2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
He evet, direkt sormayın. Benim doktoruma da dolaylı sor demişti eltim, bende ne demedim ne zaman öğrenirim dedim.

Ben adama direkt siz zaten 9-10. haftada kemik yapısından biliyormuşsunuz, söylesene işte söylesene mendebur tavrı takininca, ters tepti. Daha önce enseye bakarken söylerim demişti. Şimdi daha geç olacak. Cezaliyim. Ense ölçümüne kadar seni gözüm görmesin diye kovaladı bir de üstüne.

Bende başka bir doktora daha mı gitsem diyorum?
Bakalım o bir şey diyecek mi?

Canım bir tahmin verdilerse muhtelen o doğrudur. 12. Haftanın içindesin çünkü.
Gideceksen de 1 hafta sonra git. Hem biraz büyüsün. Hem de peşpeşe usg bebeği rahatsız ediyormuş. İki doktorda aynı şeyi söylerse, artık cinsiyeti değişmez herhalde. Ben öyle bir şey duymadım hiç en azından.

Selam herkese. Arada bi yazıyorum ben belki hatırlayan vardır Ikinci hamileliğim 5 yaşında bi oğlum var. Ankara keçiörenden çok arkadaş var galiba .biraz okuyabildim de.ben de Keçiörendeyim. 2 temmuzda randevu var ikili test için. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

hayir tatlim cuma randevumuz belki gösterir ucundan bakalim. ama usg yi yorumlayan erkek dedi popis böyle havada oldugu icin hayirlisi olsun erkek bebislerde cok seker olur ki

Şunları görüp de kız çocuk doğurmak için çıldırmamak mümkün mü be Sunrise'im.
Almamak için zor tutuyorum kendimi. Erkek olursa diye.

Eklentiler

• Screenshot_20160622-173139.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20160622-173114.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20160622-173104.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Sen hangı hastaneye gıdıyosun canım

Kızlar ya ben normalde günde 2 türk kahvesi içerim ama hamileyken ağzıma sürmedim. Haftada 1 kere 2 kere bir kaç yudum alsam nolur yani Çok mu zararlı ki?
benim bildiğim kafein içeren Kahveler zararlı

İkili testimi yaptırdım . Kocaman olmuş inanamadıkdoktorum ilk önce ultrasyonla baktı transvajinal olarak öyle daha net görebiliyomuş ölçümleri . Çok şükür ense kalınlığımız gayet iyi agzımız burnumuz herşeyimizi gördüktoparlakça yatmış önce uyuodu doktor karnımı sallaya sallaya uyandırdı sonra bi an da zıplamaya başladı hahahaha yaa acayipp bi duygu herkese yaşatsın rabbim . kanımızıda verdik herşey yolunda gözüküo darısı sizlerin başına . bide cinsiyeti gördü ama söylemedi okadar ugraştım artık gelecek aya oda açıkcası iyi oldugunu öğrendikten sonra çokta önemi kalmadı

coook sevindim canım

Bildiği hâlde cinsiyeti söylemeyen bir sinsi doktor mağduru daha. Gel kader arkadaşım. 1 ay boyunca merakımız azdıkça beraber söveriz artık o mendeburlara.

Ense ölçümünün güzel geçmesine sevindim. Darısı bizlerin başına.

ben ozel muayenehane ye gidiyorum 27 sinde randevum var gece 23.00 te sanırım doktorum bir gün belirleyip ikili testi isteyecek offf cok heyecan verici şunu da bi atlatsak rahatlıycaz

Gözün aydın canim darısı basimiza:)

Bir gideyim diyorum, bir gitmeyim :)
Gidersem de 14 te falan giderim herhalde ki büyümüş olsun dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…