He evet, direkt sormayın. Benim doktoruma da dolaylı sor demişti eltim, bende ne demedim ne zaman öğrenirim dedim.
Bende başka bir doktora daha mı gitsem diyorum?
Bakalım o bir şey diyecek mi?
Evet cnm dun doktora gitmisti ultrasonda bebek büyümemiş fln demisti ama soruj yok demis kendi doktoruna gidecekti makineden makineye fark edebilir diye
hayir tatlim cuma randevumuz belki gösterir ucundan bakalim. ama usg yi yorumlayan erkek dedi popis böyle havada oldugu icinhayirlisi olsun erkek bebislerde cok seker olur ki
yok icmiyorum yasaklar olmasa anlamıycam hamile oldugumu dedim çünkü ben cok sigara ve kahve icerdimsigara içiyormusun?
Sen hangı hastaneye gıdıyosun canımSelam herkese. Arada bi yazıyorum ben belki hatırlayan vardırIkinci hamileliğim 5 yaşında bi oğlum var. Ankara keçiörenden çok arkadaş var galiba .biraz okuyabildim de.ben de Keçiörendeyim. 2 temmuzda randevu var ikili test için. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim bildiğim kafein içeren Kahveler zararlıKızlar ya ben normalde günde 2 türk kahvesi içerim ama hamileyken ağzıma sürmedim. Haftada 1 kere 2 kere bir kaç yudum alsam nolur yaniÇok mu zararlı ki?
coook sevindim canımİkili testimi yaptırdım . Kocaman olmuş inanamadıkdoktorum ilk önce ultrasyonla baktı transvajinal olarak öyle daha net görebiliyomuş ölçümleri . Çok şükür ense kalınlığımız gayet iyi agzımız burnumuz herşeyimizi gördük toparlakça yatmış önce uyuodu doktor karnımı sallaya sallaya uyandırdı sonra bi an da zıplamaya başladı hahahaha yaa acayipp bi duygu herkese yaşatsın rabbim . kanımızıda verdik herşey yolunda gözüküo darısı sizlerin başına . bide cinsiyeti gördü ama söylemedi okadar ugraştım artık gelecek aya oda açıkcası iyi oldugunu öğrendikten sonra çokta önemi kalmadı
İkili testimi yaptırdım . Kocaman olmuş inanamadıkdoktorum ilk önce ultrasyonla baktı transvajinal olarak öyle daha net görebiliyomuş ölçümleri . Çok şükür ense kalınlığımız gayet iyi agzımız burnumuz herşeyimizi gördük toparlakça yatmış önce uyuodu doktor karnımı sallaya sallaya uyandırdı sonra bi an da zıplamaya başladı hahahaha yaa acayipp bi duygu herkese yaşatsın rabbim . kanımızıda verdik herşey yolunda gözüküo darısı sizlerin başına . bide cinsiyeti gördü ama söylemedi okadar ugraştım artık gelecek aya oda açıkcası iyi oldugunu öğrendikten sonra çokta önemi kalmadı
Gözün aydın canim darısı basimiza:)İkili testimi yaptırdım . Kocaman olmuş inanamadıkdoktorum ilk önce ultrasyonla baktı transvajinal olarak öyle daha net görebiliyomuş ölçümleri . Çok şükür ense kalınlığımız gayet iyi agzımız burnumuz herşeyimizi gördük toparlakça yatmış önce uyuodu doktor karnımı sallaya sallaya uyandırdı sonra bi an da zıplamaya başladı hahahaha yaa acayipp bi duygu herkese yaşatsın rabbim . kanımızıda verdik herşey yolunda gözüküo darısı sizlerin başına . bide cinsiyeti gördü ama söylemedi okadar ugraştım artık gelecek aya oda açıkcası iyi oldugunu öğrendikten sonra çokta önemi kalmadı
Benim Dr muayenehanesinde bakıyor. Doğum da memorial de olacak inşallahSen hangı hastaneye gıdıyosun canım
Canım bir tahmin verdilerse muhtelen o doğrudur. 12. Haftanın içindesin çünkü.
Gideceksen de 1 hafta sonra git. Hem biraz büyüsün. Hem de peşpeşe usg bebeği rahatsız ediyormuş. İki doktorda aynı şeyi söylerse, artık cinsiyeti değişmez herhalde. Ben öyle bir şey duymadım hiç en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?