- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.026
- 448
- 35
Ya ben işte o kafein kullanılmasıngerektğini bi hafta sonra öğrenmiştim belki bilsem daha önce geçerdi bilmiyorum ki. Valla kafa değil Kaya vardı sanki boynumun üstünde kalkmıyordu ki :)İnşallah bu sefer olmaz canım. Ben hemen koyu bi nescafe içmiştim başımı da çok oynatmadigimi zannediyorum ama çevremdekiler hep sürekli hareket ettin diyolar o da etkiliyormus galiba
senin kuzuya da maşallahbugün fotolarla doldu taştı buralar
Evet, çokta güzel oldu dimi ama
Allah gönlune gore versin inşallahAy bizim bitane teyze var burada. O da ben dahi bilmezken hamile demişti benim içim. Onun gibi kardeşin de. Bazı insana malum oluyor demekse. O teyze de bana şimdi oğlan bu diyor.
afiyet bal şeker olsun canımvalla bidigin acı salcayı ekmege sürüp üstüne kuru naneee bayıla bayıla yiyorum gece yarısı bilee
Ben ilk öğrendiğimden beri araba ve beşik araştırıyorum ama çok kararsızım. Herkesin en çok söylediği şey hafif olsun. Bu travel olanlar hoş ama bilemedim ya. Milletin bebek arabasında gözüm kalıyor buda güzelmiş filan diyeKızlar çok erken ama iki gündür bebek arabası bakıyorum ben. İlk bebek olduğu için bilemedim de. Alacagimdan değil de öyle bakiyorum. Tecrübeli anneler sizce travel set mi,yoksa sadece be bek arabası ve portbebe mi?
Ben iki topiğide takip etmeye çalışıyorum ama bir iki gün bakmadım sayfalar nasıl ilerlemiş böyle..Oooops olmaz oyle. Ya gelsinler ya gidelim. Butun aylar tek topik biz bolunmus parcalanmis dagilmis....
Buradayım canım bebeğe birşeyler dikiyorum onlarla oyalanıyorum arada bakıyorum çok sayfa birikmiş maşallah ne konuşulmuş böyle.masmaviyim nerdesin?
Ben korunun Sincan şubesine gidiyorum şimdilik ama uzak baya bize başka yerlerde bakayım diyorum. Balgatta çok pahalı ya... Yenimahalle özel orta doğu hastanesi var bi orayada bakmak lazım birde güven var aklımda. Tahminim güvende pahalıdır. Arkadaşlarım devlette yaptı doğum memnunda kaldılar o parayı bebeğe harcarsın diyorlar oda aklımı karıştırıyor.Ankara'da ki bayanlar koru hastanesine giden var mı. Özge Çiçek Özek e giden var mı. Sanırım o doktora başlıcam duyan fikri olan var mı
Evet Doğru söylüyorsun :) baya aktif zaten Ocak anneleri.hızla ilerliyor sayfamızGeride yer almak daha güzel oluyo canım :) Herkesin tecrubesinden taze taze faydalaniyosun. Tek kötü yanı herkes birer birer doğurmaya başlayınca hadi artık oluyorsun o kadar :) Sen kal bizim burda
teşekürederim canımafiyet bal şeker olsun canım
Fark etmemiştim, benziyormuş cidden, benim bebek popoyu hiç havaya dikmedi.
Baş yönü değişiyor sadece
Bu da 10 haftalıkken..
Ayaklara bak..
Eki Görüntüle 1850557
Ay maaşallah yarabbim. O ayakları doğduğu zaman ısır ısır ye annesi. Şuna bak yaaa.
Bizim de geçen hafta 9+0'da popo aynı bu eğimdeydi. Şimdi iyice havalanmış.
Benimkinin de baş yönü değişmiş. Şimdi sen söyleyince karsilastirdim.
26. Haftada yapilir glikoz yükleme. Neden simdiden ariyorlar ki?Kızlar günaydın..
Glikoz yükleme ve yapılması gereken aşılar varmış, sağlık ocağından sürekli arıyorlar beni.
Okuduğum şehirdeydi Aile hekimi kaydım, sistemden gebeliği görmüşler, e tabii orada da yaşamayınca kaydınızı aldırın, sağlık ocağınız sizi takip edecek diyor. 2 oldu aradılar 1 ay içinde bu aşılar ve glikoz yükleme testi kaçıncı haftalarda yapılıyor bilginiz var mı?
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yemem mi, resimlerine bakıp bakıp iç geçiriyorum şimdilik.
Bazen diyorum yattığım zaman o da mı sağa sola kayıyor..
Ooof Sunrise sen de mi?Kim görse aynısını söylüyor. Şu kese teorisine de atmıştım daha önce orada da erkek demişlerdi. Biz daha çok kız istiyoruz vallahi ne yalan söyleyeyim. Hattâ kızı gördüğüm gün gelip burada bilemediniz işte diye Suzan Avcı kahkahaları atacağım. Ahdettim resmen.
26. Haftada yapilir glikoz yükleme. Neden simdiden ariyorlar ki?
Çok geriden okumaya basladim, belki cevap vermissindir. Verdiysen beni es gec :)
26. Haftada yapilir glikoz yükleme. Neden simdiden ariyorlar ki?
Çok geriden okumaya basladim, belki cevap vermissindir. Verdiysen beni es gec :)
Ay hakikaten. Biz onlara göre yaşadığımızı düşünürken onlar bize göre yaşıyor aslında. Ama öyle çok etkileneceği bir kayma değildir herhalde ya. Korunur o annesi. Doktorlar sola yatmayı tavsiye ediyor bu arada. Benim kasık ağrılarımda hep etkili olmuştur. Hafifletmistir.
cünki benimkide böyle yapiyodu tatlimm banada aynisini dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?