bozuyorlar. Ozamana kadar kendim araştırayım dedim.Merhaba arkadaşlar ben de Şubat Annesi olacağım inşallah, merak ettim Ocak annelerine de bakayım dedim ama sizin yazdığınız cevap benim işime ilgili olunca cevap yazmak istedim :)
Gebelikte şeker çıkınca diyetin çok kısıtlı olduğunu yazmışsınız ama asla öyle değil takip ettiğimiz hastalara verdiğimiz diyetler hem çok doyurucu, hem çok sağlıklı, çoğu hastam diyetine uyumsuzluk yaşamadı ve zaten zor da olsa zorunlu bir durum gebelik şekerin de diyet yapmak. Kaldı ki normal hamilelerin de tatlı türünü yemeklerini istemez doktorlarımız, bizim takip ettiğimiz hastalar diyet sayesinde hem bebekleri sağlıkla doğuyor hem de son 3 ayında ağırlık artışları çok kontrollü oluyor. Bir de çok yüksek değerleri olanlarda ya da diyetle sonuç alamadıklarımızda ilaç tedavisi yapılamıyor hemen insüline geçiliyor ki ı da diyette çok ama çok daha zor. O yüzden tüm hamilelere önerim şeker yüklenmesini ihmal etmemeleri, çünkü test yapılmadığına gebelik şekeri tespit edilemiyor ve önlem alınmadığında malesef bebeğin ölümüne kadar gidebiliyor, İnşallah hepimiz hamileliklerimizi kolay ve sağlıklı atlatırız, iyi günler hepinize:)
canım seni görmesi lazım ultrason dan anlamıyo hic ben hamile oldugumu bilmiyodum yuzume bakip gözlerin ışıldıyo hamile olabilirmisin dedi yok dedim bugün yarın adet olucam dedim meger hamileymisimMavilim benimkini de göstersene. Kız derse rüşvet veririm.
Geride yer almak daha güzel oluyo canım :) Herkesin tecrubesinden taze taze faydalaniyosun. Tek kötü yanı herkes birer birer doğurmaya başlayınca hadi artık oluyorsun o kadar :) Sen kal bizim burdaMaşallah hepinize arkadaşlar Cinsiyet konusuna bile girilmiş ne güzelOcak sonu Şubat başı benim tahminen doğumum.ama Ocak annelerine göre geride ,Şubat annelerine göre öndeyim kendimi yalnız hissettim bian ben hangi topikte yer almalıyım :)
ketcaptan sonra ilgimi ceken ikinci aşerilen yiyecek Salça çok ilginçbende de tatlı
valla bende çin japon ne kadar takvim varsa kız diye çıkıyortatlıdan nefret ediyorum canım hep salça istiyor
valla bidigin acı salcayı ekmege sürüp üstüne kuru naneee bayıla bayıla yiyorum gece yarısı bileeketcaptan sonra ilgimi ceken ikinci aşerilen yiyecek Salça çok ilginç
canım seni görmesi lazım ultrason dan anlamıyo hic ben hamile oldugumu bilmiyodum yuzume bakip gözlerin ışıldıyo hamile olabilirmisin dedi yok dedim bugün yarın adet olucam dedim meger hamileymisim
Eskiler anlıyor canım benimde 2 gebeliğimide teyzem bilmişti hatta onun üzerine test yaptım da öğrendimAy bizim bitane teyze var burada. O da ben dahi bilmezken hamile demişti benim içim. Onun gibi kardeşin de. Bazı insana malum oluyor demekse. O teyze de bana şimdi oğlan bu diyor.
Bu da bizim son Usg fotomuz. Totosuna tükürdüğümün tombiği, dikmiş havaya yatıyor.
Eki Görüntüle 1850518
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?